- Poruka
- 132.020
bacas samo u nesvestJa ga ne bacam, nije još za bacanje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bacas samo u nesvestJa ga ne bacam, nije još za bacanje.

uzmi crocs..fantasticne su.
Pripadnice suprotnog pola.bacas samo u nesvest![]()
Imam ali mi je ovo ipak lepše. Kroks kada zaladni na čarapuuzmi crocs..fantasticne su.

To su japanke, jedine koje mogu godinu dana da me nose i ne istope se![]()
ma sav je ko japanacLepo ti stoje
to nose muskarci?!Imam ali mi je ovo ipak lepše. Kroks kada zaladni na čarapu![]()
zasto?Ako ti te nosiš onda me cudi da uopšte imaš seks
naravno..crocs su preudobne papuce.to nose muskarci?!
Da li one sa krznenim umetkom?uzmi crocs..fantasticne su.

bas to..imaju super modele..a svi ih povezuju sa startnim modelom koji lici na klompe sto rece.Ja imam crocs papuče, ne one klompe kao, to je gadno.
crocs nema krzneni umetak..pobrkla si brendove... UGG je krzneni.Da li one sa krznenim umetkom?![]()
Imam roze kroks koje je more izbacilo 41 br nosim oko kuće. Ovde imam one lidl klompe za oko zgrade i vikendicu a japanke po gradu. Grubin po kući zimi.to nose muskarci?!
Umećem na druga mesta, ne u papuče.Da li one sa krznenim umetkom?![]()
Ima li nešto da nemaš?Imam roze kroks koje je more izbacilo 41 br nosim oko kuće. Ovde imam one lidl klompe za oko zgrade i vikendicu a japanke po gradu. Grubin po kući zimi.
ali more izbaciloImam roze kroks koje je more izbacilo

Nisam pobrkala.crocs nema krzneni umetak..pobrkla si brendove... UGG je krzneni.
ma to na aliju izmisljaju glooposti..crocs nema u ponudi oficijalne umetke.Nisam pobrkala.
Imaš umetak za hladno vreme, skloniš ga leti.
Nije im baš najsrećnije rešenje za skidanje i ponovno umetanje.
E, ne znam, samo znam da ti treba 2-3 broja veće zbog tog umetka.ma to na aliju izmisljaju glooposti..crocs nema u ponudi oficijalne umetke.
I Ja poletela reko da pročitam jel baca kad ono frižider ...Uh ja reko nesto drugo

zasto?
probao sam sve moguce brendove papuca..ubedljivo najudobnije ikad.. i sledece cu njihove da uzmem.
ali pricam o originalu, ne o kineskim jeftinim kopijama.
i imaju puno razlicitih modela..nisu sve one ruzne sa kojima su izasli na trziste... vec godinama imaju lepe modele.

fali mu samo samurajski mač...ma sav je ko japanac![]()