Dragoljub69
Buduća legenda
- Poruka
- 26.819
Za klevetu ćeš nastradati...Ne bojišNe mesaj alkohol sa lekovima.
se?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za klevetu ćeš nastradati...Ne bojišNe mesaj alkohol sa lekovima.
se?Valjda je bitnije sta je rekao BOG za Isusa: ti si Sin Moj a ne Bog.
Takodje Isus je rekoa za sebe da je Sin Bozji.
Imam osvedocanstvo OCa BOGa da je Isus SIN Bozji.
Ja verujem u Bozju rec.
Dakle svedocanstvo Boga i Isusa ukazuje na to da je ISUS samo Bozji Sin.
a ti zatvaras oci nad onim sto kaze Biblija. To je licemerstvo.

ajmo malo o tome šta kaže biblija
jevrejima 1:8 'a sinu: Presto je tvoj, Bože, va vek veka; palica je pravde palica carstva tvog'
zaharija 12:10 'i izliću na dom Davidov i na stanovnike jerusalimske duh milosti i molitava, i pogledaće na mene kog probodoše,...'
isaija 9:6 'jer nam se rodi Dete, Sin nam se dade, kome je vlast na ramenu, i ime će mu biti: Divni, Savetnik, Bog silni, Otac večni, Knez mira'
jovan 10:30 'ja i Otac jedno smo'
king james verzija, jer je bolji prevod, gde Isus kaže da je I am, to jest Bog
john 8:58 'Jesus said unto them, Verily, verily, I say unto you, Before Abraham was, I am.'
ili na srpskom 'a Isus im reče: Zaista, zaista vam kažem: ja sam pre nego se Avraam rodio'
tada su hteli da ga kamenuju jer je potvrdio da je Bog
jovan 1:1 'u početku beše Reč, i Reč beše sa Bogom, i Reč beše Bog, 1:14 'i Reč postade telo i beše sa nama, (i gledasmo njegovu slavu, slavu Jedinorodnog od Oca,) pun blagodati i istine'

Znam ja sta Biblija kaze sve sam vec napisala na temi
- - - - - - - - - -
dokaz da je Isus Bozji SIn ima bas previse u celoj Bibliji
ISUS HRIST JE BOZJI SIN
Tako za njega kaze Bozja Rec, tj Bog preko svoje pisane reci Biblije..…
1. Kušač mu se približi i reče mu: Ako si Sin Božji, zapovedaj da se ovo kamenje pretvori u hlebove. (Matej 4:3)
2. i reče mu: Ako si Sin Božji, skoči dole, jer je napisano: "Anđelima svojim zapovediće za te, i oni će tebe na ruke uzeti, da gde nogom svojom za kamen ne zapneš." (Matej 4:6)
3. Oni koji bejahu u lađi približiše se Isusu i pokloniše mu se, govoreći: Zaista si ti Sin Božji! (Matej 14:33)
4. Prvosveštenik mu reče: Zaklinjem te živim Bogom da nam kažeš jesi li ti Hristos, sin Božji. (Matej 26:63)
5. i govoreći: Ti koji hram razvaljuješ i za tri dana opet sagrađuješ, pomozi sad sam sebi! Ako si Sin Božji, siđi s krsta! (Matej 27:40)
6. Centurion i oni koji s njim čuvahu Isusa, pošto videše kako se zemlja zatrese i šta bi, obuze veliki strah, i oni rekoše: Ovo je zaista bio Sin Božji! (Matej 27:54)
7. I dusi nečisti, kad ga viđahu, pripadahu k njemu i vikahu: Ti si Sin Božji! (Marko 3:11)
8. Kad centurion koji stajaše prema njemu vide kako izdahnu, reče: Ovaj je čovek zaista bio Sin Božji! (Marko 15:39)
9. Anđeo joj odgovori: Duh Sveti doći će na te, i sila Najvišega oseniće te. Zato i sveto dete koje će se od tebe roditi nazvaće se sin Božji. (Luka 1:35)
10. Reče mu đavao: Ako si Sin Božji, zapovedaj ovome kamenu da postane hleb. (Luka 4:3)
11. Đavo ga odvede još u Jerusalim, postavi ga na vrh hrama, i reče mu: Ako si Sin Božji, skoči odavde dole, (Luka 4:9)
12. Iz mnogih iziđoše i zli duhovi vičući i govoreći: Ti si Sin Božji! Ali im on zaprećivaše, i ne davaše im da govore, jer oni znadijahu da je on Hristos. (Luka 4:41)
13. Svi rekoše: Ti li si dakle Sin Božji? A on im reče: Vi kažete, jesam. (Luka 22:70)
14. I ja videh i zasvedočih da je on Sin Božji. (Jovan 1:34)
15. Natanailo odgovori i reče mu: Ravi!, Ti si Sin Božji, ti si kralj Izrailjev. (Jovan 1:49)
16. i mi verovasmo i poznasmo da si ti Hristos, Sin Božji. (Jovan 6:69)
17. kako vi govorite onome koga Otac posveti i posla na svet: Hulu govoriš! I to zato što rekoh: Ja sam Sin Božji? (Jovan 10:36)
18. Kad to Isus ču, reče: Ova bolest nije na smrt, nego na slavu Božju, da se proslavi Sin Božji s nje. (Jovan 11:4)
19. Reče mu ona: Da, Gospode! Verujem da si ti Hrist, Sin Božji, koji je trebao da dođe na svet. (Jovan 11:27)
20. a ova su napisana da verujete da Isus jeste Hristos, sin Božji, i da, verujući, imate život u imenu njegovom. (Jovan 20:31)
21. Filip mu reče: Ako veruješ od svega srca svoga, možeš. A evnuh odgovori: Verujem da je Isus Hristos Sin Božji. (Dela 8:37)
22. i odmah je propovedao po sinagogama da je Isus Sin Božji. (Dela 9:20)
23. Jer sin Božji, Isus Hristos, koga propovedasmo vama ja, Silvan i Timotej, ne bi "da i ne", nego u njemu bi "da". (2. Korinćanima 1:19)
24. nauči se - i ako je Sin Božji bio - poslušanju, po onome što podnese, (Jevrejima 5:8)
25. Ko počini greh od đavola je, jer đavo greši od početka. Sin se Božji zato javi da uništi dela Đavolja. (1. Jovanova 3:8)
26. Ko prizna da je Isus Sin Božji, Bog u njemu stoji i on u Bogu. (1. Jovanova 4:15)
27. Ko je koji svet pobedi, osim onoga koji veruje da je Isus Sin Božji? (1. Jovanova 5:5)
28. A znamo da Sin Božji dođe i dade nam razum da poznamo Boga istinitoga, i da budemo u istinitom Sinu njegovom Isusu Kristu. On je koji je istiniti Bog i život večni. (1. Jovanova 5:20)
29. Anđelu Tijatirske Crkve napiši: Evo šta govori Sin Božji, koji ima oči kao plamen ognjeni, i noge kao usjali bakar. (Otkrivenje 2:18)
30. Ja vam kažem: koji god prizna mene pred ljudima, priznaće i Sin čovečji njega pred anđelima Božjim; (Luka 12:8)
31. On se uzdao u Boga; neka mu pomogne sad, ako ga voli, jer govoraše: "Ja sam Sin Božji". (Matej 27:43)
Jovan 3:16 Jer Bog toliko ljubi svet, da je Sina svoga jedinorođenoga dao, da ni jedan koji u njega veruje ne propadne, nego da ima život večni.
Jovan 17:3 A život je večni u tome da tebe poznaju, tebe, jedinoga istinitoga Boga, i onoga koga si ti poslao, Isusa Hrista.
Sve je meni predao Otac moj, i niko ne zna za Sina do Otac, niti Oca ko zna do Sin i ako kome Sin hoće objaviti. (Matej 11:27)
Simon Petar odgovori: Ti si Hristos, Sin Boga živoga. (Matej 16:16)
: A danu tome i o času niko ne zna, ni anđeli nebeski, ni Sin, nego Otac sam. : (Matej 24:36)
Sam Bog je sa neba posvedocio nakon Isusovog krstenja u vodi…da je ISUS njegov SIN
Svedocanstvo Boga da je Isus njegov Sin, tj Sin Bozji...
I gle, glas s nebesa progovori: Ovo je sin moj ljubljeni, u kome je moje blagovoljenje. (Matej 3:17)
Dok on još govoraše, oblak sjajan zakloni ih, i, gle, ču se glas iz oblaka koji reče: Ovo je Sin moj ljubljeni, na kome je moje blagovoljenje; njega poslušajte! (Matej 17:5)
I ču se glas s nebesa koji progovori: Ti si sin moj ljubljeni, u kome je moje blagovoljenje! (Marko 1:11)
I dođe oblak te ih zakloni, i iziđe glas iz oblaka: Ovo je Sin moj ljubljeni, njega poslušajte! (Marko 9:7)
i siđe na nj Duh Sveti u telesnom obliku kao golub, i ču se glas s neba koji progovori: Ti si Sin moj ljubljeni, u tebi je moje blagovoljenje! (Luka 3:22)
Jer on primi od Boga Oca čast i slavu kad dođe k njemu glas: "Ovo je sin moj ljubljeni, u kome je moje blagoslovljenje." (2. Petrova 1:17)
(Исаија 42:1) Ево мог слуге, кога подупирем, изабраника мога, који је по вољи душе моје. У њега сам ставио свој дух, и он ће народима донети правду.
(Матеј 12:18) „Ево мог слуге кога сам изабрао, мог вољеног, који је по вољи душе моје! На њега ћу ставити свој дух, и он ће обзнанити народима шта је правда.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
..................
- - - - - - - - - -
Evo sta Biblija kaze...
najpre
Isusu je Jehova Bog rekao: “Načinimo čoveka na sliku svoju, nama sličnog” (1. Mojsijeva 1:26).
Da, Bog se obraćao onome koga je stvorio prije bilo koga i bilo čega drugoga, koji je bio “uz njega kao vešt graditelj” (Mudre izreke 8:22-30).
Dakle Isus je stvoren pre svega ostalog... i ovo je dokaz
On je “prvorođenac svega što je stvoreno”. On je “početak Božjih dela stvaranja”, a postojao je čak i prije nego što je stvoren materijalni svemir (Kološanima 1:15; Otkrivenje 3:14).
Otkrivenje 3:14 Anđelu skupštine u Laodiceji napiši: Ovo govori Amen, svjedok vjerni i istiniti, početak Božjih dela stvaranja
Kolosanima 1
15 Он (Исус ) је слика невидљивог Бога, првенац свега што је створено. 16 Јер је преко њега све било створено на небесима и на земљи, видљиво и невидљиво, било да су то престоли или управе или поглаварства или власти. Све је створено преко њега и за њега. 17 Он је пре свега другог и све је преко њега постало.
ili Kološanima 1:15 On je slika nevidljivog Boga, prvorođenac svega što je stvoreno
Jovan 3: 18 Ko veruje u njega, neće biti osuđen. Ko ne vjeruje, već je osuđen, jer nije verovao u ime jedinorođenog Sina Božjeg.
Jovan 1:2 On (ISUS ) je u početku bio kod Boga.
2 Sve je postalo preko njega i bez njega nije postalo ništa.
......................
dakle jasno pise za Isusa da je
početak Božjih dela stvaranja Otkrivenje 3:14
првенац свега што је створено Kolosanima 1:15
a preko njega je sve ostalo stvoreno... Kolosanima 1:1
.........
dakle to su dokazi da je ISUS STVOREN i da je BOZJI SIN.
Dakle da zakljucimo
ISUS JE BOZJI SIN I STVOREN JE OD STRANE BOGA TAKO DA NE MOZE BITI BOG
Isus HRIST JE BOZJI SIN
..................
- - - - - - - - - -
Bog moze da bude samo titula i znaci mocan dok je jedan SVEMOGUCI BOG TVORAC SVEGA JHVH JEHOVA BOG
ISUS JESTE BOZANSKOG POREKLA JER JE STVOREN OD STRANE BOGA
ALI NIJE TVORAC, NIJE SVEMOGUCI BOG KOJI JE JEDAN - JHVH JEHOVA BOG

Bog moze da bude samo titula i znaci mocan
mada šta se od tebe drugo i može očekivati nego da više veruješ vašim sektaškim učenjima nego bibliji i Bogu
Jok, bolje je da veruje knjizurini koja se zove biblija i zamisljenoj i izmisljenoj licnosti koju nazivate bog. Mogli ste da je nazovete i Pera zdera, kakva je razlika.....
O sujetnog li Boga Bakonja...Mozda zato sto "nesta` Svetih " , Dragoljube ...?
Svi se pretvorismo u " Ja hocu" , "Ja necu" ....
"...21. Pošto, dakle, u premudrosti božijoj svijet mudrošću ne pozna Boga, izvoli se Bogu da ludošću propovijedi spase one koji vjeruju.
22. Jer i Judejci ištu znake, i Jelini traže mudrost.
23. A mi propovijedamo Hrista raspetoga, Judejima sablazan, a Jelinima ludost;
24. Onima pak pozvanima, i Judejcima i Jelinima, Hrista, Božiju silu i Božiju premudrost.
25. Jer je ludost Božija mudrija od ljudi, i slabost je Božija jača od ljudi.
26. Jer gledajte, braćo, na vas pozvane: nema tu ni mnogo mudrih po tijelu, ni mnogo moćnih, ni mnogo plemenita roda;
27. Nego što je ludo pred svijetom ono izabra Bog da posrami mudre; i što je slabo pred svijetom ono izabra Bog da posrami jake;
28. I što je neplemenito pred svijetom i poniženo izabra Bog, i ono što je ništavno, da uništi ono što jeste,
29. Da se ne pohvali ni jedno tijelo pred Bogom..."...
kako je isus stvoren kad lepo pise u tvojim tekstovima da je rodjen.Isus je ucestvovao u stvaranju sveta ne cini li ga to Bog-om?Znam ja sta Biblija kaze sve sam vec napisala na temi
- - - - - - - - - -
dokaz da je Isus Bozji SIn ima bas previse u celoj Bibliji
ISUS HRIST JE BOZJI SIN
Tako za njega kaze Bozja Rec, tj Bog preko svoje pisane reci Biblije..…
1. Kušač mu se približi i reče mu: Ako si Sin Božji, zapovedaj da se ovo kamenje pretvori u hlebove. (Matej 4:3)
2. i reče mu: Ako si Sin Božji, skoči dole, jer je napisano: "Anđelima svojim zapovediće za te, i oni će tebe na ruke uzeti, da gde nogom svojom za kamen ne zapneš." (Matej 4:6)
3. Oni koji bejahu u lađi približiše se Isusu i pokloniše mu se, govoreći: Zaista si ti Sin Božji! (Matej 14:33)
4. Prvosveštenik mu reče: Zaklinjem te živim Bogom da nam kažeš jesi li ti Hristos, sin Božji. (Matej 26:63)
5. i govoreći: Ti koji hram razvaljuješ i za tri dana opet sagrađuješ, pomozi sad sam sebi! Ako si Sin Božji, siđi s krsta! (Matej 27:40)
6. Centurion i oni koji s njim čuvahu Isusa, pošto videše kako se zemlja zatrese i šta bi, obuze veliki strah, i oni rekoše: Ovo je zaista bio Sin Božji! (Matej 27:54)
7. I dusi nečisti, kad ga viđahu, pripadahu k njemu i vikahu: Ti si Sin Božji! (Marko 3:11)
8. Kad centurion koji stajaše prema njemu vide kako izdahnu, reče: Ovaj je čovek zaista bio Sin Božji! (Marko 15:39)
9. Anđeo joj odgovori: Duh Sveti doći će na te, i sila Najvišega oseniće te. Zato i sveto dete koje će se od tebe roditi nazvaće se sin Božji. (Luka 1:35)
10. Reče mu đavao: Ako si Sin Božji, zapovedaj ovome kamenu da postane hleb. (Luka 4:3)
11. Đavo ga odvede još u Jerusalim, postavi ga na vrh hrama, i reče mu: Ako si Sin Božji, skoči odavde dole, (Luka 4:9)
12. Iz mnogih iziđoše i zli duhovi vičući i govoreći: Ti si Sin Božji! Ali im on zaprećivaše, i ne davaše im da govore, jer oni znadijahu da je on Hristos. (Luka 4:41)
13. Svi rekoše: Ti li si dakle Sin Božji? A on im reče: Vi kažete, jesam. (Luka 22:70)
14. I ja videh i zasvedočih da je on Sin Božji. (Jovan 1:34)
15. Natanailo odgovori i reče mu: Ravi!, Ti si Sin Božji, ti si kralj Izrailjev. (Jovan 1:49)
16. i mi verovasmo i poznasmo da si ti Hristos, Sin Božji. (Jovan 6:69)
17. kako vi govorite onome koga Otac posveti i posla na svet: Hulu govoriš! I to zato što rekoh: Ja sam Sin Božji? (Jovan 10:36)
18. Kad to Isus ču, reče: Ova bolest nije na smrt, nego na slavu Božju, da se proslavi Sin Božji s nje. (Jovan 11:4)
19. Reče mu ona: Da, Gospode! Verujem da si ti Hrist, Sin Božji, koji je trebao da dođe na svet. (Jovan 11:27)
20. a ova su napisana da verujete da Isus jeste Hristos, sin Božji, i da, verujući, imate život u imenu njegovom. (Jovan 20:31)
21. Filip mu reče: Ako veruješ od svega srca svoga, možeš. A evnuh odgovori: Verujem da je Isus Hristos Sin Božji. (Dela 8:37)
22. i odmah je propovedao po sinagogama da je Isus Sin Božji. (Dela 9:20)
23. Jer sin Božji, Isus Hristos, koga propovedasmo vama ja, Silvan i Timotej, ne bi "da i ne", nego u njemu bi "da". (2. Korinćanima 1:19)
24. nauči se - i ako je Sin Božji bio - poslušanju, po onome što podnese, (Jevrejima 5:8)
25. Ko počini greh od đavola je, jer đavo greši od početka. Sin se Božji zato javi da uništi dela Đavolja. (1. Jovanova 3:8)
26. Ko prizna da je Isus Sin Božji, Bog u njemu stoji i on u Bogu. (1. Jovanova 4:15)
27. Ko je koji svet pobedi, osim onoga koji veruje da je Isus Sin Božji? (1. Jovanova 5:5)
28. A znamo da Sin Božji dođe i dade nam razum da poznamo Boga istinitoga, i da budemo u istinitom Sinu njegovom Isusu Kristu. On je koji je istiniti Bog i život večni. (1. Jovanova 5:20)
29. Anđelu Tijatirske Crkve napiši: Evo šta govori Sin Božji, koji ima oči kao plamen ognjeni, i noge kao usjali bakar. (Otkrivenje 2:18)
30. Ja vam kažem: koji god prizna mene pred ljudima, priznaće i Sin čovečji njega pred anđelima Božjim; (Luka 12:8)
31. On se uzdao u Boga; neka mu pomogne sad, ako ga voli, jer govoraše: "Ja sam Sin Božji". (Matej 27:43)
Jovan 3:16 Jer Bog toliko ljubi svet, da je Sina svoga jedinorođenoga dao, da ni jedan koji u njega veruje ne propadne, nego da ima život večni.
Jovan 17:3 A život je večni u tome da tebe poznaju, tebe, jedinoga istinitoga Boga, i onoga koga si ti poslao, Isusa Hrista.
Sve je meni predao Otac moj, i niko ne zna za Sina do Otac, niti Oca ko zna do Sin i ako kome Sin hoće objaviti. (Matej 11:27)
Simon Petar odgovori: Ti si Hristos, Sin Boga živoga. (Matej 16:16)
: A danu tome i o času niko ne zna, ni anđeli nebeski, ni Sin, nego Otac sam. : (Matej 24:36)
Sam Bog je sa neba posvedocio nakon Isusovog krstenja u vodi…da je ISUS njegov SIN
Svedocanstvo Boga da je Isus njegov Sin, tj Sin Bozji...
I gle, glas s nebesa progovori: Ovo je sin moj ljubljeni, u kome je moje blagovoljenje. (Matej 3:17)
Dok on još govoraše, oblak sjajan zakloni ih, i, gle, ču se glas iz oblaka koji reče: Ovo je Sin moj ljubljeni, na kome je moje blagovoljenje; njega poslušajte! (Matej 17:5)
I ču se glas s nebesa koji progovori: Ti si sin moj ljubljeni, u kome je moje blagovoljenje! (Marko 1:11)
I dođe oblak te ih zakloni, i iziđe glas iz oblaka: Ovo je Sin moj ljubljeni, njega poslušajte! (Marko 9:7)
i siđe na nj Duh Sveti u telesnom obliku kao golub, i ču se glas s neba koji progovori: Ti si Sin moj ljubljeni, u tebi je moje blagovoljenje! (Luka 3:22)
Jer on primi od Boga Oca čast i slavu kad dođe k njemu glas: "Ovo je sin moj ljubljeni, u kome je moje blagoslovljenje." (2. Petrova 1:17)
(Исаија 42:1) Ево мог слуге, кога подупирем, изабраника мога, који је по вољи душе моје. У њега сам ставио свој дух, и он ће народима донети правду.
(Матеј 12:18) „Ево мог слуге кога сам изабрао, мог вољеног, који је по вољи душе моје! На њега ћу ставити свој дух, и он ће обзнанити народима шта је правда.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
..................
- - - - - - - - - -
Evo sta Biblija kaze...
najpre
Isusu je Jehova Bog rekao: “Načinimo čoveka na sliku svoju, nama sličnog” (1. Mojsijeva 1:26).
Da, Bog se obraćao onome koga je stvorio prije bilo koga i bilo čega drugoga, koji je bio “uz njega kao vešt graditelj” (Mudre izreke 8:22-30).
Dakle Isus je stvoren pre svega ostalog... i ovo je dokaz
On je “prvorođenac svega što je stvoreno”. On je “početak Božjih dela stvaranja”, a postojao je čak i prije nego što je stvoren materijalni svemir (Kološanima 1:15; Otkrivenje 3:14).
Otkrivenje 3:14 Anđelu skupštine u Laodiceji napiši: Ovo govori Amen, svjedok vjerni i istiniti, početak Božjih dela stvaranja
Kolosanima 1
15 Он (Исус ) је слика невидљивог Бога, првенац свега што је створено. 16 Јер је преко њега све било створено на небесима и на земљи, видљиво и невидљиво, било да су то престоли или управе или поглаварства или власти. Све је створено преко њега и за њега. 17 Он је пре свега другог и све је преко њега постало.
ili Kološanima 1:15 On je slika nevidljivog Boga, prvorođenac svega što je stvoreno
Jovan 3: 18 Ko veruje u njega, neće biti osuđen. Ko ne vjeruje, već je osuđen, jer nije verovao u ime jedinorođenog Sina Božjeg.
Jovan 1:2 On (ISUS ) je u početku bio kod Boga.
2 Sve je postalo preko njega i bez njega nije postalo ništa.
......................
dakle jasno pise za Isusa da je
početak Božjih dela stvaranja Otkrivenje 3:14
првенац свега што је створено Kolosanima 1:15
a preko njega je sve ostalo stvoreno... Kolosanima 1:1
.........
dakle to su dokazi da je ISUS STVOREN i da je BOZJI SIN.
Dakle da zakljucimo
ISUS JE BOZJI SIN I STVOREN JE OD STRANE BOGA TAKO DA NE MOZE BITI BOG
Isus HRIST JE BOZJI SIN
..................
- - - - - - - - - -
Bog moze da bude samo titula i znaci mocan dok je jedan SVEMOGUCI BOG TVORAC SVEGA JHVH JEHOVA BOG
ISUS JESTE BOZANSKOG POREKLA JER JE STVOREN OD STRANE BOGA
ALI NIJE TVORAC, NIJE SVEMOGUCI BOG KOJI JE JEDAN - JHVH JEHOVA BOG
O sujetnog li Boga Bakonja...
Prosto me sramota njegove neskromnosti...
Kao da je bez vrlina!
Isus je posluzio Bogu kao telo da nam se moze prikazati,a to pise u sledecem stihu:
1.Timotiju 3, 16 I, kao što je priznato, velika je tajna pobožnosti: Bog se javi u telu, opravda se u Duhu, pokaza se anđelima, propovedi se neznabošcima, verova se na svetu, uznese se u slavi.
A Bog jeste i Gospod i Spasitelj :
Isaija 43, 11 Ja sam, ja sam Gospod, i osim mene nema Spasitelja.
Znaci ko je Isus, vrlo je jednostavan odgovor :
1. Timotiju 2, 5 Jer je jedan Bog, i jedan posrednik Boga i ljudi, čovek Hristos Isus,
Ovo Pavle tvrdi da je Bog jedan,a Isus je samo obican smrtnik = Covek.
ne razumem ljude koji veruju u boga a ne veruju u mogucnost da on ume da udje u kozu koju je sam osmislio..![]()

Bog je rekao da je krv zivotinjska dusa njena.![]()
kako je isus stvoren kad lepo pise u tvojim tekstovima da je rodjen.Isus je ucestvovao u stvaranju sveta ne cini li ga to Bog-om?
Tada Monče,bombonče,nisi Hriščanka!Lepo stvoren je jer nemoguce je da neko bude rodjen a da nije stvoren.
To sto je Isus ucestvovao u stvaranju ne cini ga Bogom.
Jer samo Bog nije stvoren niti rodjen.
Bog JHVH je oduvek i zauvek, jedino on...
Sve ostalo je stvoreno pa i Isus.

Naravno da jesam hriscanka, verujem u sve sto je u BiblijiTada Monče,bombonče,nisi Hriščanka!
Meni si ok i ovakva...
Ozbiljno...Isus može biti polubog kao Ahilej,Heraklo i sl ili Bog kao Duhom svetim prosvetljen tj alter ego Boga kao sopstveni klon
duhovne projekcije,a može i biti samozvani guru-Mesaja koji harizmom i veštinama osvaja srca i duše svojih sledbenika...
Kojoj god opciji se prikloniš-pogrešićeš!
Vašno je šta je u duši tvojoj ,u umu tvom,u srcu tvom-kakve emocije imaš prema Đezuzu,JHVEu,prema ljudima i sebi!
Naravno i ja smatram da je "Sveto trojstvo" nabudženi kompromis nekog od crkvenih koncila i samo SF priča poput onih Asimova,Herberta i Klarka,ai nekih
pisaca bajki...Ybg-princ na belom konju...
Сам Исус је говорио н неком оцу. Дакле може да буде само син. Што је и котрадикторно јер се на почетку неких јеванђеља помињу некакви његови родослови. Ако има родослов значи да не може бити никакав Божји син јер није изворни.
Naravno da jesam hriscanka, verujem u sve sto je u Bibliji
u JHVH i Hrista
- - - - - - - - - -
Da Isus je govorio o svom Ocu Bogu JHVH
Tako je i moze da bude samo Sin Bozji sto i jeste Isus Hrist.
Rodoslovlje je do onih preko kojih je Isus poslat na Zemlju.
Isus je kod Oca na nebu bio pre nego je poslat na Zemlju.
Колико контрадикторности.
Прво Исус никада ни у једном јеванђељу није поменуо име свог Оца. Али да може да буде само син.
Шта ће му родослов када му највеће биће у свемиру отац? Контрадикторно.
На небу нема ничега осим облака по којег авиона и птица.
Nema kontradiktornosti
Prizivao je Oca znaci ima Oca.
Rodoslovlje je sluzilo za liniju iz koje ce doci na Zemlju.
Sto je cinjenica da je bio i na Zemlji.