Da li se plašite budućnosti?

Ja sam umereni pesimista. I mislim da je to ok. Ako se nešto loše desi, tugujem, ali sam spremna na ta loša dešavanja. Ako se desi nešto lepo, obradujem se.

Više ne mogu i neću da pravim dugoročne planove. Takođe, ne volim da razmišljam o budućnosti.

Brinem za svoje najbliže.

Ma nije....ako se stisnes jeste, ako gledas njihove slabosti , onda nije...
Vidis da mrze kad muskarac uvazava moralnost....

vole inicijativu i vole nekog ko zeli i zeljan je da ukrade ako treba...uvek kazu treba...
bas da vidim kako ces da mi ukrades micikanu....i ti se igras, iako bas i ne bi...sta ces emotivno i kao covek si ucenjen...

Ja sam poceo da budem bezobrazan..pa kazem znas li da ces onda prevariti momka...kog momka, pa onog sto ponekad uvece ostane duze...
A nije mi on momak...Jel treba dalje da trazim logiku , ne treba..

Vise gledam , da li se meni uopste trci za njima...ako se i meni trci , onda trcimo....ako ne, onda ti radis svoje one rade svoje...U trci sebicnosti sa zenama ne mozes da pobedis....nikako..

Ovo ne vazi za neseksualne aktivnosti...tu je podela drugacija..

Poslednja izmena:
Svakom ko me poznaje pričam drugu priču, pa kad se sastanu-ne znaju ni kud sam pošla ni kad idem, ni do kad se vraćam. Ispašću lažov, a samo volim da se izmotavam pred radoznalcima.
🤣
Wooou, ovo je meni big no-no.
Ko nije spreman biti iskren onda ispada kukavica, tj lažov.
Jedan je život i jedna smrt, odaberi da li da ga prozivis u laži ili istini

Wooou, ovo je meni big no-no.
Ko nije spreman biti iskren onda ispada kukavica, tj lažov.
Jedan je život i jedna smrt, odaberi da li da ga prozivis u laži ili istini
Iskrena sam. Osobi nekoj svojoj sve tačno govorim.
I ovima ostalima o potencijalu. Ništa nisam izmislila sama-zovu me ljudi ovde i onde, i u inostranstvo, i tu okolo, prose, nude.
Koferi su mi zaključani, imam ključ.
Razmišljam, oprez!
Kofere mogu kad god hoću da pokupim ili raspakujem. Sad sam u maloj dilemi... ali rešiće se i to. Da li u Kanadu i po svetu svuda ili nigde.

Back