Da li i vi mislite ovako

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Rece mi osoba u razgovoru: Ljudi koji imaju pasa su usmljeni

-Da li osobe koje imaju decu, zene,muzeve, babe,dede, prijatelje i psa su usamljene, ili
-Osobe koje imaju svoj zivot i gomilu prijatelja i rodbine a imaju pasa su usamljene, ili
-Osobe koje nemaju prijatelje i sami su,cesto imaju pse

I jos jedno pitanje:

-Zasto je bas pas, a ne macka,papagaj, ribice ili morsko prase ..sinonim za usamljenost i
da li se vi slazete sa osobom koja rece da su ljudi koji imaju psa ..usamljene osobe..
ne..imam psa ,kucku...
al nema veze sa usamljenoscu..
a i macora:)

evo zamislio sam sliku...
ajde siđi dole...pis...
ona siđe...
očekuješ jelda goste, nije red da im po tanjiru zaleću mačeće dlake...
uzmeš onu široku švercersku traku i redom po trosedu...koliko li vremena ćeš da potrošiš dok prođeš ceo krevet...:sad2:
i stolice...i šta sve ne...nisu dlake samo na krevetu i stolicama...
i dok se okreneš ona se opet popela...džaba ste krečili...i šta da joj radim...šta...

- - - - - - - - - -

:rotf: Predjes u manji stan, kao sto je moj, i zacas pokupis dlake, jos kad se uhodas...

pa aj da pređem u špajz, tamo je najmanja kvadratura, pošto po tu tvoju logiku će tamo bude najmanje dlaka :/

evo zamislio sam sliku...
ajde siđi dole...pis...
ona siđe...
očekuješ jelda goste, nije red da im po tanjiru zaleću mačeće dlake...
uzmeš onu široku švercersku traku i redom po trosedu...koliko li vremena ćeš da potrošiš dok prođeš ceo krevet...:sad2:
i stolice...i šta sve ne...nisu dlake samo na krevetu i stolicama...
i dok se okreneš ona se opet popela...džaba ste krečili...i šta da joj radim...šta...

- - - - - - - - - -

pa aj da pređem u špajz, tamo je najmanja kvadratura, pošto po tu tvoju logiku će tamo bude najmanje dlaka :/
A sto tebe onda opterecuje? Kucnog ljubimca sigurno neces imati, ako ti smeta, nemoj ni ici kod ljudi koji ih imaju i svi zadovoljni....

-Da li osobe koje imaju decu, zene,muzeve, babe,dede, prijatelje i psa su usamljene, ili
-Osobe koje imaju svoj zivot i gomilu prijatelja i rodbine a imaju pasa su usamljene, ili

I jos jedno pitanje:

-Zasto je bas pas, a ne macka,papagaj, ribice ili morsko prase ..sinonim za usamljenost i
da li se vi slazete sa osobom koja rece da su ljudi koji imaju psa ..usamljene osobe..

biću ti ja kuca z:)

A sto tebe onda opterecuje? Kucnog ljubimca sigurno neces imati, ako ti smeta, nemoj ni ici kod ljudi koji ih imaju i svi zadovoljni....
jel ti to odgovor ? :lol:
dobro ondak...

- - - - - - - - - -

ne bre, poenta je da kad imaš mačku u stanu onda se navikneš na njene dlake. zavoliš ih, razumeš. ne samo da ti ne smetaju nego ni ne možeš bez njih itd
isto mislim...

jel ti to odgovor ? :lol:
dobro ondak...
.
Kako da ti kazem, uzasavas se ciscenja svih povrsina na kojima sedis, zaboga macka ce se opet popeti, a koliko si puta usisao i prebrisao te povrsine, radi sebe, manje radi gostiju, to tebe nimalo ne opterecuje.
Potezes to pitanje samo kad treba osporiti drzanje kucnih ljubimaca u stanu. Ocigledno da je problem negde drugde, ne u ciscenju kuce.

pa dobro al usisam jednom u tri četri dana, a ovo se pentra svaki dan po 200x :neutral:
poređenje ti nije kako bi reko na mjestu

- - - - - - - - - -

oćeš da kaeš da mi nije dobro u glavu ? :ljutko:
Ocu da kazem da ja tebe i dalje ozbiljno shvatam, a ti mi kazes da ne bi trebalo...
Dlake meni nisu toliki problem, predjem lepljivom trakom svaki cas pomalo i ponegde, bitnije mi je da je pod cist, zbog tog penranja sa poda na krevet i u tom smislu je pojacana higijena nego sto bi bila.
A macka je vakcinisama, redovno je cistim od parazita, tako da nema mesta ni nekoj panici, jedino sto ljudi mogu biti gadljivi i opet i o tome vodim racuna, kad neko dolazi da zatvorim macku u drugu sobu, ako ocenim da moze da mu smeta.

pa sad...to što je vakcinisana ok, lepo je to...al to što se tiče grebanja i ujedanja...
a što se tiče dlaka...izađe na dva minuta napolje, očeša se o nešto il se podavi s drugom mačkom...i eto ti bacila na dlaci...

a ovo oko ozbiljnosti...šta da ti kaem...:lol: tvoj problem...:lol:

pa sad...to što je vakcinisana ok, lepo je to...al to što se tiče grebanja i ujedanja...
a što se tiče dlaka...izađe na dva minuta napolje, očeša se o nešto il se podavi s drugom mačkom...i eto ti bacila na dlaci...

a ovo oko ozbiljnosti...šta da ti kaem...:lol: tvoj problem...:lol:
Macka je kucna, a kad bi tako o bacilima razmisljao i kad su druge stvari u pitanju, preslo bi u ozbiljnu hipohondriju...
A sad cu i taj problem da resim. :bye:

I jos jedno pitanje:

Ne mislim tako.
A,sta je tema,kucni ljubimci? :D:D:D

Back