Da li ga bacate?

Uzimam kvalitetnu tehniku firmi koje se probijaju na tržištu što mi garantuje sigurnost. Ako ne mogu sam da popravim ili ne znam kod koga da odnesem bacim kupim novo. Popravim grejač, plotnu, elektrolite u napajanju, pozadinsko na tv, prekidač na uređaju i slično.

Prethodni put sam uzeo sve bosch i nepopravljivo je crklo odmah po isteku garancije.

Uzimam kvalitetnu tehniku firmi koje se probijaju na tržištu što mi garantuje sigurnost. Ako ne mogu da popravim ili ne znam kod koga da odnesem bacim kupim novo.
ovo je tacno..secam se stari sporet i stara masina za sudove su bili beko.. uzeo masinu jer nisam imao para za drugu skuplju a sporet jer je tad jedino on po dimenzijama mogao da udje..znaci kvalitet ogroman..nista se nije pokvarilo za 15 godina rada.. a masina za sudove je koriscena skoro svakog dana...posto ne volim da perem sudove na ruke.

Evo ja 10 godina imam hyundai ugradnu mašinu za sudove. Bila 190 evra nova. Pupu da je ne ureknem :lol:

IMG_20240827_115859.jpg

Dok nisam uzeo beko veš mašinu riknjavala mi svaka na 3-4 god. Sad beko 7-8 god pupu da ne ureknem :rotf:

Pokvario vam se šporet, frižider, kompjuter.....
Da li ga popravljate ili bacate i kupujete nov?
Ako je neka stvar stara i odslužila je svoje (npr. stolica, slavina) da li leti na deponiju ili je čuvate, zlu ne trebalo?

Bacam

Uopšte ne dozvoljavam da muž ista popravlja , jednom je “popravio” vrata ispod sudopere i kad sam otvorila vrata, spala mi na nogu

Kad sam kupila novi šporet kaže “mogu ja” rekla sam možeš ako ćeš ga ti paliti , nazovem elektricara došao , platila i sa sigurnošću palim šporet

Ako se električna sprava pokvari kupim novu, recimo veš mašina koja 17 godina svaki dan pere šta tu ima popravljati ?

Bacam

Uopšte ne dozvoljavam da muž ista popravlja , jednom je “popravio” vrata ispod sudopere i kad sam otvorila vrata, spala mi na nogu

Kad sam kupila novi šporet kaže “mogu ja” rekla sam možeš ako ćeš ga ti paliti , nazovem elektricara došao , platila i sa sigurnošću palim šporet

Ako se električna sprava pokvari kupim novu, recimo veš mašina koja 17 godina svaki dan pere šta tu ima popravljati ?
ma naravno..muza u papuce da zna gde mu je mesto
zna se ko je u kuci alfa zenka :mrgreen:

ma naravno..muza u papuce da zna gde mu je mesto
zna se ko je u kuci alfa zenka :mrgreen:

Kad čovek nema interesa 🤷🏻‍♀️

Nikad neću zaboraviti u prvom stanu, taman rodila prvo dete i uzela da obrišem pod u spavaćoj i pored ormara vidim neki kabal visi , povučem i iskoči osigurac (sreća) i vidim na kraj kabla žice vire

To je bio dan prve scene i histerije

Back