- Poruka
- 42.510
Je li to za'ladilo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li to za'ladilo?
uzimaš albancima papuče.... svašta....Nije nema tu nikoga često jugo donosi đubre čak iz albanije![]()
Je li to za'ladilo?![]()
isto..Zamišljala sam ga seksi heksi sad sam skroz u šoku
![]()
Zbog roze kroksica?Zamišljala sam ga seksi heksi sad sam skroz u šoku
![]()
sad ga cak zamisljam i u zecijim onim vunenim papucama i pink bademantiluZbog roze kroksica?![]()
Sa'će sličicu da okači, uvek sve ' nema laži - nema prevare', još iz doba Lidlasad ga cak zamisljam i u zecijim onim vunenim papucama i pink bademantilu

Bitniji ti je sadržaj frižidera od njega samog ili?jer je prastar i pretpostavljam da ce se uskoro pokvariti
a i fali mi wifi konekcija..sva bela i ostala tehnika mi je povazana preko blututa i samo jos frizider fali![]()
То је и хтео. Да баци удицу и сомове нахвата.Uh ja reko nesto drugo
al mi izspamovaste temu....
kako li samo od bacanja stigosmo do papuča i croksa...

preudobne.. ne bi ih menjao za 100 fensiZamišljala sam ga seksi heksi sad sam skroz u šoku
![]()
sadrzaj se bolje cuva u kvalitetnijem.Bitniji ti je sadržaj frižidera od njega samog ili?
Na zapadu ljudi ni dijete ne drže u kući 18 godina, ti frižider držišsadrzaj se bolje cuva u kvalitetnijem.
e nisam nesto slikao noge u papucama..imam u vodi ali to su uglavnom filmovi.Obuj ih
I postavi sliku
uhapsice te na plazi

ovom bi oprostilaSa'će sličicu da okači, uvek sve ' nema laži - nema prevare', još iz doba Lidla![]()
sa godinama shvatis da su udobnost i prakticnost vredniji od izgledauhapsice te na plazi![]()
onda idi bos po pesku a ne u ovim camcicimasa godinama shvatis da su udobnost i prakticnost vredniji od izgleda
pre par godina dodje meni jedna ribica i onako top fensi obucena i sa vrata pravo na radijator..ja joj lepo kazem..vidi.. leti treba da si riba, zimi da ti je toplo![]()

Malo mu je pederkasto odelo....da oproste ovi da sad ne kažem pedderi....
taman jeMalo mu je pederkasto odelo....da oproste ovi da sad ne kažem pedderi....