Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? #14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Причамо о зубима данас и ја их хвала Богу све имам. :maramica:

Користим конац пре прања и водицу после прања, тешко која бактерија претекне мамицу јој а зубару идем превентивно, не када крену да плаше народ честити.Једино што сам имао у дјетињству мало криве-вампир зубе али исправило се.Рече ми зубарка немој ти превише да четкаш зубе јер оде та зубна глеђ или како се каже и да не претјерујем са избељивањем мада нисам користио те третмане никада.Рече ми још боље некада само концем чак и прескочити четкање зуба јер више урадиш обичним концем.

I ja prefereram konac i tecnost za ispiranje usta. Koncem cistim zube posle svakog obroka , a ispiram uvek uvece pred spavanje.

Једна моја истина старија колегиница уградила имплантате или како се већ каже, јесте да их је дуго радила и да је поприлично скупо, али што шјати на километар.Нема шта нема ту од материјала, титана, порцулана, неке безметалне керамике.У суштини Холивуд стајл...

Једна моја истина старија колегиница уградила имплантате или како се већ каже, јесте да их је дуго радила и да је поприлично скупо, али што шјати на километар.Нема шта нема ту од материјала, титана, порцулана, неке безметалне керамике.У суштини Холивуд стајл...
Moja tetka je platila 4000 evra.

Aaaaaa!!!

Znači GAZDAMA se nije javljao
pa sad oni nemaju odakle da vas plate...
sve pare im otišle na materijal...
kuku kuku

E a znaš šta će se desi subota na nedelju noć? (druga varijanta utorak na sredu)
Ima lopovi da ukradu, dolaziće policija, portir će ispiše jedno pet-šest izjava...

Vi ćete tek sad biti zbunjeni jer nit para nit gotovog proizvoda a Gazde će dodju sa novim džipovima i da vam seru kako radionica nije čišćena, vidi paučinu... vidi ovo... prozori...

TUŽNA SRBSKA PRIČA
rizik beznisovanja

"kad nemaš ništa u mladosti sve ti malo u starosti"

@****носцев , lički filozof

ma teraj te dileje...imam ovde lika sto sredjuje sve ima i sobe kad im pocupa sve zube dok cekaju na operaciju...samo dolaze kola iz britanije svapske holandije francuske...sve im vadi i srafi one... jadnici, onda odu preko i qurce se kako su prosli jeftinije... :lol:

to su te naucili na hitrou il getviku kad si prvi put dosao i dobio onaj buklet this is britain :rotf:

Нижеш тријумфе, баш си ми симпатична!

Причамо о зубима данас и ја их хвала Богу све имам. :maramica:

Користим конац пре прања

Ја за ту работу користим машиницу. Знаш на шта мислим? Вотер пик, не знам како је код нас зову. Пријатно за коришћење.

Ја за ту работу користим машиницу. Знаш на шта мислим? Вотер пик, не знам како је код нас зову. Пријатно за коришћење.
Знам шта је, профи левел.Ја сам користио рецимо интерденталне четкице умјесто конца, исто ок ствар али често заборавим купити наставке па ми је конац постао устаљен.

Знам шта је, профи левел.Ја сам користио рецимо интерденталне четкице умјесто конца, исто ок ствар али често заборавим купити наставке па ми је конац постао устаљен.

Има оних које су стално постављене, али мени некако делују болнички у купатилу. Ја имам ону као за пут - у ствари и јесте за пут, али ја је користим и кад нисам на путу. Као електрична четкица, ред величине, можда мало дебља. После је само ставиш у ормарић и није ти купатило затрпано техничким помагалима.

Али у принципу мислим да је боље за десни радити тако нешто. ++

Aaaaaa!!!

Znači GAZDAMA se nije javljao
pa sad oni nemaju odakle da vas plate...
sve pare im otišle na materijal...
kuku kuku

E a znaš šta će se desi subota na nedelju noć? (druga varijanta utorak na sredu)
Ima lopovi da ukradu, dolaziće policija, portir će ispiše jedno pet-šest izjava...

Vi ćete tek sad biti zbunjeni jer nit para nit gotovog proizvoda a Gazde će dodju sa novim džipovima i da vam seru kako radionica nije čišćena, vidi paučinu... vidi ovo... prozori...

TUŽNA SRBSKA PRIČA
rizik beznisovanja

"kad nemaš ništa u mladosti sve ti malo u starosti"

@****носцев , lički filozof
Ne.

Има оних које су стално постављене, али мени некако делују болнички у купатилу. Ја имам ону као за пут - у ствари и јесте за пут, али ја је користим и кад нисам на путу. Као електрична четкица, ред величине, можда мало дебља. После је само ставиш у ормарић и није ти купатило затрпано техничким помагалима.

Али у принципу мислим да је боље за десни радити тако нешто. ++

NEGA-ZUBA-FEATURED.jpg

Stomatološki problemi kod pasa su veoma česti, a mnogi vlasnici nisu svesni koliko oni utiču na ukupno zdravlje njihovih ljubimaca. Neka istraživanja govore da čak 80% pasa starijih od 3 godine pati od nekog oblika parodontalne bolesti. Moramo biti svesni da svaku bolest zuba prati proboj bakterija u krvotok kojim se one sprovode do bubrega, jetre, srca i mozga gde prouzrokuju nove probleme. Polomljeni zubi, abcesi korena zuba i resopcijske lezije su izrazito bolna stanja i predstavljaju stalni izvor uznemirenja ljubimca. Nega zuba pasa, ma koliko izgledala besmislena i komplikovana je zapravo prilično jednostavna ukoliko se pridržavate ovih 5 tačaka

obširnije
https://petface.net/odrzavanje-zdravlja-zuba/

Наводно потврђено Лавров 6. и 7. јуна у Београду.Довели су Алека пред свршен чин.Не може сада рећи НЕМОЈ КАО БОГА ТЕ МОЛИМ!!!
Ништа ми нисмо научили из историје чини ми се.
Ko to Mi ?

Možda VI ?

- -
Ljudi nemojte mene trpati u te vaše boljševičke budalaštine !

Gazde nisu onakve kako si opisao.
prvi put čujem za takve Gazde

ovde u Beogradu sve krem rdja došla

i u državnim i u privatnim firmama

sad kada smo ih upoznali ko su i šta su doneli pravilo: "ko je jednom za nas ovake radio pa pobego nemo da se više vrće slučajno"

vidiš i na forumu

ja ne znam jel to majka nije želela da porodi il se sotona preobukao...

Poslednja izmena:
Gazde su dobri ljudi nikog nisu nikog zeznuli, uostalom to su naši kućni prijatelji, druga stvar je što je to posao bez redovnog primanja takav je posao, I kada nema velikog posla možeš za svoje drugare, drugarice napraviti nešto za 40.000rsd.
pa kakvi ste vi to drugari ako naplaćujete jedni drugima?

to ko onaj moj drugar iz osnovne...

kad mu trebo konputer se namesti a naročito majlovi da se sačuvadu sa starog pa ubace ponovo - e Stojko jel moš uz kafu da papijemo?

kad Stojku trebalo da opameti jednu od bivših firmi, okrenem ja tog drugara, radno pravo, sve slučajeve dobiva 1/1, ni jedan spor izgubljen za 15 godina, opasna privatna advokacka kuća - e znaš, ja sad zauzet sa radnicima iz "FiJata" što rade skoro nedelju dana tamo pa bi svoja prava, aj tvoj slučaj dam kolegi samo on će ti naplati

pored ovakvih drugara i rad na plaformi je obdanište :kafa:

pa kakvi ste vi to drugari ako naplaćujete jedni drugima?

to ko onaj moj drugar iz osnovne...

kad mu trebo konputer se namesti a naročito majlovi da se sačuvadu sa starog pa ubace ponovo - e Stojko jel moš uz kafu da papijemo?

kad Stojku trebalo da opameti jednu od bivših firmi, okrenem ja tog drugara, radno pravo, sve slučajeve dobiva 1/1, ni jedan spor izgubljen za 15 godina, opasna privatna advokacka kuća - e znaš, ja sad zauzet sa radnicima iz "FiJata" što rade skoro nedelju dana tamo pa bi svoja prava, aj tvoj slučaj dam kolegi samo on će ti naplati

pored ovakvih drugara i rad na plaformi je obdanište :kafa:
nabaci ti još koju godinu pa te ni na plaformu neće hteti...kruzer već da ne pominjemo...

ahhh, vidi uživancije..

IMG_20220518_134950_1.jpg
IMG_20220518_134944_8.jpg

vucko radi sa eu isto sto su radili svi sa istoka
lize dooppe briselu da bi im uzeli lovu i na papiru samo klima glavom na njine nebuloze

ono sto je najlepse u celoj prici je sto zna kao svako sa mozgom da nas nece primiti nikad tako da ima satisfakciju da ih je zaebao....

да, само када си у Европи, а ниси у ЕУ, више пара изађе ка ЕУ, него што уђе из ЕУ.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back