Da li smete da kažete da nešto ne valja u Srbiji da vas ne bi optužili da ste đilasovac?

Da li vas bole takve optužbe?

• Ukupno glasova
    5
Poruka
3.156
U moru glupih tema, evo još jedne, inspirisane još glupljom.

Da li vam je bitno to što će, ako se usudite da kritikujete nešto što ne valja u Srbiji, gomila jezivo indoktrinisanih i mozgova ispranih tabloidnom propagandnom mašinerijom režima, da vam uličarski i bez ikakvog argumenta dobaci da ste đilasovac, blokader, lažov, ološ, bagra, neradnik, narkoman, šljam, izdajnik, strani plaćenik, autošovinista, drugosrbijanac, rušitelj države, zapadni agent, nacista, fašista, ustaša, sotona, ili vas jednostavno kočijaški i s ponosom na svoju sliku pred manastirom, crkvom ili ikonom, opsuje?

Molim, dajte svoj glas u anketi. Hvala na pažlji i privatno.

Poslednja izmena:
Meni, iskren da vam budem, nije svejedno. Svakom činjenicom koju spomenem rizikujem rafal uvreda, a moje krhko i ranjivo unutrašnje biće ne može to da podnese baš tako lako.

Evo, živ nisam šta će mi sve reći botovi što aktuelnog Predsednika Republike Srbije, gospodina Aleksandra Vučića, argumentovano nazivam lažovčinom.

Vučić_obećava_da_će_skočiti_u_Savu_582x940.jpeg

Da li vam je bitno to što će, ako se usudite da kritikujete nešto što ne valja u Srbiji, gomila jezivo indoktrinisanih i mozgova ispranih tabloidnom propagandnom mašinerijom režima, da vam uličarski i bez ikakvog argumenta dobaci da ste đilasovac, blokader, lažov, ološ, bagra, neradnik, narkoman, šljam, izdajnik, strani plaćenik, autošovinista, drugosrbijanac, rušitelj države, zapadni agent, nacista, fašista, ustaša, sotona, ili vas jednostavno kočijaški i s ponosom na svoju sliku pred manastirom, crkvom ili ikonom, opsuje?

Ја шта год да напишем овде на Крсти, макар и на ЉиС, појави се отварач те друге теме да ме оптужи да сам сорошевац, ђиласовац и другосрбијанац.

А ја док нисам дошао на Крсту, нисам им'о појма ко је Латинка Перовић.

Додуше, нисам знао ни ко је Дуци Симоновић.

Ја шта год да напишем овде на Крсти, макар и на ЉиС, појави се отварач те друге теме да ме оптужи да сам сорошевац, ђиласовац и другосрбијанац.

А ја док нисам дошао на Крсту, нисам им'о појма ко је Латинка Перовић.

Додуше, нисам знао ни ко је Дуци Симоновић.
To je upravo nešto što bi soroševac, đilasevac i drugosrbijanac i rekao. You ain't fooling nobody!

Ni ja to nisam znala dok nisam došla ovde i počela da pišem kako je u prosveti stanje katastrofalno. Tek onda sam saznala, da smo mi, prosvetni radnici najgora bagra koja postoji :mrgreen: sve to pre ovih dešavanja. A onda sam saznala da postoji Gruhonjić i Mila i da sam ja njihov sledbenik jer sam rekla da je car go a država mu bedna i gladna a i prebijena :mrgreen:

Ni ja to nisam znala dok nisam došla ovde i počela da pišem kako je u prosveti stanje katastrofalno. Tek onda sam saznala, da smo mi, prosvetni radnici najgora bagra koja postoji :mrgreen: sve to pre ovih dešavanja. A onda sam saznala da postoji Gruhonjić i Mila i da sam ja njihov sledbenik jer sam rekla da je car go a država mu bedna i gladna a i prebijena :mrgreen:
Ne znam za tebe, ali meni je milo oko srca kada mi upute takve uvrede. ☺️ Naprotiv, zabrinuo bih se da me takvi odroni od nazovi ljudi hvale. Mislim, zamisli samo da te likovi poput Srodingera, Kerkyre ili Pesadinca i sličnih pohvale. 😱 Tačno bih se odjavio sa Krste i otišao u budisticki manastir da se zamonašim.

Poslednja izmena:

Додај и забрањену реч "опозиционар". Свако који не мисли као шизоје је "непријатељ". Слаткоћа "демократије" је у томе да сви мисле исто. Шта има да мислиш сопственом главом; укључиш тв, изабереш Пинк/Хепи/Информер/Б92/Прву и мозак на пашу бајо. Ето те у "златном добу". :ortaci3:

Back