- Poruka
- 79.921
Seminar negde na zgodnom mestu, tipa Kopaonik, banja ili čak more, jedno 5-7 dana. Sa njom rade nekoliko dobrih frajera.
Da li bi je "pustio" da ide bez tebe?
Da li bi je "pustio" da ide bez tebe?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
даSeminar negde na zgodnom mestu, tipa Kopaonik, banja ili čak more, jedno 5-7 dana. Sa njom rade nekoliko dobrih frajera.
Da li bi je pustio da ide bez tebe?
Odakle ti to?Pa nije zena kuce pa se pusta da se istrci, svako ima pravo na slobodu.
imas gresne misleOdakle ti to?
Normalno.imas gresne misle
Da, naravno da bi je pustio.Ne razmisljaju svi 24 dnevno da li su im partneri verniSeminar negde na zgodnom mestu, tipa Kopaonik, banja ili čak more, jedno 5-7 dana. Sa njom rade nekoliko dobrih frajera.
Laže kurfaSeminar negde na zgodnom mestu, tipa Kopaonik, banja ili čak more, jedno 5-7 dana. Sa njom rade nekoliko dobrih frajera.
Jedino trudna može da ide gde god hoće
Samo da ne nosi moje pare švaleru...imas gresne misle
vodi švalera da ne dodje u napast i kresne nekog pogrešnog....koji ne bi bio podesan...Samo da ne nosi moje pare švaleru...
Zbog mira u kući sve pare stoje na jedno mestovodi švalera da ne dodje u napast i kresne nekog pogrešnog....koji ne bi bio podesan...
Uostalom to su njene dnevnice troši ih kako misli da je zgodno...
Naravno da bi je pustio.Seminar negde na zgodnom mestu, tipa Kopaonik, banja ili čak more, jedno 5-7 dana. Sa njom rade nekoliko dobrih frajera.
Ne razmišljam ni ja, ali ako ću da je stavim na izvolte, onda razmišljamDa, naravno da bi je pustio.Ne razmisljaju svi 24 dnevno da li su im partneri verni
Ne mora da značiMa kakva obaveza. Svi ti seminari na turističkim destinacijama su plaćeni odmori za švaleraciju
To je druga stvarJa sam svoju pustio na doškolovanje u ch( Zirich) .nisam ni pomišljao da bi me prevarila , ali kada je to sve završilo olakšalo nam je život za budućnost.