Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 46.246
MGM firma za koju radim.Ko ste "MI"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MGM firma za koju radim.Ko ste "MI"?
Ne pitaj šta Engleska može da učini za tebe već šta ti možeš da učiniš za Englesku!
![]()
Ne može firma d abude kriva, već neko ko je zaj*bao stvar. Zna li se ko je prihvatio posao bez plaćanja dela unapred?MGM firma za koju radim.
Da.Уопште није у стању да појми да има бољих Срба од њега.
Мисли да је то лаж центара моћи из сенке.
Gazde.Ne može firma d abude kriva, već neko ko je zaj*bao stvar. Zna li se ko je prihvatio posao bez plaćanja dela unapred?
Da.
Naime jedan od velikih problema našeg društva i nacionalizma od 80ih (mislim ideja je još starija ali od tada je opet oživljena) je ideja da su probisveti etalon za Srpstvo.
Nisu.
Gazde.
Ништа тај не може да уради, осим да прими неку привилегију, посо, стан... ко његов Ђед из Лике...![]()
a u britaniji nema nijedan kreza samo u srbijiПритом, што крезавији и тупљи, то више сматра да је портпарол српства у глобалу.
Онда, кад приметиш да је тупан, викне "а ти мрзиш Србе" итд. Волшебни начини размишљања.
a u britaniji nema nijedan kreza samo u srbiji...
a britsi generalno gube zube jos sa 35+ jer se hrane jako zdravvoooo pa jedu na pauzi one debilne sendvice secene na X u pabovima![]()
najvise volem briste kad dodju u srbiju koje se jel gade, pa zagnjure ona bela cista licaЈош једна победа Србије.
Још једна победа Србије.
najvise volem briste kad dodju u srbiju koje se jel gade, p
Meni su sve sjb kada su mi operisali srce.Ja imam sve zube u vilici i gornjoj i donjoj. Za vas u Britaniji - ne bi se reklo....
meni je to smesno al eto...kao nasi divni gastosi kad se busaju u grudi kako su na zapadu postigli zivotni cilj , a kad treba da srede njupavce drz daj, drz ne daj pa trk u krezavu srbiju kod zubaraЗвучи супер!
nema svrsenog cina dok alek ne kaze da je svrsenНаводно потврђено Лавров 6. и 7. јуна у Београду.Довели су Алека пред свршен чин.Не може сада рећи НЕМОЈ КАО БОГА ТЕ МОЛИМ!!!
Ништа ми нисмо научили из историје чини ми се.
Наводно потврђено Лавров 6. и 7. јуна у Београду.Довели су Алека пред свршен чин.Не може сада рећи НЕМОЈ КАО БОГА ТЕ МОЛИМ!!!
Ништа ми нисмо научили из историје чини ми се.
meni je to smesno al eto...kao nasi divni gastosi kad se busaju u grudi kako su na zapadu postigli zivotni cilj , a kad treba da srede njupavce drz daj, drz ne daj pa trk u krezavu srbiju kod zubara
nema svrsenog cina dok alek ne kaze da je svrsen
igranka sto je on igra sa zapadom a gradi semu sa rusima od prvog dana je toliko providna da mi dan danas nije jasno ko jos moze verovati u njegove idiotarije o ljubavi spram zapada![]()
nego mi cekamo da se pokvari 4-5 pa
ma teraj te dileje...imam ovde lika sto sredjuje sve ima i sobe kad im pocupa sve zube dok cekaju na operaciju...samo dolaze kola iz britanije svapske holandije francuske...sve im vadi i srafi one... jadnici, onda odu preko i qurce se kako su prosli jeftinije...Pricao ja jednom sa jednim iseljenikom nasim u Kanadi zivi, i kaze on meni pokvarila mi se dva zuba . Ja rekoh pa dobro treba da odes kod zubara da to sredis. On meni kaze, e skup ovde zubar mnogo 1000 dolara opravka zuba , nego mi cekamo da se pokvari 4-5 pa onda dodjemo u Srbiju i o jednom trosku sve to napravimo , i karta i put nam izadju dzabe.
to su te naucili na hitrou il getviku kad si prvi put dosao i dobio onaj buklet this is britainМожда ти и друг можете да покушате са прањем зуба? Има сад тих неких новотарија.
Respect.Причамо о зубима данас и ја их хвала Богу све имам.
Користим конац пре прања и водицу после прања, тешко која бактерија претекне мамицу јој а зубару идем превентивно, не када крену да плаше народ честити.Једино што сам имао у дјетињству мало криве-вампир зубе али исправило се.Рече ми зубарка немој ти превише да четкаш зубе јер оде та зубна глеђ или како се каже и да не претјерујем са избељивањем мада нисам користио те третмане никада.Рече ми још боље некада само концем чак и прескочити четкање зуба јер више урадиш обичним концем.