Da li bi "pustio" ženu da ide sama na seminar van grada?

Koliko su već strana nakucali, ovi naši forumaši mnogo vole da seru. :D
Ili im žene idu svakodnevno na seminare

Opet moram na svoj primer da se osvrnem . Kad je mm na moru i radi, par puta sam bila. Kad sam bila sa ćerkom, samo jednom sam ušla u restoran gde radi, upoznala se sa svima i to je to ,svaki dan su me zvali da udjem.na kafu, meni je bilo bezvezno da mu sedim tamo i ispijam kafe dok je na poslu , sta ima ja tu da tražim

Takođe, ni sama nisam volela da mi dolazi na posao , dovoljno ako je usput da se javi i šiba dalje..nekako mi je neumesno bilo kakvo preterano ukrštanje poslovnog i privatnog u radno vreme. A seminari i sl takodje se računaju u radno vreme, pa čak i nakon dana na predavanjima, uglavnom su poslovni razgovori i strateska planiranja

Poslednja izmena:
Ili im žene idu svakodnevno na seminare

Opet moram na svoj primer da se osvrnem . Kad je mm na moru i radi, par puta sam bila. Kad sam bila sa ćerkom, samo jednom sam ušla u restoran gde radi, upoznala se sa svima i to je to ,svaki dan su me zvali da udjem.na kafu, meni je bilo bezvezno da mu sedim tamo i ispijam kafe dok je na poslu , sta ima ja tu da tražim

Takođe, ni sama nisam volela da mi dolazi na posao , dovoljno ako je usput da se javi i šiba dalje..nekako mi je neumesno bilo kakvo preterano ukrštanje poslovnog i privatnog u radno vreme. A seminari i sl takodje se računaju u radno vreme, pa čak i nakon dana na predavanjima, uglavnom su poslovni razgovori i strateska planiranja
Takozvani Stalkeri.:D

На крају крајева, свако нека ради како мисли да треба.
Ја рекох шта сам имао,а ви видите.
Tacno ali ti mozes i kod kuce da kazes sta mislis a mi koji ne mozemo odemo na forum muskarci i tu nas opet nekakve zenturace ganjaju.Dokle to ide nevjerovatno?

Zato što ste vi nesposobni to ide ovako:
On-treba raditi veliki servis na našem autu..
Ona-pa radili smo kad sam ga kupila, zar je već vrijeme
On-vrijeme leti, draga moja
Ona-pa dobro, zakaži termin
On-ali to je skupo, ne znam uklapa li nam se sad to u budžet
Ona-ma ne brini, imam seminar ovaj mjesec, pokriće dnevnice?
On-joj srećo, pa najbolja si, bez tebe bi bili uvijek švorc <3
Kakvi li su to siromasi moja žena na svojoj ladi radi veliki servis jednom u 5-6 godina za 120 evra.

"U svakoj ženi ima đavo koga treba ubiti ili poslom ili rađanjem ili i jednim i drugim, a ako se žena otme i jednom i drugom, onda treba ubiti ženu."
Ivo Andrić.

Jos kad bi tvoj mikroskopski mozgić mogao da razume kontekst...a kontekst je baš takav da se po korišćenju ovog citata upravo prepoznaju ženomrzci :D

Seminar negde na zgodnom mestu, tipa Kopaonik, banja ili čak more, jedno 5-7 dana. Sa njom rade nekoliko dobrih frajera.

Da li bi je "pustio" da ide bez tebe?
Sad bez sale :D ,ako bi se nametao da ides sa njom ili branio pokvario bi mnogo stvari u vezi tj poverenje,zatim je nekulturno tj kolege bi je posmatrale drugacije da joj ne das prostora u vezi i bilo bi je sramota i na kraju bi izgledao ocajan u njenim ocima tj ne bi te gledala kao na istog frajera kao prije .

A neko se ne bi ni najmanje trznuo oko neke takve trivijalnosti, sto je i jedina, immo, normalna reakcija :)

pa to su ljudi sto i inače žive skrivajući jedno od drugog stvari.. i onda su stalno nesigurni i misle šta će sad da uradi itd..

Imala sam i ja neke odnose sa osobama sa kojima nikad ne znam na čemu sam, nisam navikla na to, ali nađu se ljudi koji stalno se tako igraju sa onim drugim, prećutkuju i očekuju iz prećutanog nešto da se zaključi, i valjda onda i misle šta će sad partner da uradi kad ode..

Naravno, potpuno je logično da će kresnuti neku ako je muškarac kojemu je to i inače životni cilj, ili da će ona biti sa nekim ako i inače voli da isprobava.. i pre nego što neko ode na seminar već se sve može znati.

Back