Ja sam trenutno zaljubljen u jednu Brazilku crna je ko noc
Nazalost nismo jos u mogucnosti da se vidimo ali i to ce uskoro da bude sredjeno, inace cujemo se svaki dan preko skajpa i preko MSN-a.
Ona mene uci malo portugalski ja nju srpski i tako.
Izmedju ostalog naucio sam je da kaze " Njegoski prsut', " Uzicki kajmak', recimo zna ko je Bata Zivojinovic , recimo zna gde je palacinkarnica "Pinokio"...............cak sam joj objasnjavao i sta je turbo-folk ko su dizelasi, BG 90-ih i to..............bas ovako sam je dosta upoznao i sa nasim mentalitetom i sa nasim smislom za humor i svim ostalim.
Kaze da su Srbi bas dosta slicini Brazilcima po mentalitetu, temperamentu i to............... (recimo cak i u Brazilu muzevi i zene se svadjaju zato sto zene oce da gledaju latino-americke sapunice a muskarci oce fudbal)
Inace ona zaista zeli brze-bolje da dodje u Srbiju (kao sto i ja zelim da odem u Rio) ali polako doci ce i to na red............e eto dotad imamo lepo vremena da malo poradimo na ucenju jezika i na prevazilazenju te jezicke barijere.
Inace kaze ona meni da Brazil ima 200 miliona ljudi i da ne moze vise ni da zamisli da bude sa nekim Brazilcem pored mene zivog, ja sam joj rekao isto zaista nema srpkinje koja moze da je zameni i zaista mame mi MiLijane ne bi je menjao ni za 20 nasih devojaka (niti bilo kojih drugih)
Inace rekla mi je da vec skoro cela njena familija zna za mene, fazon dolazi joj tetka iz Sao Paola u posetu i pita je kao "eee gde ti je onaj momak iz Srbije ajde znam ja sve tvoja mama mi je rekla "
Eto pre neki dan mi je poslala i neku razglednicu (kaze stici ce mi za 5 do 10 dana), poslacu i ja njoj neku razglednicu i neki suvenir i tako..........
Inace nas dvoje bismo bili odlican spoj ona onako mala, niska, kovrdzava, sa blistavim osmehom i cokoladnim tenom onako prava anticka Nubijska princeza a ja ovako visok, jak, crnomaljast, markantan kao pravi srpski Obilic