Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 46.244
Tako je, ali je kupatilo urađeno za 1500evra.pa čekaj...
ako zanemarimo ona"holivudska kupanja" svako normalan se savije da okupa prste na nogama, realno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je, ali je kupatilo urađeno za 1500evra.pa čekaj...
ako zanemarimo ona"holivudska kupanja" svako normalan se savije da okupa prste na nogama, realno
Eto hvala ja se trudim,mozda grijesim, al bogme mi se oci sklapaju.Ustah u neka doba noci da ne ponavljam a igrali ovi tvoji Bosna Seltiks i pobjed'li covece.@Nikac od Rovina
drago mi je kad neko ima kapaciteta & koncentracije da od celog teksta izvuče suštinu
još kradeš bogu dane?pa čekaj...
Уопште није у стању да појми да има бољих Срба од њега.
Мисли да је то лаж центара моћи из сенке.
Eo i ja sebi uzela slobodan dan...a u ponedeljak je ionako praznik pa ne radimo, tako da imam lep produženi vikend ispred sebe... saćemo da palimo motore i idemo na jednu vožnju do danske plaže...Jean kako si nisam te video 1000 godina.
Es lebe Genosse Tito!Eo i ja sebi uzela slobodan dan...a u ponedeljak je ionako praznik pa ne radimo, tako da imam lep produženi vikend ispred sebe... saćemo da palimo motore i idemo na jednu vožnju do danske plaže...
Lepo, svaka čast.Eo i ja sebi uzela slobodan dan...a u ponedeljak je ionako praznik pa ne radimo, tako da imam lep produženi vikend ispred sebe... saćemo da palimo motore i idemo na jednu vožnju do danske plaže...
odmori malo...Lepo, svaka čast.
Ja pijem kafu pa na posao.
za varenje?Odmorio juče.
Lepi dani nam dolaze.
Za sve.za varenje?
kako manje?Za sve.
Varenje će biti sve manje i manje i kod nas u MGM.
Manje na žalost ovih dana imamo poslova.kako manje?
opet ona prvobitna akumulacija kapitala?
ovde najviše para uzmu koji ne znaju da rade
to će da pukne vrlo brzo
e? i gde je greška završila? u čiji džep?Manje na žalost ovih dana imamo poslova.
Napravili smo grešku sa covid tunelima 50kom=240.000 evra
Svi ste napravili grešku? Jel' to moguće?Manje na žalost ovih dana imamo poslova.
Napravili smo grešku sa covid tunelima 50kom=240.000 evra
Zakon o restituciji je sam po sebi kriminalan.
Država koja je godinama bila pod sankcijama, a nakon toga je bombardovana, koja ima konstantan budžetski deficit, da restituiše imovinu nakon 70 godina je samo po sebi apsurd.
Može, iz fonda nacionalnog blagostanja (kao što ih imaju npr Norveška, Rusija...), kad ga bude i ako ga bude, iz viškova sredstava a ne iz ove nemaštine.
Čak i tada, jedina smislena restitucija je finansijska i simbolična, sve drugo je ogroman birokratski posao i skoro uvek za nekoga nepovoljan ili nezakonit.
Situacija koju si ti naveo: često je nasledniku nepovoljno da dobije fizičku imovinu a naročito udeo u nekoj firmi (kojom ne može da upravlja). Zakon o privrednim društvima sa druge strane ne predviđa mogućnost da se na taj način stiču udeli/akcije. I da predviđa, interesantna je situacija kad nekom investitoru kažeš da to sad nije 100% njegova firma već 63,6% pripada XY licu po osnovu restitucije.
Sve bi se to lomilo preko ove napaćene države, a tek je to nepošteno (ako ništa prema sadašnjim stanovnicima) i dovodi nas na početak mog posta.
Tuneli još stoje kod nas, a čovek koji je trebao da transportruje tunele za SLOV, CG, ITALY, ESP, se nije javljao na mobilni.e? i gde je greška završila? u čiji džep?
e vidiš, a da je platio unapred, pa ne bi ste stigli da završite koliko bi vas on puta zvao preko mobilnog da proveri dal je sve gotovo za juče...Tuneli još stoje kod nas, a čovek koji je trebao da transportruje tunele za SLOV, CG, ITALY, ESP, se nije javljao na mobilni.
4meseca smo ih pravili.e vidiš, a da je platio unapred, pa ne bi ste stigli da završite koliko bi vas on puta zvao preko mobilnog da proveri dal je sve gotovo za juče...
i tu Englezi ne prave grešku sa Ugovorom
a u Americi bi za tolike pare mirisao ljubičice ali odozdo
i za 4 meseca se nije javljao?4meseca smo ih pravili.
I ko je pogrešio, hajde lepo priznaj?4meseca smo ih pravili.
Mi.I ko je pogrešio, hajde lepo priznaj?
Kada smo završili možda mu je puno evra.i za 4 meseca se nije javljao?
ili je prestao da se javlja kad ste zavešili?
Ko ste "MI"?Mi.
Kada smo završili možda mu je puno evra.