Da li biste podrzali stranku starosedeoca Srbije?

Da li biste podrzali stranku starosedeoca Srbije?

Moj program je materijalna podrska svim starosedeocima Srbije a ne samo izbeglicama koje to vise i nisu.

Rat je zavrsio 1995. godine, svi dobili zemlju, kuce, stanove i danas dobijaju materijal za gradnju, kuce itd...

Kada ce na red za pomoc doci starosedeoci Srbije?

Da bi imao stranku treba ti više od 3 čoveka.

Ja koliko znam samo vam Djindjic nije bio rodjen u Srbiji, a pre njega Josip; pa kukate za obojicom a ovi rodjeni tu vam hebase i seme i pleme.
Sto se tice izbora, par hiljada jadnika iz RS nije odlucilo ni jedne izbore u Srbiji; tako da je to sve sviranje K i upiranje prsta u drugog kako bi se sakrila sopstvena nesposobnost.
да, вековни српски проблем

Podrzavam,dosta su "dodjosi" unistavali Srbiju,vreme je da na celu Srbije napokon budu Srbi.
....
кога сматрате дођошом? моја бивша цура, она и ћаћа јој обоје рођени у Србији (матер јој је Србијанка), и она и ћаћа су Босанци иако никад нијесу били у босни?
Ко је ту ко? :think: :eek:

Pa ako je drzava srpskog naroda sto potenciras jel iz Zadra ili Krusevca; a to sto je postavljen je zato sto ste izabrali partijsku drzavu - partija postavlja svoje poslusnike i tu, a i ovde.
Drkate na zapadne robovlasnike, a Slovenija i Poljska po standardu prestigle Britaniju i Kanadu.
одкад је србија основата то је тако
ако не припадаш некој странци, наебо си горе него да си противник

Koji su ti?
Jesu li tu i oni koji su se 1945 uselili u kuće na Dedinju?
Msm, stare, predratne kuće, za koje naslednici imaju tapije
1946 ujak je kupio livadu na Dedinju i napravio kuću.
Sada je to širi cenar. Kod tramvajske okretnice
старе, предратне куће створене на ратном профитерству и корупционаштву и гуљењу коже народу наживо

кога сматрате дођошом? моја бивша цура, она и ћаћа јој обоје рођени у Србији (матер јој је Србијанка), и она и ћаћа су Босанци иако никад нијесу били у босни?
Ко је ту ко? :think: :eek:
Svako ko ima grobove predaka u Srbiji barem tri generacije je Srbin svi ostali su dodjosi.

Vučić toga nema, nema ni Vučević, ni Macut ni Brnabićka
I da je to samo ova garnitura vlasti,pogledas vladajucu kastu u Srba kroz istoriju uvek su tu neki sa strane "dodjoši".
Nemam ja nista protiv tih ljudi i sam nisam poreklom iz Srbije ali mislim da je krajnje vreme da Srbi ciji su preci ginuli za ovu drzavu vladaju Srbijom.

Back