Da li horoskopski znaci mogu biti problem u jednoj vezi?

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hm,,pj dragi je jarac,ja sam vaga..nekako sam ceo zivot okruzena jarcevima :) sestra,muz i oba deteta-jarcevi..kolega sa bivseg posla,sa kojim niko nije mogao da radi-jarac..bem ga,uvek nadjem savrsen jezik sa njima..daleko od toga da postujem horoskope,mada tu i tamo umem da procitam dnevni horoskop u novinama i da se od srca nasmejem kad me pogode..ipak,mislim da je stvar do karaktera,ne do horoskopskog znaka..

Ja sam isto vaga,decko je blizanac :mrgreen:
Super je slazemo,a kao sto rece septembar okruzena sam stalno istim znakom :)
Majka,sestra,najbolja drugarica su takodje blizanci i super se slazemo :)

U principu ima tu logike sa slaganjem znakova,ali ne mora vaziti u svakom slucaju.Ipak pored rasporeda zvezda na formiranje osobe utice i jos mnogo faktora pa ne mozemo bas sve stavljati u isti kosh,ali da postoji neko pravilo u to sam skoro sigurna.

moze horoskop biti problem za vezu.. ako se nadju 2 medjusobno suprotna znaka (npr. Rak i Blizanci) koja su podosta karakteristicni predstavnici svojih znakova.. onda veza kratko traje ili traje duze ali uz stalne prepirke, turbulencije i raskidanja pa mirenja (sto je,za mene fuj,fuj veza :roll:).. ali ima i onih koji su po horoskopu skroz antikompatibilne licnosti jedna drugoj pa se sloze, eventualno udju u brak.. mada, tu se uzima u obzir onaj horoskop za slaganje 2 osobe (sinastrija..tako nesto).. iako to nije pravilo da se bas zbog horoskopa dvoje slazu ili ne.. ali kod mene ima istine..

Da li horoskopski znaci mogu biti problem u jednoj vezi?
Хороскопски знаци издвојено, тешко да могу бити проблем.
Али ако се анализира хороскоп у целини почев од тога да ли испуњавају идеал мушкарца и жене једно код другог, преко синастрије, онда се врло лако може закључити шта у неком односу може да шкрипи, шта ће бити добро, какав је емотивни потенцијал везе, да ли опстају у тешким тренуцима или не....увек себи гледам упоредни хороскоп и са женама и са мушкарцима и до сад није омануо.

Ja zivim dvanaest godina sa Blizancom,Yi ste bas mnogo komplikovani.Mozda je teze tom tvom nego tebi.Ja sam inace Skorpija,i ovo je kombinacija za izbegavanje!Ne mogu da kazem da zivimo savrseno.Svadjanje i mirenje je sastavni deo naseg zivota.Posle svadju sve je sladje....i tako iz godine u godinu......Kad bih mogla da vratim vreme.ne bih mog Blizanca mimoisla,jer ja verujem u ljubav.Mozda bi zivot bio laksi ,da sam zavolela nekog ko bi mi vise odgovarao po horoskopu,ali da li bi mogla da volim?Hemiija je cudo!
Ljubav prasta,zivot nije med i mleko.....sve zavisi u stvari sta ocekujes i u sta verujes.

Moze li to dosta da utice na jednu vezu?Ja sam Blizanac a moj suprug je Bik.Zajedno smo 9 godina,imamo dvoje dece,volimo se i ne bi mogli jedno bez drugog.A isto tako smo oboje tvrdoglavi i cesto se zakacimo oko sitnica.Sto me strasno nervira,jer se uvek na kraju pomirimo kao da se nista nije desilo.Uvek ista pesma "izvini,obecavam da cu biti drugaciji,da necu vredjati i td".Previse se nerviram i znam da to nije dobro,samo ne znam, kako da resim ovaj problem.Kada se posvadjamo, on me uvredi do te mere, da mi se smuci cim ga pogledam.Mrzim, sto me ponekad opsuje,kaze mi da sam guska i takve neke gluposti koje ranije nije govorio.Ponekad pomislim, da je razvod najbolje resenje a onda se odvojimo na kratko,par nedelja.On ostaje da radi a ja posto su mi deca jos mala i ne radim,cesce idem sa njima na selo kod babe i dede.Tada mi toliko nedostaje,jednostavno ne mogu da zamislim zivot bez njega.Kada se vidimo mislim, da nema srecnije osobe od mene ali posle nekog vremena opet dodje do nekog nesporazuma.Znam ,da bi svaka veza i brak bili pomalo monotoni, bez sitnih svadjica ali kada se to stalno desava bez ikakvog razloga onda to strasno boli.Kada je horoskop u pitanju ova dva znaka ne idu jedno uz drugo,bar sam tako cula od prijateljica.Da li je to tacno?Ima li neko slican problem i kako sa time izlazi na kraj.Pokusala sam sve ali i dalje se vracamo na isto.Mislim, da nas vise vezuje stras od bilo cega drugog i da smo samo zbog toga,jos uvek zajedno.Sto se toga tice, ni za sta na svetu ga ne bi ostavila ali sta je sa razumevanjem i postovanjem koje je meni takodje jako bitno.Potreban mi je savet,unapred zahvalna!

"Nekompatibilni" horoskopski znaci mogu biti samo izgovor za lose slaganje dvoje ljudi

Naravno da mogu!Ja sam ovan a moj bivsi je bio riba i uopste se nismo slagali,stalno smo se svadjali...

Isti slucaj, posvadjamo se do krvi, al posle par sati ko da nista nije bilo :D

ja sam ovan moja devojka je isto ovan. ne znam da li je to dobro ja ne verujem u te zajebancije a ni ona!

Ni ja ne verujem nesto u horoskope, ali par ovnova retko uspevaju zajedno. Ja to iz licnih iskustava :whistling:

Back