Da ste na Tinderu, da li bi lagali da zelite dugu vezu?

Pazi ja znam mladice koji su nasli nevine na tinderu , i sad su kao u ozbiljnoj vezi , ali meni tu nesto smeta....ne znam ih dobro ali pale mi alarm sa tim kad kazu da su u ozbiljnoj vezi...
A meni kad se pali alarm, to uopste nije za zaebavanje stvar....mozes da me zaebes kad mi se ne pali alarm, da mislim svasta i tacno i netacno , ali alarm kad mi se upali....
Znaci nesto tu smeta...
Iako im je tacno da je ta devojka nevina*2 i nikog nije imala pre njih, to ja znamiz drugog izvora...ali da li mu smeta sto ju je pokupio na tinderu , a tamo je dolazio da se raspistolji , pa je to i postizao , ili sumnja, a jesu ti muskarci sto im upadne kasika u med , nedorasli , imaju blentave sumnje, izvozi trku maheru , em ti dosla neoblikovana, em nije perverzna, a voli da se igra u seksu , ne trazi mutavu koja samo digne noge i zmuri. Muskima smeta ta koju je nasao na tinderu da je nevina..i jednom i drugom..a slicni su tipovi , neizivljeni i hteli su samo da iznabadaju tinder kao maheri kola, mislim da su kupili i kola u okviru plana...nabadanja.

(ja sam naleteo bas na takvu , a naleteo sam i na zensku koja je sve normalna, ali voli da cuti...cutolog totalni...znaci lepa, petica sisa, dobro dupe, nevina bila, ali nema potrebe da prica, niti nesto da se mazi osim u krevetu, cutolog teski , mozes sa njom u sobi da budes 24h, ne uci , ne radi nista a da ne progovori 10 recenica...ma 4 recenice ne progovori...i dan danas sa muzem je takva)
Makar ona i rekla da želi ozbiljnu vezu i neka bude da je tako, ona koristi tinder kao medijum za tako nešto što je po meni neozbiljno i red flag. Ženu želim upoznati uživo, a ne online gde će mi pisati kule i gradove. Online muvanje. :hahaha:

No Way Minions GIF

Back