Da li biste pristali da vama vlada tamo neko iz nekog centra koji nije u Srbiji? Ali da se fa vlada trudi da vlada ljudima u njihovom najboljem interesu. Bez teorija zavere.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u nekoj perspektivi sa nekim humanijim političkim sistemom i boljim političarima da...sa sadašnjim političkim sistemom i političarima kakvi su danas to bi bio uvod u uvođenje globalne diktature...Da li biste pristali da vama vlada tamo neko iz nekog centra koji nije u Srbiji?
Ne bi moglo iz jednog centra rešavati probleme ljudi. Svet je preveliki za tako nešto.u nekoj perspektivi sa nekim humanijim političkim sistemom i boljim političarima da...sa sadašnjim političkim sistemom i političarima kakvi su danas to bi bio uvod u uvođenje globalne diktature...
ni iole ozbiljnom firmom ne vlada jedan čovek nego hijerarhija na čijem je on vrhu...Ne bi moglo iz jednog centra rešavati probleme ljudi. Svet je preveliki za tako nešto.
Negde sam pročitao da tada ne bi više bilo ratova. Postavlja se i pitanje ko bi birao takvu vladu. Ovako kad je svet podeljen na države lakše je sprovesti kontrolu vlada putem izbora.ni iole ozbiljnom firmom ne vlada jedan čovek nego hijerarhija na čijem je on vrhu...
pitanje je bilo da li biste pristali na svetsku vladu...svetska vlada ne znači da ne bi bilo nivoa u hijerarhiji koji su odgovorni za sprovođenje zakona i planova na lokalnom nivou...svetska vlada podrazumeva da se iste mere vladavine, isti zakoni odnose na sve ljude na planeti...to bi u principu bilo ok kad bi imali poverenja u one koji bi bili nosioci takve izvršne vlasti
De facto, Srbijom se i danas vlada iz nekog središta koje nije u Srbiji, ali lijepo je što još gajiš ideale i iluzije.Da li biste pristali da vama vlada tamo neko iz nekog centra koji nije u Srbiji? Ali da se fa vlada trudi da vlada ljudima u njihovom najboljem interesu. Bez teorija zavere.
Sta bi falilo ovom mom svjetskom uredjenju koje sam predlozio?Ja mislim da svi koji pristanu na bilo kakav oblik vladavine i izbora gde se ne bira direktan predstavnik, imenom i prezimenom, nisu normalni.
fale još samo mačke kao obavezna rasa na vrhu vlastiSta bi falilo ovom mom svjetskom uredjenju koje sam predlozio?
Sta bi falilo ovom mom svjetskom uredjenju koje sam predlozio?
Znam da bi bio sretan, ukoliko ne bi, uvjerio bi te da jesi.
![]()
Minjaturne države ne mogu imati stvarnu neovisnost i puni suverenitet. To je utopija.Nikad. Nezavisnost iznad svega.
Vidis kako ti znas.fale još samo mačke kao obavezna rasa na vrhu vlasti![]()
Previse lijevo-liberalno, prije sam mislio na ovako nesto:
Pa znači i Hrvatskom takođe po tvojim rečima.De facto, Srbijom se i danas vlada iz nekog središta koje nije u Srbiji, ali lijepo je što još gajiš ideale i iluzije.![]()
Iz Brisela.Pa znači i Hrvatskom takođe po tvojim rečima.
Neke drzave su same odlucile da postanu minijature i ovisnici iako su se borili za neovisnost.Minjaturne države ne mogu imati stvarnu neovisnost i puni suverenitet. To je utopija.![]()
a ti si uzeo nik Branko2018 u znak stogodišnjice od tog istorijskog datuma?Svetska vlada je nastala 1918 godine , samo što nam niko nije javio![]()