povredio sam nogu i u gipsu sam. receno mi je da je najbolje za mene da ostanem tako 4 nedelje. znaci kucni pritvor. proslo je 18 dana i vise ne mogu da izdrzim. extremna monotonija, nista mi se vise ne radi, ne mogu da zaspim uzasno mi je, zaista neopisivo uzasno.
i samo se brinem, da kad polse 10 dana izadjem iz ovoga, da ne izadjem na neki blazi nacin mentalno ostecen..ne znam kako vam ovo zvuci ali ja sam zaista ozbiljan..
tako da molim vas, imate li neku utehu, savet, primer da je neko od vas preziveo gore...i bez posledica?..bilo sta...
I ja imam slican problem....

Ovde gde sam sad preko leta inace imam extra drustvo,kao sestre mi dodju i kad sam tu mesec dana ali svaku noc izlazimo,svaku a sad sam samo jednom izasla i to josh pocetkom avgusta, i prehladila se i deset dana samo mi nos curi,kasljem,temperatura,boli glava,povracam,vrti mi se u glavi etc. a ja imam novi mobilni gde imam broj samo te jedne drugarice , a njoj su ukrali telefon..I josh oni meni govorili
ajde sutra da izadjemo,izlazis sa nama u petak i je razbolela jako,nisam imala kako da im javim ni da idem do njih da im kazem,i evo vec kraj avgusta ja sam bolesna,ali od neceg drugog sad

a ja stvarno nisam boleciva osoba,u zadnje cetiri godine ama bash nishta nije bilo i ne znam otkud ovo....i sad su najverovatnije besni jer misle da sam ih ispalila.....no,sry, Tumamarm shto sam na tvoju temu sad moje rekla al eto ako ce ti biti lakse

Pozitivno je, shto, ja ovde dolazim zbog njih a i jer mi mama tu zivi,a pre kad sam svaki mesec svaku noc izlazila nikad nisam bila sa mamom, izasla sam u pola devet a vracala se u sest pa spavam do 4 popode pa se taman sredim i opet...a sad jesam pa mi je zbog toga drago ali opet,mislim da se bash ljute na mene,...a ja ovde dolazim jednom u godinu dana pozaboravljam gde zive i...