Frederick_
Veoma poznat
- Poruka
- 13.561
pa to su ljudi sto i inače žive skrivajući jedno od drugog stvari.. i onda su stalno nesigurni i misle šta će sad da uradi itd..
Imala sam i ja neke odnose sa osobama sa kojima nikad ne znam na čemu sam, nisam navikla na to, ali nađu se ljudi koji stalno se tako igraju sa onim drugim, prećutkuju i očekuju iz prećutanog nešto da se zaključi, i valjda onda i misle šta će sad partner da uradi kad ode..
Naravno, potpuno je logično da će kresnuti neku ako je muškarac kojemu je to i inače životni cilj, ili da će ona biti sa nekim ako i inače voli da isprobava.. i pre nego što neko ode na seminar već se sve može znati.
Znas kako, tema je o ženi, o odnosu između supružnika, a to podrazumeva (ili bi trebalo da podrazumeva) da se već zna na čemu smo, da poznajemo svog partnera i sebe, neka zrelost i ostalo sto ide uz to.
Ne mislim na neke povrsne ili polupovrsne odnose, vec na odnos sa osobom s kojom faking zivis i gajis porodicu
Ako tu nema poverenja, ako tu treba neko nekog da kontrolise, wtf onda, cemu sve to?