Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.513
Napisali ste, i ti i Sizif.Nije Sizif napisao da je to psovka, šta se sad gubiš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napisali ste, i ti i Sizif.Nije Sizif napisao da je to psovka, šta se sad gubiš?
Ova rečenica za decu je gora od svake psovke. Nezamislivo odvratno, osim ako ti misliš da je OK.To nije psovka, a ima ovde bar jos dvojica koji bukvalno kunu mn0go vise t=od Tihija, kao da su zene, pa nista. nisu stavljen i cak ni na "crnu listu".
Tihi nikad nije psovao, ja jesam, ali on ne.
Jeste odvratno, ja licno nikog ne kunem i ne volim kletve, ali Tihi tome retko pribegava, zaista je ovo izuzetak, a Eremita je isto kleo, a ima i jos muskaraca koji bas cesti kunu. I jos gore od ovoga.Ova rečenica za decu je gora od svake psovke. Nezamislivo odvratno, osim ako ti misliš da je OK.
Meni nije uletela nikakva lovakako vrednost americkog dolara pada raste tvoja zloba na forumu pa progonis i zabranjujes sve koji drugacije od vas misle.
Dok ti ovde nisi dosao za moderatora ljudi su se normalno druzili, razmenjivali misljenja, svadjali se , al sve je to bilo u granicama normale.
Danas , zaveo si jednoumlje u komunistickom stilu. Progonite ti i @Lagerta sve Srbe koji nisu na liniji globalista satanista. Verovatno si uleteo lovu iz fondova CIA u Krstaricu pa je to nateralo Ivana da ti prepusti forum da radis sta hoces. Al opet ti dzaba misljenje ne mozes da nam promenis.
Bicemo protiv vas,a za slobodu Srbije dok je sveta i veka. To sto si slikao neku crkvu ne znaci da si pravoslavac. Da bi bio pravoslavni hriscanin pre svega treba da gajis ljubav prema drugima, da ih postujes, da ih volis. Da se Bogu molis, da postis, da se ispovedas, da ides na liturgiju i da se pricescujes. Toga u tvojim delima nema.
Ne govoriš istinu, niko od moderatora ni super moderatora nema opciju zabrane pisanja na određenom ptf. I ja sam ti to već rekla, ali očito svi lažu samo ti i još par vas van one famozne linije ''spasavate Srbiju i forum'' ...Naprotiv. Ja govorim istinu.
Naravno da ti stojis iza svega , usao si sa parama iz crnih fondova CIA u Krstaricu i od tada ovde radis sta hoces. Ivan radi sta mu ti kazes.
Nikada niko ovde nije bio progonjen i sikaniran vise od mene. A ja sam kulturan uljudan nikoga ne vredjam , govorim sto mislim, i to vama smeta jer je moje misljenje drugacije od vaseg po gotovo svakom pitanju. Zato sam i progonjen.
Šta je ovo, silna neka lova teče Srbijom a meni šipak? Dobijaju studenti iz inostranstva, dobijaju modovi od uprave!Meni nije uletela nikakva lova@Sizif brate,ubaci i mene u neki fond, da ne ''progonim'' Tihog za dž
Tihi, nacrtaj mi molim te tu liniju, da znam, treba mi za memoare
![]()
Idi lupi glavom u zid, možda se i zacrveniš.Napisali ste, i ti i Sizif.
Jes' da malo kune, ali kome se nije desilo da poželi nekome da da sve pare deci za sahranu...
Evo dajem časnu reč da ću sve CIA pare koje dobijem za Krstaricu deliti na ravne časti, četiri dela između @Reefer, @Тихи, @Lagerta i mene.Šta je ovo, silna neka lova teče Srbijom a meni šipak? Dobijaju studenti iz inostranstva, dobijaju modovi od uprave!
Koliki je moje deo?![]()
A mozda se i ti zacrvenis vec jednom?Idi lupi glavom u zid, možda se i zacrveniš.
Pa zadrzalo se to u narodu. Naravno zavisi od koga dolazi i da li je pravedno izreceno. Inace moze da se obije o glavu, tj. kletva vrati onom koji kune bez "pokrica" i nepravedno.Jes' da malo kune, ali kome se nije desilo da poželi nekome da da sve pare deci za sahranu...
To je sasvim normalna stvar kod vas u Nišu ako sam dobro razumeo
па нешто и не цркавамо, све лепо идеcrkavate od jutros
zivot u manjim mestima je manje stresan
Beograd je paralisan: Ogromne gužve u saobraćaju – evo gde je najkritičnije FOTO/VIDEO
U Beogradu su od jutros velike gužve u saobraćaju.
Dakle nemaš citat gde je bilo psovanje?A mozda se i ti zacrvenis vec jednom?Dokazi stoje svega na prethodnoj strani, lako ih je pronaci.
Doduse, Sizif nije izricito spomenuo tu rec, ali je nije ni demantovao.
Pa zadrzalo se to u narodu. Naravno zavisi od koga dolazi i da li je pravedno izreceno. Inace moze da se obije o glavu, tj. kletva vrati onom koji kune bez "pokrica" i nepravedno.
Jos jednom kazem, ovde na forumu ima i bilo je milion ucesnika, pre svega muskih, koji kunu, medjutim to im se nije uzelo za zlo. Zasto se samo Tihiju uzima za zlo, nije mi jasno.
Beograd je paralisan: Ogromne gužve u saobraćaju – evo gde je najkritičnije FOTO/VIDEO
Jesi li očistio sneg? Nacepao drva, naložio vatru?
Nisam u gužvama, lepo mi, ustao i prošetao kroz prelep drvored, sad sedim i uživam.
Jesi li poslao decu u Kraljevo da blokiraju i donesu neki keš u kuću? Taman da zameniš ona žuta stakla iz 1971. godine.nema snega
lepo nam je
imamo vasar
Jesi li poslao decu u Kraljevo da blokiraju i donesu neki keš u kuću? Taman da zameniš ona žuta stakla iz 1971. godine.![]()
O onda je mrmot zamotao...koja zuta stakla?
Ta kuca nije moja to je bio orimer jeftine kuce kod nas
Ja na kuci imam pvc stolariju bele boje i moja je kuca novija od tvoje jer sam je sagradio pre 5 godina
O onda je mrmot zamotao...
Znam da ćeš se obradovati kad ti kažem da nisam u Beogradu nego u Dominikani.crkavate od jutros
zivot u manjim mestima je manje stresan