Da ste na Tinderu, da li bi lagali da zelite dugu vezu?

Umri_muski

Legenda
Poruka
64.889
Slusam ispovest neke koja ima preko 1000 aktivnih kontakata trenutno na tinderu , a imala je jako puno okrsaja i zna svo znanje tindera..

I kaze, videla sam da je sarmer, da je mnogo zena oko njega ali mislila bih da sam glupa za sebe da sam odbila da se smuvam sa njim...

Kao njena prica je da trazi samo ozbiljne veze, i da uopste nije za hookup...

Snimise celu emisiju o njoj i drugim zenskama takvog tipa, i svo vreme zestoko veruje da je to sto prica tacno iako svo vreme radi suprotno od toga..

Da li je prihvatljivo kad vec toliko realno obmanjuje sebe pomoci joj da cuje ono sto zeli da cuje...?
Ja kao analiticar tu ne vidim zelju da ona zna koja je igra pre nego sto odigra prvih pet poteza...
Ona zudi za tim pocetnim iznabadanjima...a posle ako joj se svidi i obaezno ako je bogat, to sama kaze, kao sto devojci lepota ne steti , tako muskarcu bogatstvo ne steti...

Slusam ispovest neke koja ima preko 1000 aktivnih kontakata trenutno na tinderu , a imala je jako puno okrsaja i zna svo znanje tindera..

I kaze, videla sam da je sarmer, da je mnogo zena oko njega ali mislila bih da sam glupa za sebe da sam odbila da se smuvam sa njim...

Snimise celu emisiju o njoj i drugim zenskama takvog tipa, i svo vreme zestoko veruje da je to sto prica tacno iako svo vreme radi suprotno od toga..

Da li je prihvatljivo kad vec toliko realno obmanjuje sebe pomoci joj da cuje ono sto zeli da cuje...?
Ja kao analiticar tu ne vidim zelju da ona zna koja je igra pre nego sto odigra prvih pet poteza...
Ona zudi za tim pocetnim iznabadanjima...a posle ako joj se svidi i obaezno ako je bogat, to sama kaze, kao sto devojci lepota ne steti , tako muskarcu bogatstvo ne steti...

Многе жене не желе дугу везу .. а ни децу .. Свет је посато острига у којој су се скупиле бидсера

својих баба мајки тетки да су израбљиване и неравноправне

.. у данашњем ипак обиљу јединица за становање .. и послова... многе жене су 'независне'

НекеТраже првод .. да се забаве .. немора нека луда цифра... нешто виде.. нешт поједу .. добар крес ..

Искреност је прави пут ка вишестраном задовољењу свих страна ....

Зато и СНС има толико успеха .. све то нуди .... а жене не занима амабалажа .. а ни суштина ..

веч лична по њих и само за њих корисност целога пакета односно да су задовољeне њиме

Poslednja izmena:
Ima i toga, neko napise samo zelim dugu vezu.
Pa pise i ova o kojoj je tema, ali slusaj ti njenu recenicu , samo onu jednu, osecala bih se glupo da sam odbila priliku da ga probam....raskvasila dole u tim svojim bih a ne bih , devojka iz dobre kuce...

Inace to je jedna prica iz onog erotskog casopisa ja mislim da se zvao erotika, neki debeo casopis, iz SFRJ doba, kupovalo se tamo gde se prodaju stare enigmatike...u onim gajbicama..

Prica je sledeca, devojka ima decka, ali je sarmira neki frajer, pa maco kuco , ona nemoj ja sam devojka iz dobre kuce....on maco kuco , pa rukica za rukicu , pa ovlas dodirne sikicu , ona se cimka ali neubedljivo , pa jaoj kako ti lep parfemcic, daj da pomirisem, ono nosicem joj zagolicas onaj osetljiv deo vrata, ona zatreperi , raskvasi se totalno , i ustaje i kaze samo trenutak da pozovem telefonom, zove decka, i ostavlja poruku , milane, ja nisam zadovoljna nikad te nema, raskidamo...i spusti slusalicu , vrati se ozbiljno se baci na kobaju novopostavljenog decka...

Isto to uradi par puta u toj erotskoj pricici , samo sto su drugacije putanje kako dolazi do kvasenja i odluke da nije vise to to..

sta ti nije jasno
cim neko ima tinder tu nesto nije kako treba.
preskocis i to je to

Možeš ti napisati šta god poželiš, niko sa racionalnom mišlju neće otići tamo zarad toga.
Zamisli, tražim buduću suprugu na tinderu.
Pazi ja znam mladice koji su nasli nevine na tinderu , i sad su kao u ozbiljnoj vezi , ali meni tu nesto smeta....ne znam ih dobro ali pale mi alarm sa tim kad kazu da su u ozbiljnoj vezi...
A meni kad se pali alarm, to uopste nije za zaebavanje stvar....mozes da me zaebes kad mi se ne pali alarm, da mislim svasta i tacno i netacno , ali alarm kad mi se upali....
Znaci nesto tu smeta...
Iako im je tacno da je ta devojka nevina*2 i nikog nije imala pre njih, to ja znamiz drugog izvora...ali da li mu smeta sto ju je pokupio na tinderu , a tamo je dolazio da se raspistolji , pa je to i postizao , ili sumnja, a jesu ti muskarci sto im upadne kasika u med , nedorasli , imaju blentave sumnje, izvozi trku maheru , em ti dosla neoblikovana, em nije perverzna, a voli da se igra u seksu , ne trazi mutavu koja samo digne noge i zmuri. Muskima smeta ta koju je nasao na tinderu da je nevina..i jednom i drugom..a slicni su tipovi , neizivljeni i hteli su samo da iznabadaju tinder kao maheri kola, mislim da su kupili i kola u okviru plana...nabadanja.

(ja sam naleteo bas na takvu , a naleteo sam i na zensku koja je sve normalna, ali voli da cuti...cutolog totalni...znaci lepa, petica sisa, dobro dupe, nevina bila, ali nema potrebe da prica, niti nesto da se mazi osim u krevetu, cutolog teski , mozes sa njom u sobi da budes 24h, ne uci , ne radi nista a da ne progovori 10 recenica...ma 4 recenice ne progovori...i dan danas sa muzem je takva)

Back