ISTRAZIVAC9
Elita
- Poruka
- 15.363
A ti jednostavno, dokazi da nije tacno, dosta toga sto je napisano,Dosta toga što je napisano jednostavno nije tačno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti jednostavno, dokazi da nije tacno, dosta toga sto je napisano,Dosta toga što je napisano jednostavno nije tačno.
Procitao oba, il je Sin, il je andjeo, sve ostalo je manipulacija.Postavio san Danila 3,28 ali i Danila 3,25. Nego ne voliš da čitaš da li zbog lenjosti ili nečeg drugog ali pročitaj oba izveštaja jer jedan se nadovezuje na drugi.
Pozdrav.
Sndjeli su nizeg ranga od Boga i ne mogu biti Bogovi.Procitao oba, il je Sin, il je andjeo, sve ostalo je manipulacija.
A mozda je Boziji Sin se pretvorio u andjela, a to znaci da je On drugi Bog, onda pada u vodu Bozija tvrdnja da je samo on jedan.A onda se ne radi o monoteizmu, vec o mnogobostvu.
A ona bi to znacilo da Boziji sinovi iz Jova su svi Bogovi, a tim se potvrdjuje rec Elohim: Mnozina.
A to menja celu predstavu,![]()
Procitao oba, il je Sin, il je andjeo, sve ostalo je manipulacija.
A mozda je Boziji Sin se pretvorio u andjela, a to znaci da je On drugi Bog,
A ona bi to znacilo da Boziji sinovi iz Jova su svi Bogovi,
Brate koju si ti bibliju čitao sam bog znaSvevisnji se nalazi u svima, kao bozanska iskra.
Jovanovo jevandejlje je pisano krajem prvoga veka, koliko je Jovan imao tada godina, :?"
Da li je Savle video Mesiju,
Verujem u Svevisnjeg i istorijskog Nazarecanina, koji se razliku je opisanog Hrista u teologiji.
To sto je istorijski Mesija radio, i mnogi drugi su radili.
Za mnoge je Mesija umro, ali ce svi odgovarati na sudu po delima, a znaci da postoji Bozije seme , odredjeno i pre postanja sveta, a ostali ce se naci u onome sto izaberu.
Cuj citao.... Covek pise nastavkeBrate koju si ti bibliju čitao sam bog zna![]()
Pa kad ima na stotine krivotvorenih biblijaBrate koju si ti bibliju čitao sam bog zna![]()
Ma to što on piše nema ni u krivotvorenim biblijamaPa kad ima na stotine krivotvorenih biblija![]()
Ti imas problem, jasno pise da,su se Boziji sinovi Uzimali ljudske kceri za zene i imali sinove. A otkada to andjeli Prave decu, hajd sad,Sndjeli su nizeg ranga od Boga i ne mogu biti Bogovi.
A andjeli se zovu Bozjim sinovima
Sin nije Bog
a Elohim je Bog.
Tako se prevodi sa hebvrejskog
Dakle po potrebi , Mesija je i Bog i andjeo i covek i Sin.Kao što si i sam video...u stihu 25 je "sin Božiji" a u stihu 28 isti on je nazvan "anđeo". Dakle, radi se o onom koji je nazvan "sin Božiji" a zapravo je anđeo. Dakle, izraz "sin Božiji" nose anđeli.
Drugo, što te buni jeste da je ovde izraz "sin Božiji" ne odnosi na Hrista već baš na nekog od anđela koji pritekao u pomoć. Zapravo obličje anđela je nazvano sin Božiji.
Treće, ovaj anđeo/sin Božiji ne nosi Božasnke atribute..niti se to naglašava. Tako da ovde nema manipulacije, tekst je jasan...sin Božiji iamju bića koja odražavaju karakter ili volju Božiju tj. žive u skladau sa voljom Božijom. To su i anđeli verni Bogu...oni su svi sin Božiji. Ali, nisu Bog. Jasno je to u potpunosti.
Upravo ovaj stih ne ukazuje na Hrista i nema tu konotaciju. Ali uzmimo da je i sam Hrist u pitanju..koji se pojavio u obliku anđela...čak i tada On je uzeo obličje sluge Božijega i tu se onda ne ističu Božasnki atributi već pojava u obliku anđela. Ali to uvek moramo razgraničiti šta je Bog a šta ne. Zato nema govora o ovome što tvrdiš da je On Drugi Bog jer anđeo nije Bog. U obličju anđela(ako je uzeo to obličje) On ne odražava Božasnko već obličje sluge.
Upravo ne znači jer anđeli nisu Bog..anđeo ne odražava Jahve prirodu niti može. Anđeli su anđeli-sluge Božije. A tako su i sinovi Božiji.
Peshita, Targum, Hebraica stuttgartensia,Brate koju si ti bibliju čitao sam bog zna![]()
Ljudske kceri za zenei imali sinove sa njima.Kao što si i sam video...u stihu 25 je "sin Božiji" a u stihu 28 isti on je nazvan "anđeo". Dakle, radi se o onom koji je nazvan "sin Božiji" a zapravo je anđeo. Dakle, izraz "sin Božiji" nose anđeli.
Drugo, što te buni jeste da je ovde izraz "sin Božiji" ne odnosi na Hrista već baš na nekog od anđela koji pritekao u pomoć. Zapravo obličje anđela je nazvano sin Božiji.
Treće, ovaj anđeo/sin Božiji ne nosi Božasnke atribute..niti se to naglašava. Tako da ovde nema manipulacije, tekst je jasan...sin Božiji iamju bića koja odražavaju karakter ili volju Božiju tj. žive u skladau sa voljom Božijom. To su i anđeli verni Bogu...oni su svi sin Božiji. Ali, nisu Bog. Jasno je to u potpunosti.
Upravo ovaj stih ne ukazuje na Hrista i nema tu konotaciju. Ali uzmimo da je i sam Hrist u pitanju..koji se pojavio u obliku anđela...čak i tada On je uzeo obličje sluge Božijega i tu se onda ne ističu Božasnki atributi već pojava u obliku anđela. Ali to uvek moramo razgraničiti šta je Bog a šta ne. Zato nema govora o ovome što tvrdiš da je On Drugi Bog jer anđeo nije Bog. U obličju anđela(ako je uzeo to obličje) On ne odražava Božasnko već obličje sluge.
Upravo ne znači jer anđeli nisu Bog..anđeo ne odražava Jahve prirodu niti može. Anđeli su anđeli-sluge Božije. A tako su i sinovi Božiji.
Dakle po potrebi , Mesija je i Bog i andjeo i covek i Sin.
Kako je lepo kad covek pocne da filozofira, a Mesija je rekao da se cuvamo ljudske filozofije.
Ljudske kceri za zenei imali sinove sa njima.
Da li andjeli Mogu d a Prave decu,
1 nula za mene,
Tu je vrlo sličan tebi po šamaranju....Ti i ovako te tekstove šamaraš po potrebi
Tu je vrlo sličan tebi po šamaranju....
Ti nisi u stanju ni smislenu rečenicu da sastaviš a kamoli da pričaš o hebrejskom...Sndjeli su nizeg ranga od Boga i ne mogu biti Bogovi.
A andjeli se zovu Bozjim sinovima
Sin nije Bog
a Elohim je Bog.
Tako se prevodi sa hebvrejskog
Pošto si istraživać mogu li anđeli da jedu?Ljudske kceri za zenei imali sinove sa njima.
Da li andjeli Mogu d a Prave decu,
1 nula za mene,![]()
Ima itekako samo si ti izabrao druge tačke za opovrgavanje,svaki sektaš se poziva na ispravno razumevanje previđajući ko je Bibliju sastavio,ko je odredio kanon i ko je na kraju krajeva stub i tvrđava istine...na kraju krajeva,zato si i dopunio ovo nakon samo tako deluje...Samo tako deluje...ma nema dodirnih tačaka. Ja pokušavam da je razumem a ne da je opovrgavam.
Ima itekako samo si ti izabrao druge tačke za opovrgavanje,svaki sektaš se poziva na ispravno razumevanje previđajući ko je Bibliju sastavio,ko je odredio kanon i ko je na kraju krajeva stub i tvrđava istine
Lupaš Jovane...kanon nije postojao u vreme apostola,kada jevanđelisti govore o pismu govore o SZ što prvi i spominje kao takav,Stari Zavet,apostol Pavle...Apostoli, kakvo je to pitanje..pa to svako zna..onaj ko je napisao je njen autor....apostoli i crkva nastala na Pentekost!
Lupaš Jovane...kanon nije postojao u vreme apostola
Što reče Bata Stojković u Balkanskim pravilima mnogo je budala ovde...Ma to što on piše nema ni u krivotvorenim biblijama![]()
Kasno je da bi sada detaljno ti objašnjavao i obrazlagao da se brukaš sa neznanjem....Kako nije kada je Jovan napisao poslednju knjigu Otkrivenje..a Justin Martir već pominje knjige Novog Zaveta...i drugi rani apologeti ih pominju..pa zar prvi apologeti nisu znali koje su knjige osnova njihove vere..ne pričaj svašta brate...šta je s tobom?
Nekulturan si i nemas pojma tako da sud neznalice je nebitanTi nisi u stanju ni smislenu rečenicu da sastaviš a kamoli da pričaš o hebrejskom...
Znaci, ipak su ljudi, a ne andjeli, hvala Svevisnjem da si Priznao.Pa ti ne poštuješ tu knjigu gde je Mesija to rekao. Ti i ovako te tekstove šamaraš po potrebi...neke uzimaš, neke kažeš da su plagijat, neke iskrivljuješ..jednostvno to što citiraš Mesiju to je iz knjige koja ti je mrska..koju šamaraš i levom i desnom...jednostavno je nepodnosiš iz dna duše
...samo ponekad je citiraš...
To su ljudi....ne anđeli..ti sinovi Božiji tamo pomenuti su "ljudi" to i sam Bog govori kada kaže "neka im još 120 godina jer su telo"....e moj Istraživač9...žao mi je što ovu knjigu prosto nepodnosiš...