- Poruka
- 47.685
Јасно ти је да под ми мислим на руководећи орган државе?
Немојете људи ко бога вас молим!!!
Немојте више да ми приписујете тај неписмени колективизам...![]()
Не узбуђуј се , не паничи, диши и настави по старом...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Немојете људи ко бога вас молим!!!
Немојте више да ми приписујете тај неписмени колективизам...![]()
pitaj bilo kog stomatologa za te "tečnosti"I ja prefereram konac i tecnost za ispiranje usta. Koncem cistim zube posle svakog obroka , a ispiram uvek uvece pred spavanje.
Каква платформа у његовим годинама - јести крштена?nabaci ti još koju godinu pa te ni na plaformu neće hteti...kruzer već da ne pominjemo...
ahhh, vidi uživancije..
sacuvaj me boze gastosa sto broje zube ljudima iz zemlje odakle su pobeglipa ni Rošildi nemaju
prao ne prao sa 50 godina - groblje
nego ima ona propagandna fora:
"brže će odu ako hemijom ne uništavaš i opasne i poželjne bakterije iz usta"
lepa plaformanabaci ti još koju godinu pa te ni na plaformu neće hteti...kruzer već da ne pominjemo...
ahhh, vidi uživancije..
Pogledajte prilog 1164880Pogledajte prilog 1164881
na kruzere idu ljudi koji nista u zivotu nisu ebali jer je tamo opsti ebarniqКаква платформа у његовим годинама - јести крштена?
Ах, да , слике нисмо погледали...
Не узбуђуј се , не паничи, диши и настави по старом...
![]()
na kruzere idu ljudi koji nista u zivotu nisu ebali jer je tamo opsti ebarniq
ćuti i jedi burek, a ne ono što se ne jede...Каква платформа у његовим годинама - јести крштена?
ma u mraku se ne zna ko koga bre....nadoovani svi redom od onih sto rade do gostiju....gudre na svakom cosku brodaПа шта се онда нервираш ? ...... "ВИ" сте усрали ствар, а не "МИ"...
Љутио се не љутио - саћемо да те заиебавамо ...
Знам иду да гледају...... друге
Pa šta da radimo kad u njenoj regiji Paulaner nije otvorio pogon...Каква платформа у његовим годинама - јести крштена?
iz budzeta daда, само када си у Европи, а ниси у ЕУ, више пара изађе ка ЕУ, него што уђе из ЕУ.
čovek čak i da ti nađe posao u paulaneru, ti bi tražio da budeš neki meniđžer a ne da nosiš gajbe...Pa šta da radimo kad u njenoj regiji Paulaner nije otvorio pogon...
A treba da znam i Nemački A1
juče sam naučio - bier
a prekjuče - super gut
za monat dana eto mene u Paulaneru
iz budzeta da
ali udje u budzet iz brisela tj...kako bih rekla da neki ovle razumeDu![]()
čovek čak i da ti nađe posao u paulaneru, ti bi tražio da budeš neki meniđžer a ne da nosiš gajbe...![]()
Јасно ти је да ја нисам руководећи орган државе и само преносим злоћка-вијест?Па шта се онда нервираш ? ...... "ВИ" сте усрали ствар, а не "МИ"...
Љутио се не љутио - саћемо да те заиебавамо ...![]()
Јасно ти је да ја нисам руководећи орган државе и само преносим злоћка-вијест?![]()
znas li koliko ljudi je ovde zaradilo penziju na lazi o eu a imaju godinama plate od po soma evra?У тим разменама наиебеш јер Немачка привреда је 120 х већа од Српске.
Отвориш границе и паре саме одоше, а ето свакаке робе од увозничке мафије.
Не мораш ни да идеш у Немачку.
za ovu uvredu si banovana na nedelju dana!čovek čak i da ti nađe posao u paulaneru, ti bi tražio da budeš neki meniđžer a ne da nosiš gajbe...![]()
Dok imamo 20% nultitaskinja biće nam još gore i gore i za jelo ćemo jaja onijeh zelenijeh, ali dobro to nije pitanje za sadašnju Vladu.
Ma šta bogate da hranimo.Пусти те приче из куолара и кабинета председника и премијерке Србије.
- -
"Није проблем нахранити сиромашне, проблем је нахранити богате."
pa jel ti znaš da je jedino "Lilly" centralni magacin grdji od onog sa auto delovima u kom sam radio?
a ne čudi - drže jevrejski nacoši pa im logoraška disciplina nad radnicima