Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 80.709
isti Stojko - firme im funkcionišu po Aušvic modeluНе постоји јеврејски нациста - већ јеврејски расиста !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
isti Stojko - firme im funkcionišu po Aušvic modeluНе постоји јеврејски нациста - већ јеврејски расиста !
isti Stojko - firme im funkcionišu po Aušvic modelu
vi ste sjebali 240.000 a ni pesmu da otpevateStarlete pevačice kukaju nemam para a za jedan koncert uzmu 40.000evra.
Prodaće se za još jedan talas.vi ste sjebali 240.000 a ni pesmu da otpevate
Starlete pevačice kukaju nemaju para a za jedan koncert uzmu 40.000evra.
Na žalost.Све то наш народ храни, удовољава, задовољава,...![]()
a što je najgore ovi naši tupsoni misle da se to tako radiНије исто! - лепо се изражавај...![]()
dobro to, a ostalih desetak radnih mesta koja ti takođe nisu valjala?pa jel ti znaš da je jedino "Lilly" centralni magacin grdji od onog sa auto delovima u kom sam radio?
a ne čudi - drže jevrejski nacoši pa im logoraška disciplina nad radnicima
Koliko je zloglasan taj auto magacin govori činjenica da svi menadžeri po ostalim firmama kad te pitaju gde si bio ranije samo pognu glavu i ništa te ne vijaju kako se šta radi...
a što je najgore ovi naši tzpsoni misle da se to tako radi
a da te ja podsetim malo zašto si otišla, a?dobro to, a ostalih desetak radnih mesta koja ti takođe nisu valjala?![]()
Jede Stojko šta se ne jede, da ti kažem.dobro to, a ostalih desetak radnih mesta koja ti takođe nisu valjala?![]()
Argument "napaćena država" je irelevantan.Zakon o restituciji je sam po sebi kriminalan.
Država koja je godinama bila pod sankcijama, a nakon toga je bombardovana, koja ima konstantan budžetski deficit, da restituiše imovinu nakon 70 godina je samo po sebi apsurd.
Može, iz fonda nacionalnog blagostanja (kao što ih imaju npr Norveška, Rusija...), kad ga bude i ako ga bude, iz viškova sredstava a ne iz ove nemaštine.
Čak i tada, jedina smislena restitucija je finansijska i simbolična, sve drugo je ogroman birokratski posao i skoro uvek za nekoga nepovoljan ili nezakonit.
Situacija koju si ti naveo: često je nasledniku nepovoljno da dobije fizičku imovinu a naročito udeo u nekoj firmi (kojom ne može da upravlja). Zakon o privrednim društvima sa druge strane ne predviđa mogućnost da se na taj način stiču udeli/akcije. I da predviđa, interesantna je situacija kad nekom investitoru kažeš da to sad nije 100% njegova firma već 63,6% pripada XY licu po osnovu restitucije.
Sve bi se to lomilo preko ove napaćene države, a tek je to nepošteno (ako ništa prema sadašnjim stanovnicima) i dovodi nas na početak mog posta.
Dobro se udala, što ti nisi?a da te ja podsetim malo zašto si otišla, a?
Koliko je zloglasan taj auto magacin govori činjenica da svi menadžeri po ostalim firmama kad te pitaju gde si bio ranije samo pognu glavu i ništa te ne vijaju kako se šta radi...
ne znam kako je kotvas, ali valjda je normalno da žena ide za mužem...a da te ja podsetim malo zašto si otišla, a?
ja se vodim onom narodnom, neka je, pusti, žensko je, nije lako...ne znam kako je kotvas, ali valjda je normalno da žena ide za mužem...
Još je pseto pašić počelo s tom nakaznom idejom.Da.
Naime jedan od velikih problema našeg društva i nacionalizma od 80ih (mislim ideja je još starija ali od tada je opet oživljena) je ideja da su probisveti etalon za Srpstvo.
Nisu.
Moj ti je CV AMERIČKI - čist Eldorado, e jedino pucnjave nije bilo, tuča i noževa jeste (to je bilo na jednom poslu bez prijave)Шта си ти све радио по овој бестрагији и пустахији, где турци и ајдуци арају на све стране...
Имаћеш шта да причаш унуцима.
e, evo neki farmeri ovde traže ispomoć sad u letnjoj sezoni....2000€, hrana i smeštaj besplatni...ja se vodim onom narodnom, neka je, pusti, žensko je, nije lako...
...a ona UDRI po Stojku, SKAČI po Stojku...
pa nisam ti ja suprug da ovo trpim
Argument "napaćena država" je irelevantan.
Ako ta država koristi, plodouživa ili prodaje TUĐU tj. otetu imovinu, to znači da baštini kontinuitet otimanja, pa time postaje i odgovorna za restituciju.
Govorimo o tome da je država bez opravdanih razloga OTIMALA, KRALA imovinu svojih građana.
Ako nije u stanju da sprovede naturalnu, onda sprovodi novčanu restituciju.
Nadoknada iz ''fondova blagostanja'' isto je kao i plaćanje iz poreza / duga, tj svi snose posledice pogrešnih odluka nekih, što nije u redu.
Nadoknada iz prihoda dobijenih privatizacijom u srazmeri sa procenjenim hipotetičkim učešćem koje oštećeno lice ima u kapitalu firme koja je predmet prodaje.
Pominjanje Zakona o privrednim društvima nema poentu, jer taj zakon ne zalazi u prirodu vlasništva, potraživanja građana od države povodom ukradene imovine, niti odlukama države u vezi sa statusom privrednih društava u njenom vlasništvu
e, evo neki farmeri ovde traže ispomoć sad u letnjoj sezoni....2000€, hrana i smeštaj besplatni...