Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prekini da lupetas podmukli stvore. Uvek sam govorila i znala da ja nisam za moda jer imam "kratak fitilj" najblaze receno, i da ovaj osecaj slobode nista ne moze da zameni. Najvredniji korisnici po meni, koje rado citam ili sam citala, nikad nisu bili modovi.То дају само финој деци.
А и нисам заинтересован.
Твоја другарица Керкира већ две и по деценије жели да буде мод, али никако да јој дају.
Макар на ПТФ Нумизматика.
Kerky, nemoj da se nerviraš. Hajde da skačemo.Prekini da lupetas podmukli stvore. Uvek sam govorila i znala da ja nisam za moda jer imam "kratak fitilj" najblaze receno, i da ovaj osecaj slobode nista ne moze da zameni. Najvredniji korisnici po meni, koje rado citam ili sam citala, nikad nisu bili modovi.
A i da mi je kojim slucajem neko nudio, mogla bih da budem 2-3 meseca a i to bi mi bio tezak teret, dok se ne nadje neko bolji. Zato prekini da izmisljas i lupas.
To je kao i u stranci - osecaj slobode nista ne moze da zameni, pa nikad nisam bila niti nameravam da budem clan stranke.
Ti mislis sto si iz Nisa, da imas pravo da se ponasas kao da me znas ili da se znamo, pa jos i izmilsjas? S kojim ocima, pravom i bezobrazlukom?
Ulizico svacija.
Necu. Tuzna sam zbog Tihja jer ga ovako maltretiraju, a i ja sam "caci" ne zaboravi, tj, za one koji zele da uce i zavrsavaju, a protestovati se moze uvek i povrh toga.Kerky, nemoj da se nerviraš. Hajde da skačemo.![]()
To je baš ružno, hvaliti se ćacizmom. Ljudi, zašto mrzite našu Srbiju i svoje komšije i rođake?Necu. Tuzna sam zbog Tihja jer ga ovako maltretiraju, a i ja sam "caci" ne zaboravi, tj, za one koji zele da uce i zavrsavaju, a protestovati se moze uvek i povrh toga.
Ja sam zavrsavala faks u vreme kad su poceli protesti 96/97 i nista mi/im nije falilo, ucilo se a popodne na (USPESNE) proteste..
neznam strane jezikeDelenje epiteta ljudima koji nemaju isto mišljenje kao drugi je estupido.
Hoces da kazes, da smo svi koji smo ucestvovali u protestima '96/97 bili "caci" samo zato sto smo i ucili i protstovali? I postigli cilj za manje nego sto ce ikad ovi sada? Oh, wait...pa mi smo tada znali koji nam je cilj za razliku od oviih koji ga menjaju na svaka 3 meseca.To je baš ružno, hvaliti se ćacizmom. Ljudi, zašto mrzite našu Srbiju i svoje komšije i rođake?
Одакле сте кренули назад?
Опет бановали Тићу.
Па, онда ја џаба отварам политичке теме на ПТФ Регион и свет.![]()
Numeš taj fotošop, mora da si neki ćaci i ti?
Numeš taj fotošop, mora da si neki ćaci i ti?![]()
Mjok, ja znam sva tza ČĆŠŽ i slična, to vi sa malo krivljom kičmom i većim nosem hop, hop...Ukro sam. Skoči, možda znaš da letiš. Nemoj, biće sve u redu.![]()
Evo da te pozdravim, jutros sam bio na nedeljnoj službi u prvoj srpskoj crkvi u centralnoj Americi - Bavaros, Dominican republic.necu vise pisati tamo
samo ovde
Nek vam teme otvaraju Ivan, Lagerta i Sizif