Da li bi promenili licni opis plasticnom operacijom?

Da li bi promenili licni opis plasticnom operacijom?

• Da

glasova: 2 22,2%
  • Ma kakvi

glasova: 0 0,0%
  • Ne

glasova: 5 55,6%
  • Ako imam za odrzavanje da

• Nema potrebe

glasova: 1 11,1%
  • Sitne korekcije mozda al' celo lice ne baš

glasova: 1 11,1%
  • Nismo videli ovo uzivo ne znamo kako je?

• Rekonstruktivna hirurgija da,uvek,plasticna reda radi ne

• Odakle mi pare za to?

• Nemam para,kakav sam takav sam

• Ukupno glasova
    9

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
42.482
Screenshot_20240610-145628_X.jpg

Imam neku nedoumicu. Hm! Žena se rađa 100% kompletna u smislu DNK materijala, rađa se sa jajnim ćelijama, potpuno oformljen, hajde reći ću, organizam.
Muškarac svoj DNK materijal stvara tek u pubertetu i ono što dete nasleđuje je ono što nosi njegov DNK koji se "proizveo" u pretnodna 3 meseca.
Zato je važno da je muškarac potpuno zdrav i u punoj snazi kada planira potomstvo.
Muškarci koji su fizički zdravi takav DNK prenose, dok oni koji vode malo "nezdraviji" život ili imaju neke stečene navike mogu to i da prenesu na svoje potomstvo (gojaznost, dijabetes...).

Kada muškarac promeni lični opis, ne mislim tu na ubacivanje hijalurona, silikona, već npr. rekonstrukcija vilice (kao što je gore primer), gde se bukvalno kosti pomeraju (ne implanti), da li to utiče na njegov "novostečeni" DNK koji prenosi na potomstvo? Jer DNK se nalazi u ćeliji, a ćelija je promenjena jer je promenjena konstitucija. Nešto kao obrnut proces.

Naravno, možda sve ovo nema smisla, veoma moguće ali me interesuje.

Ne bih jer nemam na sebi bilo šta čime sam nezadovoljan, da bih želeo promenu tog dela, imam pravilne crte lica.

Zbog toga ne mogu osuđivački pričati o ljudima koji su prirodno imali neki defekt ili nešto što im je pravilo problem pa su promenili to na sebi.

Imao sam čak i devojku koja je radila estetske operacije i ono što sam ja tada gledao je bilo lepo, ono što sam video u ličnoj kad smo prelazili granicu mi se uopšte nije svidelo, nije da nisam pomislio na šta bi to dete sutra ličilo...

Back