andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.617
i pristali na trojku sa jos jednim muskarcem? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Daaaaa, ako taj muškarac mene a ja nju, može? Hahai pristali na trojku sa jos jednim muskarcem?![]()
ne znam,pitajDaaaaa, ako taj muškarac mene a ja nju, može? Haha
Зависи којој жени.i pristali na trojku sa jos jednim muskarcem?![]()

Ne.i pristali na trojku sa jos jednim muskarcem?![]()
ne zavisi kojoj,tvojoj zakonitoj zeni..Зависи којој жени.
Теби бих учинио![]()
Ништа од тога.ne zavisi kojoj,tvojoj zakonitoj zeni..
uozbilji se.

Zbog?Ништа од тога.
Ни једног ни другог![]()
Шта због?
Iako podržavam sve vrste sloboda, ako su u okvirima zakona, sve strane su pristale i ne ugrožavaju nikoga, lično me ni najmanje ne privlači da budem u krevetu sa golim muškarcem, a kamoli još negde da se slučajno dodirnemo tako goli.razlog?
u pravu si,sa svojom koncentracijom ne bi zapamtio ni kad je tvoj red tako da je odgovor razumanШта због?
Ти би ме подсетилаu pravu si,sa svojom koncentracijom ne bi zapamtio ni kad je tvoj red tako da je odgovor razuman

ma sta si zapeo,zar ne vidis da sam se ja razvela jer je muz hteo pa sam pobeglaТи би ме подсетила![]()

pu kako nisam pristala da se udam za tebe kad si me juriosa tri minimum
jel sam te jurio sa isukanim macem ili ovako kezual :Opu kako nisam pristala da se udam za tebe kad si me jurio
Шта сам ја запео, ти си поставила темуma sta si zapeo,zar ne vidis da sam se ja razvela jer je muz hteo pa sam pobegla![]()

A sa dlakavim muškarcem?Iako podržavam sve vrste sloboda, ako su u okvirima zakona, sve strane su pristale i ne ugrožavaju nikoga, lično me ni najmanje ne privlači da budem u krevetu sa golim muškarcem, a kamoli još negde da se slučajno dodirnemo tako goli.
Takođe, ne bih sa bračnim partnerom imao bilo kakvu trojku makar to bilo sa drugom ženom. Ovako nešto neobavezno dok nije brak ili ozbiljna veza, mogu dve devojke![]()

ma ne,jao nista ne kapiras! on je trazio pa sam ja pobegla.. zamisli da se nadjem u takvoj situaciji sa dva mlada,zgodna muskarca,uzas!Шта сам ја запео, ти си поставила тему
Ти си тражила то из теме мужу, он пристао, па си побегла?![]()
Ne, al bih ucinio tebi i bio taj jos jedan muskaraci pristali na trojku sa jos jednim muskarcem?![]()