Kafić Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #18 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

Pa da, kriminalci sa kapuljačama i maskama, koji idu avionom da biju navijače su normalna reakcija ove države.
Ne dozovljavam da mi vlast nametne losu sliku o svim studentima, blokadere i sama ne volim i ne podrzvaam, kao sto ne dozvoljavam da mi studenti-blokaderi i ostali koji podrzavaju blokade kao pravno i fizicko nasilje, kroje sliku o vlasti i kako treba da padne, a kamoli da takvi budu vlast.

Ali kod tirana je sve "crno-belo", pa i da su u vlasti ili van nje.

Ne dozovljavam da mi vlast nametne losu sliku o svim studentima, blokadere i sama ne volim i ne podrzvaam, kao sto ne dozvoljavam da mi studenti-blokaderi i ostali koji podrzavaju blokade kao pravno i fizicko nasilje, kroje sliku o vlasti i kako treba da padne, a kamoli da takvi budu vlast.

Ali kod tirana je sve "crno-belo", pa i da su u vlasti ili van nje.
Jesi li i ti bila u avionu, ili samo lokalno gaziš decu?

Nedrogirajse zato si za nasilje
Reeferu, meni je jasno da vi poneki komunisti niste glasali svih ovih godina da biste docekali ove dane sa nadom u revoluciju i nasilje.

A mogli ste do sad 100 puta da promenite vlast, na izborima, kao sto i treba.

E pa ja komunista nisam i verujem u snagu prava, pravde i volje vecine.

Reeferu, meni je jasno da vi poneki komunisti niste glasali svih ovih godina da biste docekali ove dane sa nadom u revoluciju i nasilje.

E pa ja komunista nisam i verujem u snagu prava, pravde i volje vecine.
Znam da nisi, samo podržavaš Vulina i Dačića. :rotf: :rotf: :rotf:

to su soroseve blokaderske sluge

strani placenici i domaci izdajnici

Ruse Srbiju za americke krvave dolare

Zele nasilno bez izbora na vlast

Vecina studenata je protiv njih
Možda političari, ali oni veze nemaju sa studentima. Ali kako da ti objasnim to, kad nisi u nekon od svih postojećih gradova u Srbiji u kojima se studenti bore za našu slobodu.
Ko želi bilo šta nasiilno? Tiksi, ugasi te Informere i Hepije, prestani dfa gledaš Šešelje i ostale nadrilekare i prestani da budeš stani plaćenik koji rdi protiv Srbije.
I još jednom, studenti ni jednog trenutka nisu pustili ni jednog političara da im priđe.

Možda političari, ali oni veze nemaju sa studentima. Ali kako da ti objasnim to, kad nisi u nekon od svih postojećih gradova u Srbiji u kojima se studenti bore za našu slobodu.
Ko želi bilo šta nasiilno? Tiksi, ugasi te Informere i Hepije, prestani dfa gledaš Šešelje i ostale nadrilekare i prestani da budeš stani plaćenik koji rdi protiv Srbije.
I još jednom, studenti ni jednog trenutka nisu pustili ni jednog političara da im priđe.

Jedino za sta se oni bore je sopstveno dupe

Moj glas ti izdajnici nece dobiti nikad

Ja sam glasac patriotske opozicije

Ma nisu oni iz Raške pa da seku državnu šumu, to su naša deca, neće da žive više pod upravom raznih šešelja i viulina, koje ti podržavaš.
Dok ti podržavaš nasilje nad decom, gaženje i udaranje palicama, mi slobodni i pametni ljudi smo za to da takvi idu u zatvore. :rtfm:

Moj glas ti izdajnici nece dobiti nikad

Ja sam glasac patriotske opozicije
Nije da delim misljenje s tobom, sasvim, ali jednostavno volim kad je neko ovako otvoren i ubedjen u svoje glediste ('kuce koje laje, ne ujeda" :heart:).

Ali ovi blokaderi, ni ja nikad ne bih glasala za njih, samo za patriote koji se distanciraju od toga i bilo kakvog nasilja, i koji su dostojanstveni.

Nije da delim misljenje s tobom, sasvim, ali jednostavno volim kad je neko ovako otvoren i ubedjen u svoje glediste ('kuce koje laje, ne ujeda" :heart:).

Ali ovi blokaderi, ni ja nikad ne bih glasala za njih, samo za patriote koji se distanciraju od toga i bilo kakvog nasilja, i koji su dostojanstveni.
Ko su "blokaderi"?

Kakav si ti @Sizif los covek, ukinuo si mi mogucnost da otvaram teme na celom forumu, hteo sam da otvorim temu na Religiji povodom 850 godina od rodjenja Svetog Save...

Mrzite nas srpske patriote vi sorosevci iz dna duse i sprovodite najcrnju cenzuru i diktaturu

Kako radili tako vam Bog vratio nazad
Niti sam ti ja išta ukinuo, niti imam mogućnost da to radim, niti sam znao da ti je išta ukinuto dok sam nisi rekao. I već sam ti to rekao, ali se praviš blesav i smišljaš neke teorije zavere. Upozoren si više puta od strane admina da oladiš malo sa hejtom (a sve što pišeš u zadnje vreme je dokaz da ti to ne poštuješ)

Vređanje ne tolerišem i za svako vređanje ćeš biti kažnjen, kao što Pravilnik nalaže.

Svaka kazna koja se ovde da može i da se ukine, ali za to treba pokazati dobru volju i kulturno ponašanje, sve suprotno od ovoga što ti radiš sada.
Ne vređam ni ja tebe, pa bi i ti mogao da ispoštuješ to isto. Nije teško biti kulturan.

Promena vlasti na izborima je moguća kad su izbori pošteni, kad su u predizbornoj trci svi učesnici izbora jednako zastupljeni, kada državni servis i svi mediji pristupaju profesionalno i neutralno izborima i ne blate namerno sve kandidate opozicije.

Ako ti misliš da mi to imamo, onda ne znam šta da ti kažem osim da pogledaš malo bolje.

Haha @Sizif kakav si ti pacenik i bednik, sve si moje teme sa sekcije Region i svet, gde si jedini moderator pobrisao i ako su otvorene bile u skladu sa pravilnikom.

I posle kao, kazes, da me ne mrzis....
To su bile čisto političke teme i prebačene su na politiku.

Tebi je zabranjeno da otvaraš teme na Politici pa si hteo da zaobiđeš sistem na ovaj način, ali to nije OK.

Ko su "blokaderi"?
Namerno sam te sad visestruko citirala jer znam da te to vredja (iz meni nepoznatog razloga, jer zasto bi inace postojalo visestruko citiranje?), da mi ne bi odgovarao, jer ako ovako "odgovaras" nekakvim notorno besmislenim pitanjima,bolje da ne odgovaras i da me ne gnjavis.
Niti sam ti ja išta ukinuo, niti imam mogućnost da to radim, niti sam znao da ti je išta ukinuto dok sam nisi rekao. I već sam ti to rekao, ali se praviš blesav i smišljaš neke teorije zavere. Upozoren si više puta od strane admina da oladiš malo sa hejtom (a sve što pišeš u zadnje vreme je dokaz da ti to ne poštuješ)

Vređanje ne tolerišem i za svako vređanje ćeš biti kažnjen, kao što Pravilnik nalaže.

Svaka kazna koja se ovde da može i da se ukine, ali za to treba pokazati dobru volju i kulturno ponašanje, sve suprotno od ovoga što ti radiš sada.
Ne vređam ni ja tebe, pa bi i ti mogao da ispoštuješ to isto. Nije teško biti kulturan.
Sizife, on u jednom trenutku kao da hoce da uvredi da mu "lakne" ali da si ovo odgovorio a da ga nisi banovao, vec sledeci trenutak bi razgovarao s tobom. Tihi je druzeljubiv i nije zao, tj. zlopamtilo, cak je previse dobrog srca i naivan.

I da li je zaista moguce da mu se ne daje da otvara teme van politike?
Promena vlasti na izborima je moguća kad su izbori pošteni, kad su u predizbornoj trci svi učesnici izbora jednako zastupljeni, kada državni servis i svi mediji pristupaju profesionalno i neutralno izborima i ne blate namerno sve kandidate opozicije.

Ako ti misliš da mi to imamo, onda ne znam šta da ti kažem osim da pogledaš malo bolje.
Pa valjda meni to ne treba da objasnjavas, bila sam i podrzavalac i "nosilac" 5. oktorbra, ali ako je jedan Milosevic "pao" na izborima, onda ce pasti bilo ko. Oni su dokazano krali izbore (otud protest 96/97), ali cak i povrh toga dosao je taj dan kada je druga strana prevagnula, znaci nije nemoguce.

Nego bojim se da je potreban "dezurni krivac" jer opozicija a ni studenti, ne znaju kako bi resili mnoge nagomilane probleme u zemlji i spoljnoj politici. I svi na Vucica vode hajku, ali ej problem sto nema prave volje da se on pobedi, jer nema prave ideje sta dalje, a da je drugacije od njegove makar spoljne politike. Niko kao da nece taj "vruc krompir", ali je lako da se kritikuje i "pljuje" sa bezbedne daljine i tople fotelje.
To su bile čisto političke teme i prebačene su na politiku.

Tebi je zabranjeno da otvaraš teme na Politici pa si hteo da zaobiđeš sistem na ovaj način, ali to nije OK.
Samo da primetim - kad ih je otvarao na "politici", prebacivali ste te teme na "region i svet" u zadnje vreme. Sada ne valja ni tamo sto ih direktno otvara?

Poslednja izmena:
Sizife, on u jednom trenutku kao da hoce da uvredi da mu "lakne" ali da si ovo odgovorio a da ga nisi banovao, vec sledeci trenutak bi razgovarao s tobom. Tihi je druzeljubiv i nije zao, tj. zlopamtilo.

Da li je zaista moguce da mu se ne daje da otvara teme van politike?

Pa valjda meni to ne treba da objasnjavas, bila sam i podrzavalac i "nosilac" 5. oktorbra, ali ako je jedan Milosevic "pao" na izborima, onda ce pasti bilo ko.

Nego bojim se da je potreban "dezurni krivac" jer opozicija a ni studenti, ne znaju kako bi resili mnoge nagomilane probleme u zemlji i spoljnoj politici. I svi na Vucica vode hajku, ali ej problem sto nema prave volje da se on pobedi, nema prave ideje sta dalje, a da je drugacije od njegove makar spoljne politike. Niko kao da nece taj "vruc krompir".

Samo da primetim - kad ih je otvarao na "politici", prebacivali ste te teme na "region i svet" u zadnje vreme. Sada ne valja ni tamo sto ih direktno otvara?
Vidi, ja znam da ti njega voliš kao što roditelj voli dete, i to podržavam, ali znaj da ljubav ume da zaslepi čoveka pa čovek prestane da vidi objektivno.

Nemam mogućnost nikome da zabranim da otvara teme bilo gde, to radi administracija.

Svaka kazna može da se skine ako čovek pokaže dobru volju i lepo ponašanje, pa u tom smislu bolje pričaj s njim nego sa mnom, ja tu ništa ne mogu, iako sam puno puta pokušao.

Back