Da li i vi mislite ovako

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Пас је неко ко ће ти се увек обрадовати као да те није видео годинама,
иако си изашао само на 5 минута до продавнице, он те чека и мисли да си бог,
а мачка мисли да је она бог. :)

Не повезујем пса са усамљеношћу, када видим неког са љубимцем увек више гледам самог љубимца.
Једино се увек запитам зашто су одабрали баш ту расу, да ли пас личи карактерно или физички на њих.

Не повезујем пса са усамљеношћу, када видим неког са љубимцем увек више гледам самог љубимца.
Једино се увек запитам зашто су одабрали баш ту расу, да ли пас личи карактерно или физички на њих.

ma aj to da li mačka misli da je bog, neka je... tragikomedija su ovi što joj poveruju :lol:

mačke mistifikuju samo glupanderi sa domorodačkim mentalitetom, znate ono sevnula munja mora da su bogovi ljuti dajte da prinesemo žrtvu itd.. eto to je taj nivo rezonovanja :lol:
Tako je! Cim nesto ne razumes pozovi se na mistifikaciju i tudju glupost i obavezno se pozovi na primitivnost, domorodacki mentalitet... To je tako orginalno...:lol:

- - - - - - - - - -

Moracu i ovde da okacim...

Poslednja izmena:
Tako je! Cim nesto ne razumes pozovi se na mistifikaciju i tudju glupost i obavezno se pozovi na primitivnost, domorodacki mentalitet... To je tako orginalno...:lol:

ja zapravo odlično razumem, ti si ta koja ne razume da bi te mačka prekosutra pojela kad bi ti sutra pandrknula. a da je za razumevanje toga potrebna diploma elektrotehnike takođe razumem
da je tvoje mišljenje :lol:

ja zapravo odlično razumem, ti si ta koja ne razume da bi te mačka prekosutra pojela kad bi ti sutra pandrknula. a da je za razumevanje toga potrebna diploma elektrotehnike takođe razumem
da je tvoje mišljenje :lol:
:eek: Kojom si logikom dosao do ovoga molim te? :lol:
Nisi nikad cuo da su ljudi presili u kanibalizam u nekim ekstremnim uslovima?
A u onom linku, pominju se i psi...
Sve u svemu, ne zna se koga vise treba da se cuvas, ljudi, pasa ili macaka... :(

:eek: Kojom si logikom dosao do ovoga molim te? :lol:
Nisi nikad cuo da su ljudi presili u kanibalizam u nekim ekstremnim uslovima?
A u onom linku, pominju se i psi...
Sve u svemu, ne zna se koga vise treba da se cuvas, ljudi, pasa ili macaka... :(

ajde ne budi forumašica, to nije logika već malo hiperbole u službi sarkazma
http://cdn.tasteofawesome.com/2012/3/3/tasteofawesome.com_214570_1331313405.jpg

i kakvo sad čuvanje, umesto da kažeš da bi rado poslužila kao hrana svojim voljenim mačkama u ekstremnim uslovima ti sad tako...

evo ovde imamo očiglednu projekciju seksualne požude za atletski građenim dugokosim do pojasa razdrljenim nepokornim pastuvom od kojeg se očekuje muštranje al samo kad je pun mesec... na sirote mačke. iz aviona se vidi :lol:

Ja ih i volim zato sto one sebe vole najvise...verovatnoca da macka uradi nesto sto od nje trazis je ravna nuli, poniznost za njih ne postoji:heart:

evo ovde imamo očiglednu projekciju seksualne požude za atletski građenim dugokosim do pojasa razdrljenim nepokornim pastuvom od kojeg se očekuje muštranje al samo kad je pun mesec... na sirote mačke. iz aviona se vidi :lol:

Gresis, slicno se slicnom raduje ...volim ja i kuce i gustere ali me brzo smore....mace su boginje:heart:

mislim da ljudi koji vole pse a mrze macke vole da kontrolisu druge i manipulisu sa njima..a i slicnije su ljudima od pasa...zamisli nekog ko ti se po ceo dan mota oko nogu i njuska te + ni u setnju ne mogu sami da odu a da se ne izgube

Poslednja izmena:
Rece mi osoba u razgovoru: Ljudi koji imaju pasa su usmljeni

-Da li osobe koje imaju decu, zene,muzeve, babe,dede, prijatelje i psa su usamljene, ili
-Osobe koje imaju svoj zivot i gomilu prijatelja i rodbine a imaju pasa su usamljene, ili
-Osobe koje nemaju prijatelje i sami su,cesto imaju pse

I jos jedno pitanje:

-Zasto je bas pas, a ne macka,papagaj, ribice ili morsko prase ..sinonim za usamljenost i
da li se vi slazete sa osobom koja rece da su ljudi koji imaju psa ..usamljene osobe..
od prva tri pitanja ovo treće mi se čini najtačnijim, mada nije pravilo...
ova prva dva su po meni netačne stvari...
predzadnje pitanje - zato što je pas inteligentniji od mačke papagaja, ribice i morskog praseta...i gleda u oči vlasnika kad mu priča...
poslednje pitanje...delimično se slažem...

Gresis, slicno se slicnom raduje ...volim ja i kuce i gustere ali me brzo smore....mace su boginje:heart:

mislim da ljudi koji vole pse a mrze macke vole da kontrolisu druge i manipulisu sa njima..a i slicnije su ljudima od pasa...zamisli nekog ko ti se po ceo dan mota oko nogu i njuska te + ni u setnju ne mogu sami da odu a da se ne izgube
nikad nisi citala "lesi se vraca kuci"? :lol: procitaj.
a to kako se pas ponasa u odnosu na vlasnika zavisi i koja je rasa, ovcari i lovacki psi su nebo i zemlja primera radi.

mačke su materijalisti...s tobom su samo dok ima hrane i toplote...

kad i mačka bude čekala dve godine vlasnika da se pojavi kao što je pas čekao vlasnika u filmu Hachiko (koji je baj d vej snimljen po istinitoj priči), onda mi se javite vi ljubitelji mačaka
inače odrrastao sam sa mačkama...

Rece mi osoba u razgovoru: Ljudi koji imaju pasa su usmljeni

-Da li osobe koje imaju decu, zene,muzeve, babe,dede, prijatelje i psa su usamljene, ili
-Osobe koje imaju svoj zivot i gomilu prijatelja i rodbine a imaju pasa su usamljene, ili
-Osobe koje nemaju prijatelje i sami su,cesto imaju pse

I jos jedno pitanje:

-Zasto je bas pas, a ne macka,papagaj, ribice ili morsko prase ..sinonim za usamljenost i
da li se vi slazete sa osobom koja rece da su ljudi koji imaju psa ..usamljene osobe..
iem0ap.jpg

Neki od nas imaju bračnog partnera, decu, psa i mačku ... i čak stignu da se užele samoće.z:lol: (Mada samoća nije isto što i usamljenost.)
Ah te divote kad se, u rano jutro, uputiš u dužu šetnju sa psom, ćutiš, uživaš u ono malo prirode ili, eventualno, razmeniš po koju reč sa kučkarskim klanom. Ništa opterećujuće, samo prijatnost, pseća ljubav, igra, hodanje. Zdravlje za dušu i telo. A onda dođeš kući, ugodno iscrpljen, i mačka ti se uvali u krilo, prede, i lagano spušta dozu adrenalina.

A usamljeni smo svi, što reče Kami, samo što to nerado priznajemo.

meni obe macke trce da ih pomazim, kad vide da dolazim kuci
imala sam staforda, retriverku, brak jazavicara i mesanca treijera, kakva li statistika iz toga moze da se izvuce..
sta sa onim psima koji su pobegli od vlasnika? a nisu maltretirani?
to znaci da ipak nisu svi po difoltu odani kao ljubimci..

Back