Da li biste podrzali stranku starosedeoca Srbije?

Zamisli koliko moras biti nesposoban da dodje neko iz druge drzave i uzme ti radno mesto u gradu gde si rodjen i poznajes ljude.

Ovo ti kazem kao neko ko nebi dozvolio visoku drzavnu poziciju svima
koji nisu rodjeni u drzavi (bilo kojoj).
Ne poznajes situaciju. Ovde nije ni pozeljno da si starosedeoc. Svi poslovi su u rukama SNSa a izbeglice su 100% u toj stranci. Ovi sto protestvuju su deca odavde i to sto ce zavrsiti faks i sto znaju ljude ne znaci nista,znaju to i oni. . Zasto dovlace Bosnu na izbore? to su njihovi glasaci,cuo si za Altinu,Busije,Ugrinovce? Brnabic,Vucevic,Macut ko je iz Srbije?

Moj program je materijalna podrska svim starosedeocima Srbije a ne samo izbeglicama koje to vise i nisu.

Rat je zavrsio 1995. godine, svi dobili zemlju, kuce, stanove i danas dobijaju materijal za gradnju, kuce itd...

Kada ce na red za pomoc doci starosedeoci Srbije?
ti si se pozdravio sa logikom, jer ko je lud da te glasa, ako ne samo onaj kome nudis pomoc, a to nisu svi?

trebao si da pitas ko podrzava stranku starosedeoca zato sto ona zna sta je najboilje za sve, i za stare i za nove stanovnike,a ne samo da ce da da starosedeocima, jer to nije posteno

Bosanci se uvukli u svaku poru srpske politike i drzavna preduzeca.
nekad su to bili crnogorci, vremena se menjaju

ja nemam nista protiv bosanaca, samo da ne odaju postu austrougarskim vojnicima, kao macut, i da ne pricaju da smo im napravili genocid jos sa 1. srpskim ustankom, pa sve do srebrenice - i to bih uneo u zakon, zabranio

cuo si za Altinu,Busije,Ugrinovce? Brnabic,Vucevic,Macut ko je iz Srbije?
plakanje-dijete-pixabay.jpg

Ne poznajes situaciju. Ovde nije ni pozeljno da si starosedeoc. Svi poslovi su u rukama SNSa a izbeglice su 100% u toj stranci. Ovi sto protestvuju su deca odavde i to sto ce zavrsiti faks i sto znaju ljude ne znaci nista,znaju to i oni. . Zasto dovlace Bosnu na izbore? to su njihovi glasaci,cuo si za Altinu,Busije,Ugrinovce? Brnabic,Vucevic,Macut ko je iz Srbije?
Ja koliko znam samo vam Djindjic nije bio rodjen u Srbiji, a pre njega Josip; pa kukate za obojicom a ovi rodjeni tu vam hebase i seme i pleme.
Sto se tice izbora, par hiljada jadnika iz RS nije odlucilo ni jedne izbore u Srbiji; tako da je to sve sviranje K i upiranje prsta u drugog kako bi se sakrila sopstvena nesposobnost.

Zamisli koliko moras biti nesposoban da dodje neko iz druge drzave i uzme ti radno mesto u gradu gde si rodjen i poznajes ljude.

Ovo ti kazem kao neko ko nebi dozvolio visoku drzavnu poziciju svima
koji nisu rodjeni u drzavi (bilo kojoj).
Kazem ja, strasno.

E samo ne znam o kakvim poslovima se radi posto pricamo o davanjima samo izbeglicama a starosedeoci su niza bica u Srbiji.

Kazem ja, strasno.

E samo ne znam o kakvim poslovima se radi posto pricamo o davanjima samo izbeglicama a starosedeoci su niza bica u Srbiji.
Nema tu nikakvih starosedeoca; to su cobani budale koji se bodu nozevima sa onim iz susednog sela.
Srbi su Srbi i u Leskovcu, Podgorici, Banja Luci, Novom Sadu i Kosovskoj Mitrovici - jednaki.

Ja koliko znam samo vam Djindjic nije bio rodjen u Srbiji, a pre njega Josip; pa kukate za obojicom a ovi rodjeni tu vam hebase i seme i pleme.
Sto se tice izbora, par hiljada jadnika iz RS nije odlucilo ni jedne izbore u Srbiji; tako da je to sve sviranje K i upiranje prsta u drugog kako bi se sakrila sopstvena nesposobnost.
Nije to nesposobnost vec pristojnost ovdasnjih ljudi koji su ih prihvatili ljudski medjutim ovi kad su shvatili da su domaci pitomi uzeli su svu vlast,sve pare 20milijardi evra i osilili se. Evo ti primer gradonacelnik Zemuna je bio izbeglica iz Zadra,Prostran. Jel to ti mozes u Kanadi?nikad tek u cetvrtom kolenu. A demokratska zemlja?

Nije to nesposobnost vec pristojnost ovdasnjih ljudi koji su ih prihvatili ljudski medjutim ovi kad su shvatili da su domaci pitomi uzeli su svu vlast,sve pare 20milijardi evra i osilili se. Evo ti primer gradonacelnik Zemuna je bio izbeglica iz Zadra,Prostran. Jel to ti mozes u Kanadi?nikad tek u cetvrtom kolenu. A demokratska zemlja?
Mnogo njih u kanadskom parlamentu nije rodjeno u Kanadi; zato je i propala.
Samo je totalno sumanuto da ti poredis Srbina iz Zadra sa Jagmeet Singh-om u Britanskoj koloniji Canada Corp.

Sta je sumanuto? Srbija je drzava srpskog naroda oduvek a Kanada ? Kakav je identitet Kanadjana? Ovaj iz Zadra nije biran,postavljen je.
Pa ako je drzava srpskog naroda sto potenciras jel iz Zadra ili Krusevca; a to sto je postavljen je zato sto ste izabrali partijsku drzavu - partija postavlja svoje poslusnike i tu, a i ovde.
Drkate na zapadne robovlasnike, a Slovenija i Poljska po standardu prestigle Britaniju i Kanadu.

Pa ako je drzava srpskog naroda sto potenciras jel iz Zadra ili Krusevca; a to sto je postavljen je zato sto ste izabrali partijsku drzavu - partija postavlja svoje poslusnike i tu, a i ovde.
Drkate na zapadne robovlasnike, a Slovenija i Poljska po standardu prestigle Britaniju i Kanadu.
Najbogatiji narodi slovenskog porekla su Slovenci i Cesi ,presli su 32 000 evra per capita ali Britanija i Kanada su oko 45 000.Mi smo na 12 600.Srednje zalosno ali idemo gore.

Moj program je materijalna podrska svim starosedeocima Srbije a ne samo izbeglicama koje to vise i nisu.

Rat je zavrsio 1995. godine, svi dobili zemlju, kuce, stanove i danas dobijaju materijal za gradnju, kuce itd...

Kada ce na red za pomoc doci starosedeoci Srbije?
Autonomaši autohtoni u Srbiji od ‘46. bi i da osnivaju “stranke starosedelaca”?

Back