tab503 Daj link Administrator Poruka 132.834 08.12.2025. u 09:04 - Da li deca treba da veruju u Deda Mraza #26 38imak: Da pogadjam, njegov pravi identitet je AV, i deli pakete, posebno penzosima i Romima pred izbore? Kliknite za proširenje...
38imak: Da pogadjam, njegov pravi identitet je AV, i deli pakete, posebno penzosima i Romima pred izbore? Kliknite za proširenje...
Tommy Zainteresovan član Poruka 145 08.12.2025. u 10:14 - Da li deca treba da veruju u Deda Mraza #27 Nina: Uvek mi je doneo to što sam želela Kliknite za proširenje... Ko je radio posao Deda Mraza , tata ili mama?
Nina: Uvek mi je doneo to što sam želela Kliknite za proširenje... Ko je radio posao Deda Mraza , tata ili mama?
Nina Veteran Supermoderator Poruka 405.670 08.12.2025. u 10:48 - Da li deca treba da veruju u Deda Mraza #28 Tommy: Ko je radio posao Deda Mraza , tata ili mama? Kliknite za proširenje... Oboje..
bird again Buduća legenda Poruka 42.774 08.12.2025. u 19:22 - Da li deca treba da veruju u Deda Mraza #29 Treba posvetiti jednu temu klovnovima i strahu od njih. Mene je bilo strah da se slikam s Deda Mrazom jedne godine (što nije bilo nužno da istaknem ovde ).
Treba posvetiti jednu temu klovnovima i strahu od njih. Mene je bilo strah da se slikam s Deda Mrazom jedne godine (što nije bilo nužno da istaknem ovde ).
Vexy Buduća legenda Poruka 34.754 utorak u 07:34 - Da li deca treba da veruju u Deda Mraza #30 treba da veruju jednog dana samo svhate, spontano i bez ljutnje na roditelje sto su ih obmanjivali
mizael Zainteresovan član Poruka 136 subota u 14:30 - Da li deca treba da veruju u Deda Mraza #32 Ja kao dete nisam verovao u Deda Mraza, ali sam, ipak, maštovit i analiziram van društvenih kalupa! Inače, ne mora da znači da neko/nešto ne postoji samo zato što mi ne možemo da pojmimo.
Ja kao dete nisam verovao u Deda Mraza, ali sam, ipak, maštovit i analiziram van društvenih kalupa! Inače, ne mora da znači da neko/nešto ne postoji samo zato što mi ne možemo da pojmimo.
PaolaBracho97 Početnik Poruka 36 subota u 14:38 - Da li deca treba da veruju u Deda Mraza #33 Ne vidim problem da deca veruju, dok sama ne skapiraju. Nije se niko roknuo zbog saznanja da Deda Mraz ne postoji.
Ne vidim problem da deca veruju, dok sama ne skapiraju. Nije se niko roknuo zbog saznanja da Deda Mraz ne postoji.