Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 11.746
Taman ide zima, da ga zagreje dlakavi. Dekica.A sa dlakavim muškarcem?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taman ide zima, da ga zagreje dlakavi. Dekica.A sa dlakavim muškarcem?![]()

To ti je san?i pristali na trojku sa jos jednim muskarcem?![]()
ja pitam za vase zene![]()
Win-winTaman ide zima, da ga zagreje dlakavi. Dekica.![]()

moji snovi nisu za javnostTo ti je san?
rekla sam ti da necu..
Nemojte vaše želje na mene prebacivatiTaman ide zima, da ga zagreje dlakavi. Dekica.![]()
Nisam fan toga. Ne osudjujem ko to voli i ko to praktikuje. Ukoliko su sve osobe saglasne i punoletne to je onda samo stvar ukusa.
Da li je ovo ikako moguće?Samo ako ovaj drugi ima manjeg od mog.
Neću da se iskompleksiram.
a ako su u pitanju dve nepoznate zene i ti,da li si fan?Nisam fan toga. Ne osudjujem ko to voli i ko to praktikuje. Ukoliko su sve osobe saglasne i punoletne to je onda samo stvar ukusa.
Ne.a ako su u pitanju dve nepoznate zene i ti,da li si fan?
jadna zena..
Dobar si,a ne kao ovi manijaci.
Why not? But no crossing swords!i pristali na trojku sa jos jednim muskarcem?![]()
Dva mala.. bas se usrecilaOpet žena jadna? A ima dvojicu.
Zašto manijaci?Dobar si,a ne kao ovi manijaci.
Da li je ovo ikako moguće?![]()
Zamisli sta je u mozgu muskarca kada bi voleo da mu neko tuca zenu ispred njega.Zašto manijaci?
Kako sebican a meni nista ,mozda ljubomoranDakle samo si sebican.
MMF trojka?Zamisli sta je u mozgu muskarca kada bi voleo da mu neko tuca zenu ispred njega.
Ne mogu ja sve da zamislim. Ljudi imaju razne fantazije i fetiše. Ukoliko su svi saglasni i punoletni i ne postoji nikakava prisila ja nemam šta da mislim.Zamisli sta je u mozgu muskarca kada bi voleo da mu neko tuca zenu ispred njega.
pa kako si manje ljubomoran ako vas je cetvoro?Kako sebican a meni nista ,mozda ljubomoran
Znaci moze kad on ne gleda a kad gleda ne moze ?Zamisli sta je u mozgu muskarca kada bi voleo da mu neko tuca zenu ispred njega.