Galadmanasijin
Domaćin
- Poruka
- 3.925
Pa sta me briga za Vuka Draskovica.Jedino ga vadi sto je jednom izjavio da ima osecaj da se u prethodnom zivotu rodio u VranjuVuk Drašković ti ne ispunjava taj uvjet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sta me briga za Vuka Draskovica.Jedino ga vadi sto je jednom izjavio da ima osecaj da se u prethodnom zivotu rodio u VranjuVuk Drašković ti ne ispunjava taj uvjet.
Zamisli koliko moras biti nesposoban da dodje neko iz druge drzave i uzme ti radno mesto u gradu gde si rodjen i poznajes ljude.Bosanci se uvukli u svaku poru srpske politike i drzavna preduzeca.
Ne poznajes situaciju. Ovde nije ni pozeljno da si starosedeoc. Svi poslovi su u rukama SNSa a izbeglice su 100% u toj stranci. Ovi sto protestvuju su deca odavde i to sto ce zavrsiti faks i sto znaju ljude ne znaci nista,znaju to i oni. . Zasto dovlace Bosnu na izbore? to su njihovi glasaci,cuo si za Altinu,Busije,Ugrinovce? Brnabic,Vucevic,Macut ko je iz Srbije?Zamisli koliko moras biti nesposoban da dodje neko iz druge drzave i uzme ti radno mesto u gradu gde si rodjen i poznajes ljude.
Ovo ti kazem kao neko ko nebi dozvolio visoku drzavnu poziciju svima
koji nisu rodjeni u drzavi (bilo kojoj).
ti si se pozdravio sa logikom, jer ko je lud da te glasa, ako ne samo onaj kome nudis pomoc, a to nisu svi?Da li biste podrzali stranku starosedeoca Srbije?
Moj program je materijalna podrska svim starosedeocima Srbije a ne samo izbeglicama koje to vise i nisu.
Rat je zavrsio 1995. godine, svi dobili zemlju, kuce, stanove i danas dobijaju materijal za gradnju, kuce itd...
Kada ce na red za pomoc doci starosedeoci Srbije?
nekad su to bili crnogorci, vremena se menjajuBosanci se uvukli u svaku poru srpske politike i drzavna preduzeca.
cuo si za Altinu,Busije,Ugrinovce? Brnabic,Vucevic,Macut ko je iz Srbije?
Osnovna deviza svake radionice rodnog pravaštva.Nije bitno ko je odakle nego kakav je i kakvi su mu ciljevi.
Ja koliko znam samo vam Djindjic nije bio rodjen u Srbiji, a pre njega Josip; pa kukate za obojicom a ovi rodjeni tu vam hebase i seme i pleme.Ne poznajes situaciju. Ovde nije ni pozeljno da si starosedeoc. Svi poslovi su u rukama SNSa a izbeglice su 100% u toj stranci. Ovi sto protestvuju su deca odavde i to sto ce zavrsiti faks i sto znaju ljude ne znaci nista,znaju to i oni. . Zasto dovlace Bosnu na izbore? to su njihovi glasaci,cuo si za Altinu,Busije,Ugrinovce? Brnabic,Vucevic,Macut ko je iz Srbije?
Dodiku i BakiruJa još nisam dobio ni svoju poru i ni državno preduzeće, a rodjen u Bosni. Kome da se žalim zbog diskriminacije?![]()
Kazem ja, strasno.Zamisli koliko moras biti nesposoban da dodje neko iz druge drzave i uzme ti radno mesto u gradu gde si rodjen i poznajes ljude.
Ovo ti kazem kao neko ko nebi dozvolio visoku drzavnu poziciju svima
koji nisu rodjeni u drzavi (bilo kojoj).
Nema tu nikakvih starosedeoca; to su cobani budale koji se bodu nozevima sa onim iz susednog sela.Kazem ja, strasno.
E samo ne znam o kakvim poslovima se radi posto pricamo o davanjima samo izbeglicama a starosedeoci su niza bica u Srbiji.
Nije to nesposobnost vec pristojnost ovdasnjih ljudi koji su ih prihvatili ljudski medjutim ovi kad su shvatili da su domaci pitomi uzeli su svu vlast,sve pare 20milijardi evra i osilili se. Evo ti primer gradonacelnik Zemuna je bio izbeglica iz Zadra,Prostran. Jel to ti mozes u Kanadi?nikad tek u cetvrtom kolenu. A demokratska zemlja?Ja koliko znam samo vam Djindjic nije bio rodjen u Srbiji, a pre njega Josip; pa kukate za obojicom a ovi rodjeni tu vam hebase i seme i pleme.
Sto se tice izbora, par hiljada jadnika iz RS nije odlucilo ni jedne izbore u Srbiji; tako da je to sve sviranje K i upiranje prsta u drugog kako bi se sakrila sopstvena nesposobnost.
Mnogo njih u kanadskom parlamentu nije rodjeno u Kanadi; zato je i propala.Nije to nesposobnost vec pristojnost ovdasnjih ljudi koji su ih prihvatili ljudski medjutim ovi kad su shvatili da su domaci pitomi uzeli su svu vlast,sve pare 20milijardi evra i osilili se. Evo ti primer gradonacelnik Zemuna je bio izbeglica iz Zadra,Prostran. Jel to ti mozes u Kanadi?nikad tek u cetvrtom kolenu. A demokratska zemlja?
Sta je sumanuto? Srbija je drzava srpskog naroda oduvek a Kanada ? Kakav je identitet Kanadjana? Ovaj iz Zadra nije biran,postavljen je.Mnogo njih u kanadskom parlamentu nije rodjeno u Kanadi; zato je i propala.
Samo je totalno sumanuto da ti poredis Srbina iz Zadra sa Jagmeet Singh-om u Britanskoj koloniji Canada Corp.
Pa ako je drzava srpskog naroda sto potenciras jel iz Zadra ili Krusevca; a to sto je postavljen je zato sto ste izabrali partijsku drzavu - partija postavlja svoje poslusnike i tu, a i ovde.Sta je sumanuto? Srbija je drzava srpskog naroda oduvek a Kanada ? Kakav je identitet Kanadjana? Ovaj iz Zadra nije biran,postavljen je.
Najbogatiji narodi slovenskog porekla su Slovenci i Cesi ,presli su 32 000 evra per capita ali Britanija i Kanada su oko 45 000.Mi smo na 12 600.Srednje zalosno ali idemo gore.Pa ako je drzava srpskog naroda sto potenciras jel iz Zadra ili Krusevca; a to sto je postavljen je zato sto ste izabrali partijsku drzavu - partija postavlja svoje poslusnike i tu, a i ovde.
Drkate na zapadne robovlasnike, a Slovenija i Poljska po standardu prestigle Britaniju i Kanadu.
Proveri PPP; sve ostalo je zamazivanje ociju kmetovima.Najbogatiji narodi slovenskog porekla su Slovenci i Cesi ,presli su 32 000 evra per capita ali Britanija i Kanada su oko 45 000.Mi smo na 12 600.Srednje zalosno ali idemo gore.
Autonomaši autohtoni u Srbiji od ‘46. bi i da osnivaju “stranke starosedelaca”?Da li biste podrzali stranku starosedeoca Srbije?
Moj program je materijalna podrska svim starosedeocima Srbije a ne samo izbeglicama koje to vise i nisu.
Rat je zavrsio 1995. godine, svi dobili zemlju, kuce, stanove i danas dobijaju materijal za gradnju, kuce itd...
Kada ce na red za pomoc doci starosedeoci Srbije?
Srbin iz Zadra mu bio sa ženom.Imaj razumijevanja.Mnogo njih u kanadskom parlamentu nije rodjeno u Kanadi; zato je i propala.
Samo je totalno sumanuto da ti poredis Srbina iz Zadra sa Jagmeet Singh-om u Britanskoj koloniji Canada Corp.