C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 40.715
Zasto; bolje onda da je ostalo iz Beca; em blize em kulturnije.Iz Brisela.
I bolje da je tako, vjeruj mi.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Zasto; bolje onda da je ostalo iz Beca; em blize em kulturnije.Iz Brisela.
Da te opuste kao tele pred klanje.Iz Brisela.
Bravo , neko inteligentan na ovom forumua ti si uzeo nik Branko2018 u znak stogodišnjice od tog istorijskog datuma?
Bec vise nije u mogucnosti, ali ostaje cinjenica da je EU poslo za rukom disciplinirati ove klipane koji vode drzavu.Zasto; bolje onda da je ostalo iz Beca; em blize em kulturnije.
To je baš glupo razmišljanje. To znači da u Hrvatskoj nema niko soosoban ko bi razmišljao i radio u interesu Hrvatske.Bec vise nije u mogucnosti, ali ostaje cinjenica da je EU poslo za rukom disciplinirati ove klipane koji vode drzavu.
Plenkovic je briselski ćato 100/100 i kao takav, najbolji moguci izbor.
Hrvatska nikada do sada nije imala boljeg premijera, upravo zbog toga sto tocno radi ono sto mu se kaze.
Po meni bolje da i nista ne radi vec samo izvrsava zapovjedi, nego da radi na svoju ruku i cini stetu kao svi prije njega.
Minjaturne države ne mogu imati stvarnu neovisnost i puni suverenitet. To je utopija.![]()
Budimo realni, rijetke su države koje imaju stvarnu neovisnost i suverenitet. Sve takve bi se moglo nabrojiti na prste jedne ruke, tako da je uvodno pitanje ove teme besmisleno.Neke drzave su same odlucile da postanu minijature i ovisnici iako su se borili za neovisnost.
sarkasm ?Da li biste pristali da vama vlada tamo neko iz nekog centra koji nije u Srbiji? Ali da se fa vlada trudi da vlada ljudima u njihovom najboljem interesu. Bez teorija zavere.
Ma jok, hteo sam da čujem razmišljanje na ovu temu.sarkasm ?
Monako je itekako ovisan. Ne mogu ništa bez dogovora s Francuskom s kojom su tijesno povezani, iako su formalno država. Švicarska je druga priča, ali ni ona ne bi nikada opstala u izolaciji, već također djeluje u međuovisnosti s drugim državama. Članica je šengenske zone, iako nije članica EU-a, a ukoliko bi je Njemačka prometno izolirala, propala bi joj čitava transportna industrija koja ide od mora pa rijekom Rajnom do Švicarske.Hocemo nezavisnost poput Monaka i Svajcarske.
Pa normalno, samo ja ne gajim iluzije, niti se pravim kako nije tako. Nema koristi od zabijanja glave u pijesak.Pa znači i Hrvatskom takođe po tvojim rečima.
Pa i vlada: USA i EU. Pogledaj kako je svet podeljen izmedju velikih sila. Mi smo u interesnoj sferi USA i EU i oni sviraju, mi igramo....Da li biste pristali da vama vlada tamo neko iz nekog centra koji nije u Srbiji? Ali da se fa vlada trudi da vlada ljudima u njihovom najboljem interesu. Bez teorija zavere.
Znao sam da si rasist i šovinist, ali mislio sam da čak i ti imaš granice. Očito sam bio u krivu.Previse lijevo-liberalno, prije sam mislio na ovako nesto:
Boze dragi, kako je fasizam sarmantan...
![]()
У неком идеалном свету да. Али није реално.Da li biste pristali da vama vlada tamo neko iz nekog centra koji nije u Srbiji? Ali da se fa vlada trudi da vlada ljudima u njihovom najboljem interesu. Bez teorija zavere.
НажалостPa i vlada: USA i EU. Pogledaj kako je svet podeljen izmedju velikih sila. Mi smo u interesnoj sferi USA i EU i oni sviraju, mi igramo....
Ljubi brat.Znao sam da si rasist i šovinist, ali mislio sam da čak i ti imaš granice. Očito sam bio u krivu.![]()
taj bi se svađao pred kamerama sa nepostojećim Marsovcima....Može ako bi predsednik te vlade bio Aleksandar Vučić![]()
Njemu je rezervirano mjesto intergalaktičkog cara.Može ako bi predsednik te vlade bio Aleksandar Vučić![]()
Oduvijek sam znao da si gospodin.Može ako bi predsednik te vlade bio Aleksandar Vučić![]()
Da li biste pristali da vama vlada tamo neko
a ko će biti svetski kralj? neki od reptila?Kad dodje Kraljevina niko tobom nece vladati. Nece biti politickih progona, ni politickog otimanja imovine.
neki od reptila?![]()
meni to što zagovaraš deluje kao tupanizacija..kao biće sve ok samo kad dođe kralj na vlast...kao da ima neke veze dal je kralj ili predsednik...bitno je kakav je narod..koliko je vredan i dobar i moralan...koliko ga vlast usmerava u skladu s pravim vrednostima a koliko ga tretira kao idiota kog koristi za lično bogaćenje predstavnika režima...Bice dozvoljena demokratija, ali u tvojoj zupi. Ti sludjuj svoje komsije sa reptilima, a ne citav svijet. Tako ce biti u Kraljevini. Zupanizacija.
Da sa noletom na celu