- Poruka
- 65.535
Ja sam jednostavan i iskren covek
1. Raduje me napredak svakog na svetu osim srpskih neprijatelja.
2. Raduje me propast srpskih neprijatelja
Jer sto slabiji srpski neprijatelji to Srbija bezbednija i jaca.
Zvuci logicno a?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zvuci logicno a?
Tiksi, pa ti podržavaš ovu vlast i njihove EU prijate... gazde.
Tiksi, pa ti podržavaš ovu vlast i njihove EU prijate... gazde.
Sori ali ja nisam ni za tvoje iz vlasti ni ove iz nazovi opozicije.ne podrzavam vas evrotalibane
Sori ali ja nisam ni za tvoje iz vlasti ni ove iz nazovi opozicije.
Ti si sluga istoka, za razliku od vas izdajnika, bilo da ste za zapad ili istok, ja sam nacionalista i za Srbiju sam.nisam ni ja ni za vlast ni za blokadere
i jedni i drugi su sluge zapada
Шта велиш на изјаву господина Смита?Dobro jutro,idem drva da složim.
NonsenseШта велиш на изјаву господина Смита?
Pogledajte prilog 1800987
Zvuci logicno a?
Pa nemam jer ne psuje, a ti si ga optuzio da psuje.Dakle nemaš citat gde je bilo psovanje?
Ne pišem o ovoj Tiksijevoj i mojoj raspravi.
Valjda toliko umeš da povežeš?![]()
Ih, mnogo pak sad nesto rece...?Ti si sluga istoka, za razliku od vas izdajnika, bilo da ste za zapad ili istok, ja sam nacionalista i za Srbiju sam.
Tico, pa ti sad kao neki zatvorenik?ne podrzavam vas evrotalibane
Nije svako. Ova vlast nije, oni su samo za svoje džepove. Nije ni Tiksi, on je pisao da želi da Srbija postane deo Rusije.Pa nemam jer ne psuje, a ti si ga optuzio da psuje.
Kad ces vec jednom da povezes 2 i 2?Nikad, moze samo da bude gore sto vise odmicu (tvoje) godine..
Ih, mnogo pak sad nesto rece...?Izmislio si toplu vodu?
Naravno da je svako za Srbiju, ali u uslovima kad je mala ili kao sad, ucenjena, treba se prikloniti jednoj strani tj, istoku.
Nije svako. Ova vlast nije, oni su samo za svoje džepove. Nije ni Tiksi, on je pisao da želi da Srbija postane deo Rusije.
Za razliku od vas, ja sam za Srbiju.
Ti si izdajnik, takve strane plaćenike treba hapsiti. Vas sa jedne strane hodnika, ove izdajnike koji rade za NATO s adruge strane. Pa se gledajte iz ćelija.Tinso za Srbiju kao NATO okupiranu teritoriju
Srbija na zalost ne moze biti nezavisna
NATO ne da
Ti si izdajnik, takve strane plaćenike treba hapsiti. Vas sa jedne strane hodnika, ove izdajnike koji rade za NATO s adruge strane. Pa se gledajte iz ćelija.
Ti i tvoj precednik, EU poslušnici. Mada on od toga ima dobar keš a ti samo šipak i po koji sendvič kad si busoaktivna.TRT Reeferuuuuu evrotalibanuuuuu!
![]()
Moj, nego sta. Ali ja nisma europoslusnik, a pitanje je koliko je i on, videcemo tek na kraju kad se zarati skroz ili neka druga teska kriza ako bude. On je legalno izabrani predsednik i naravno da je i moj, i tvoj, i svaciji, drugog nema.Ti i tvoj precednik, EU poslušnici. Mada on od toga ima dobar keš a ti samo šipak i po koji sendvič kad si busoaktivna.
Skoči Kerki hop, hop!Moj, nego sta. Ali ja nisma europoslusnik, a pitanje je koliko je i on, videcemo tek na kraju kad se zarati skroz ili neka druga teska kriza ako bude. On je legalno izabrani predsednik i naravno da je i moj, i tvoj, i svaciji, drugog nema.
Ali tebi su draze strane "suske" nego svoje nesto, pa makar to strano bilo i gomno.
A valjda vidis, solidarisem se sa Tihijem i ne pisem na politici, valjda je to ako do sad nije bilo jasno, krajnji dokaz da nisam bot, niti da dobijam bilo sta, a kamoli tvoj omiljeni sendvic. Njega zadrzi za sebe.
Papagaju ni jedan od ponavljanja nesuvislih, starackih i izlapelih reci i recenica.