- Poruka
- 3.664
Sa druge strane, postoje ljudi koji ne prave dugoročne planove. Plaše se budućnosti i ne žele da razgovaraju o njoj.
U koju grupu ljudi vi spadate i zašto?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo za bliznje, za sebe ne.
Buducnosa da sve biti robotizovano i bez slobode odlucivanja....
Naravno, al sa sobom i sa svojim problemima, demonima bar znaš kako da se nosiš, za bliske osobe si nemoćan/ća.@Nikita Kulganov Molim te, pored ovog video spota da napišeš i neki komentar.
Slažem se. I ja se plašim samo za svoje bliske osobe, mada mi se čini da bi oni voleli da se brinem za sebe. To isto verovatno misle i tvoji bližnji.
ima ima, samo ti se ne svidjaU srbiji nema budućnosti.
Ne slažem se. Meni su uslovi života definitivno bolji sada nego pre recimo 15 godina (jedino što mi, naravno, nedostaje da budem mlađi, a nedostaju mi i drage osobe koje su tada bile žive a u međuvremenu su preminule). Ako se neke kockice slože kako treba, u narednih desetak godina moglo bi biti još bolje. Uostalom, bolje da sam optimista nego da na sve gledam negativno i stalno kukumavčim.Buducnost je uvek gora nego sto se zamislja
Onda da je zamislim toliko lepom da kad stigne i ispostavi se gorom od toga, bude bar lepa.Buducnost je uvek gora nego sto se zamislja
Pa idi iz nje, sta te zadrzava? Danas bar lako iako nemas duplo drzavljanstvo mozes da napustis zemlju, ima posla, samo je lakse kukati.U srbiji možeš samo da crkneš od gladi ili neke boleštine. Treće nema.
Dok nekome ne smrkne drugome ne svane.Ne bojim se previše. Šta bude biće. Jedino što me muče neki strahovi druge vrste, vezani za zdravlje (kako moje tako i očevo) i za loša iskustva na internetu, ali to je do moje anksioznosti, nisu to strahovi za budućnost.
Ne slažem se. Meni su uslovi života definitivno bolji sada nego pre recimo 15 godina (jedino što mi, naravno, nedostaje da budem mlađi, a nedostaju mi i drage osobe koje su tada bile žive a u međuvremenu su preminule). Ako se neke kockice slože kako treba, u narednih desetak godina moglo bi biti još bolje. Uostalom, bolje da sam optimista nego da na sve gledam negativno i stalno kukumavčim.
Nemoj da ides nego kad vec znas kakvi su drugi , ugradi svoj uspeh na njihovim osobinama, bez ikakvog humanizma i moralisanja, ionako bi te ispichkrarali da im pokazes malo humanizma i morala..U srbiji možeš samo da crkneš od gladi ili neke boleštine. Treće nema.
.....Mene smrt i bolest plaše jako. Taj osećan da su ti ruke vezane
Svakom ko me poznaje pričam drugu priču, pa kad se sastanu-ne znaju ni kud sam pošla ni kad idem, ni do kad se vraćam. Ispašću lažov, a samo volim da se izmotavam pred radoznalcima.Pogledajte prilog 1584817Neki ljudi vole da prave dugoročne planove i mnogo razmišljaju o budućnosti. Ne plaše se budućnosti.
Sa druge strane, postoje ljudi koji ne prave dugoročne planove. Plaše se budućnosti i ne žele da razgovaraju o njoj.
U koju grupu ljudi vi spadate i zašto?