Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 18.139
Liam Nison za gradonačelnika Beograda!Znači, Sinn Fein jedini predstavnik građana Beograda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Liam Nison za gradonačelnika Beograda!Znači, Sinn Fein jedini predstavnik građana Beograda.
благо вама са таким размишљањемSvako ko ima grobove predaka u Srbiji barem tri generacije je Srbin svi ostali su dodjosi.
Бакир има бољу историју за то!Liam Nison za gradonačelnika Beograda!
Stranke su privatne interesne grupe i kao takve treba da budu zabranjene.одкад је србија основата то је тако
ако не припадаш некој странци, наебо си горе него да си противник
A ti si “starosedelac”? Ili se kod vas autonomaša vreme računa od 1946?Da li biste podrzali stranku starosedeoca Srbije?
Moj program je materijalna podrska svim starosedeocima Srbije a ne samo izbeglicama koje to vise i nisu.
Rat je zavrsio 1995. godine, svi dobili zemlju, kuce, stanove i danas dobijaju materijal za gradnju, kuce itd...
Kada ce na red za pomoc doci starosedeoci Srbije?
A Vučko Drašković? Ili njega ne smeš da pominješ da se ne uvrede izvesni koji su ga ustoličavali u ministarske fotelje?Ako će proterati porodice Šešelj i Vučić u Sarajevo i Čipuljiće, podržao bih.
izbeglice su jedno od najvecih zla koje je pogodilo moj juzni banat.Da li biste podrzali stranku starosedeoca Srbije?
Moj program je materijalna podrska svim starosedeocima Srbije a ne samo izbeglicama koje to vise i nisu.
Rat je zavrsio 1995. godine, svi dobili zemlju, kuce, stanove i danas dobijaju materijal za gradnju, kuce itd...
Vuk je mentalno zdrav, Šešelj i Vučić su opasne po okolinu psihopate.A Vučko Drašković? Ili njega ne smeš da pominješ da se ne uvrede izvesni koji su ga ustoličavali u ministarske fotelje?
Zahvaljući Vikiliksu ima se uvid u primarni istorijski izvor koji jasno pokazuje kako je dotična protuva ustoličena u ministarsku fotelju :
Pogledajte prilog 1756001
Pogledajte prilog 1756002
Ideja je bila dobra dok je bilo takvih , ali sada ima tu mnogo problemaDa li biste podrzali stranku starosedeoca Srbije?
Svo troje su iz Srbije, svima im je Beograd rodni grad.Brnabic,Vucevic,Macut ko je iz Srbije?
Gradonačelnik Londona je Sadik Kan došljak iz Pakistana. Prostran je bar Srbin i bjelac, a taj Kan je nespojiv sa Englezima (obojeni musliman sa drugog kontinenta).Evo ti primer gradonacelnik Zemuna je bio izbeglica iz Zadra,Prostran. Jel to ti mozes u Kanadi?nikad tek u cetvrtom kolenu. A demokratska zemlja?
Starosedeoci dela Srbije poznatog kao Vojvodina koji su cinili vecinu su proterani, nad njima je izvrsen pogrom jos davne cetres'pete, slicno se desilo u ostalim delovima spomenute Srbije.Da li biste podrzali stranku starosedeoca Srbije?
Da se ne vodi kao izbeglica i ne sisa pomoc i fondove.
Svo troje su iz Srbije, svima im je Beograd rodni grad.
Izbeglice, kolonisti itd. su jos iz vremena milosevica, da se ne vracamo unazad do 1918-te, ili 1903-ce kao uvertiru u kasnije dogadaje, preuzele sve poluge vlasti medu kojima kontrolisu i finansije, ne samo da su infiltrirani u sve institucije nego su ih skroz zaposeli, oni upravljaju sa njima.Izbeglicama njihovi fondovi a nama nasi fondovi.
Moze?