Da li je Isus Bog?

To nije sa VI vec sa MI..mnozina.

Ovo ostalos to si pis je teska jeres.

Nema veze sa biblijom niti sa bilo cime,a bi uopste to pobijao.

Zadnji stih koji si naveo, ko se to ajvio u telu? Pa Bog Isus...

To oznacava postovanje jevreja prema Bogu, i znacu Vi-plural i jednini.
Zadnji stih oznacava Boga oca, a ne Isusa, to je jasno ko dan.

A veoma se dobro vidi da sve ovo sto sam postavio je iz Biblije, pa prema tome nije jeres,i ne mogu se nacuditi, da mozes tako da lazes,a da se prethodno nisi podsetio iz 10 zapovesti, kojih se ti drzis,i gde pise === Ne lazi;

Kod jevreja nema takvo oznacavanje Boga vi prular. To ne postoji u jevrejskoj gramatici niti arapskoj. Dakle znaci mnozinu.
Drugo. Tekst lepo kaze da se Bog javio u telu. Pa ko se to javio u telu nego Isus? U oci nas gledas i go oris neistinu?
Kakav te to bestamni duh vodi?
Sram da te je.

Kod jevreja nema takvo oznacavanje Boga vi prular. To ne postoji u jevrejskoj gramatici niti arapskoj. Dakle znaci mnozinu.
Drugo. Tekst lepo kaze da se Bog javio u telu. Pa ko se to javio u telu nego Isus? U oci nas gledas i go oris neistinu?
Sram da te je.

:hahaha:

Смешни сте ми како сте контрадикторни. Нисте у стању да одлучите да ли ваш фејк спаситељ Бог у телу, сам Бог или Божји син. Сва три не може да буде.

:hahaha:

Смешни сте ми како сте контрадикторни. Нисте у стању да одлучите да ли ваш фејк спаситељ Бог у телу, сам Бог или Божји син. Сва три не може да буде.
Nista nisi ukapirao.
Nije rec o tome.
Smejes se na nesto a neznas niti razumes o cemu pricamo.

Strasno.
Sto opet ne odes kod Mikija da te dopravi?
Vidis da te niko ne uzima za nista...
Ovako mozda postanes doktor pa mozda bude nesto?
Ali prvo ti moras kod dr Mikija.
Neznam zasto si pobegao kada te on uzeo na lecenje?
Od tada mnogo bolje kakav si bio.
Ali nisi dovrsen.

Poslednja izmena:
Nista nisi ukapirao.
Nije rec o tome.
Smejes se na nesto a neznas niti razumes o cemu pricamo.

Strasno.
Sto opet ne odes kod Mikija da te dopravi?
Vidis da te niko ne uzima za nista...
Ovako mozda postanes doktor pa mozda bude nesto?
Ali prvo ti moras kod dr Mikija.
Neznam zasto si pobegao kada te on uzeo na lecenje?
Od tada mnogo bolje kakav si bio.
Ali nisi dovrsen.

Тачно ја нисам ништа укапирао, а ви сте и даље контрадикторни.

Sram da te je.

Bog Otac se javio u telu, jer tako pise kada Pavle pise Timotiju.
Kada spojimo prethodni stih za zadnjim dobijamo sledece:

15 Ako li se zabavim, da znaš kako treba živeti u domu Božijem, koji je crkva Boga Živoga, stup i tvrđa istine.

16 I, kao što je priznato, velika je tajna pobožnosti: Bog se javi u telu, opravda se u Duhu, pokaza se anđelima, propovedi se neznabošcima, verova se na svetu, uznese se u slavi.

Jer Pavle svedoci za Boga zivoga,a ne za Isusa, i kaze u sledecem stihu, da se Bog Otac javio,a ne Isus.

Vidis ja ovo znam zahvaljujuci Bogu Zivome, jer on me vodi preko njegovog duha,a ti ne znas jer verujes u "prorocicu" i adventisticku doktrinu.

- - - - - - - - - -

Ne mozes videti duhovno, jer su ti "oci zatvorene" i zato sto drzis jevrejske praznike.

15 Ako li se zabavim, da znaš kako treba živeti u domu Božijem, koji je crkva Boga Živoga, stup i tvrđa istine.

16 I, kao što je priznato, velika je tajna pobožnosti: Bog se javi u telu, opravda se u Duhu, pokaza se anđelima, propovedi se neznabošcima, verova se na svetu, uznese se u slavi.

Jer Pavle svedoci za Boga zivoga,a ne za Isusa, i kaze u sledecem stihu, da se Bog Otac javio,a ne Isus.

Vidis ja ovo znam zahvaljujuci Bogu Zivome, jer on me vodi preko njegovog duha,a ti ne znas jer verujes u "prorocicu" i adventisticku doktrinu.

- - - - - - - - - -

Ne mozes videti duhovno, jer su ti "oci zatvorene" i zato sto drzis jevrejske praznike.

bog se javi u telu..tacno..ali rec je bog i rec postade telo..

1 U početku beše Reč, i Reč beše u Boga, i Bog beše Reč.
14 I reč postade telo i useli se u nas puno blagodati i istine; i videsmo slavu Njegovu, slavu, kao Jedinorodnoga od Oca.

po bibliji isus,rec,bog stvarno postade telo ali da li biblija govori istinu to je vec drugo..:D

- - - - - - - - - -

Kada se to Big Otac javio u telu pa jos i uzneo???

Ne kaze Bio Otac vec Bog.
A znamo da se jedini Isus utelovio i vazneo na nebo niko drugi.
To sto si ti prevarant pa ucitavas Bog Otac sto tamo ne pise, pokazuje koliko si prevaren i sam varas.

Poslednja izmena:

- - - - - - - - - -

Znači Boga Oca je kušao satana u pustinji?:lol:Ako se otelotvorio Bog Otac zašto se onda Isus moli Ocu?Da nis ti malo pobrko neke stvari i to ne malo nego malo više čini mi se.
I nisi mi odgovorio onda ili nisi razumeo pitanje da li je Bog Otac,večni otac?

Znači Boga Oca je kušao satana u pustinji?:lol:Ako se otelotvorio Bog Otac zašto se onda Isus moli Ocu?Da nis ti malo pobrko neke stvari i to ne malo nego malo više čini mi se.
I nisi mi odgovorio onda ili nisi razumeo pitanje da li je Bog Otac,večni otac?

Bog otac je vecan, svedovoljan, samopostojeci.
Sotona je kusao coveka zvanog Isus.
Nadji mi u Bibliji, da je ijedno stvoreno bice kusalo Stvoritelja.

Bog otac je vecan, svedovoljan, samopostojeci.
Sotona je kusao coveka zvanog Isus.
Nadji mi u Bibliji, da je ijedno stvoreno bice kusalo Stvoritelja.

A koji je Bog koji se javio u telu.Dakle nije kušao nikakavog čoveka već otelotvorenog Boga Oca:lol:. po tvojoj teoriji.Kako je Bog Otac ako je pre stvaranja sveta bio samopostojeći?Kako to da Isus kaže da ga je voleo pre stvaranja sveta?Nešto slabo si ti čitao Sveto Pismo.

Drugo, Bog je i duh, a Isus prilikom krstenja prima Duha, i tako postaje deo Punine.
I logicno je da se Bog-Duh povukao od Isusa, jer Isus ga pita: Oce moj zasto so me napustio.
I logicno je da Isus kaze Apostolima, da Otac u njemu prebiva, u vidu Duha, jer cini dela.
I logicno je da se Bog otac javlja u telu, jer je Marina zacela Duhom.
I logicno je da Bog otac za Isusa u Isaiji 42, 1, kaze da um je sluga.
I logicno je da Bog je jedan, a da ima tri titule, Otac, Sin i Duh.
Da li ima jos sta nejasno?

- - - - - - - - - -

A koji je Bog koji se javio u telu.Dakle nije kušao nikakavog čoveka već otelotvorenog Boga Oca:lol:. po tvojoj teoriji.Kako je Bog Otac ako je pre stvaranja sveta bio samopostojeći?Kako to da Isus kaže da ga je voleo pre stvaranja sveta?Nešto slabo si ti čitao Sveto Pismo.

Nisi odgovorio na pitanje, za stvorenog i Stvoritelja?

Дакле Бог је био убијен на крсту. А најсмешније ми је када се јевреји оптужују за то. Дакле убили су некога ко је Бог и кога се не може убити. :hahaha:

Морам да се смејем, али логика ваше религије је невиђено глупава.

To oznacava postovanje jevreja prema Bogu, i znacu Vi-plural i jednini.
Zadnji stih oznacava Boga oca, a ne Isusa, to je jasno ko dan.

A veoma se dobro vidi da sve ovo sto sam postavio je iz Biblije, pa prema tome nije jeres,i ne mogu se nacuditi, da mozes tako da lazes,a da se prethodno nisi podsetio iz 10 zapovesti, kojih se ti drzis,i gde pise === Ne lazi;

A el i on sam sebi persira kada kaže mi,nas?To neko samopoštovanje?:lol:

Poslednja izmena:
A u koju svrhu su ovi dramski tekstovi pisani?
Da li su pretvarani u pozorišne predstave, kroz istoriju?
Zašto se danas ne ekranizuju?

Zašto je Šekspirovi tekstovi toliko favorizovani u odnosu na ove verske?
Očigledno je da i oni imaju šta da prikažu na daskama koje život znače.

Back