Zasto je prorok hriscanstva morao biti bozanstvo?Veci ucinak je postigao Muhamed,koji je isto slusao od Andjela instrukcije,ali je bio obican smrtnik,a sam islam je jaca religija,tj veci broj poklonika ima,od hriscana.Cak sta vise kod njih ne postoje tolike podele medju vernicima kao u samom hriscanstvu.
Ne gleda se jacina religije u tome koliko ima poklonika,iako hriscana ima vise od muslimana.Zasto mora biti Bog?Pa zato sto je Bog sisao na zemlju,nije to nikome dunulo u glavu tek tako da kaze.Sto se tice Muhameda,Isus je rekao:"Jer zaista vam kazem,ustace mnogi lazni proroci koji ce govoriti u moje ime.Nemojte im verovati.Lako cete ih prepoznati,jer se drvo po svojim plodovima poznaje!"....Dakle Muhamed u islamu kaze "NE UBIJ",a sam je ubijao i pljackao hriscane i Islam poziva na Dzihad,poziva na ubijanje ljudi,pa ti sad vidi.
Sta jos Isus kaze,sto se tice toga sto si ti rekao da je islam jaci jer ima vise pristalica:"Ne idite za vecinom,nego idite za istinom,i Istina ce vas osloboditi"! ,pored toga Islam nije imao ni jedno jedino cudo,da im se Bog javio i potvrdio to njihovo ucenje,dok su hriscani pocevsi od Hrista,pa preko apostola i mnogih svetaca radili cuda,cime su potvrdjivali hriscanstvo!