Kako ne, svaki dan idu.Da li je neko od vas išao na seminar ili kongres ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ne, svaki dan idu.Da li je neko od vas išao na seminar ili kongres ?
strašno ti bi joj zabranio iliPremisa je da je seminar na super atraktivnoj lokaciji.
Naravno da nećeš da ideš na njihove žurke. Neće ni žena
Pa to i kažem. Toliko nesigurnosti .Kako ne, svaki dan idu.
Koliko su već strana nakucali, ovi naši forumaši mnogo vole da seru.Pa to i kažem. Toliko nesigurnosti .
Džaba atraktivna lokacija ako si vezan poslom.
Ili im žene idu svakodnevno na seminareKoliko su već strana nakucali, ovi naši forumaši mnogo vole da seru.
Nice try, Caligula.na te žurke se ide iz pristojnosti i normalno je da se pojavi bez obzira koliko joj dosadno bilo
Takozvani Stalkeri.Ili im žene idu svakodnevno na seminare
Opet moram na svoj primer da se osvrnem . Kad je mm na moru i radi, par puta sam bila. Kad sam bila sa ćerkom, samo jednom sam ušla u restoran gde radi, upoznala se sa svima i to je to ,svaki dan su me zvali da udjem.na kafu, meni je bilo bezvezno da mu sedim tamo i ispijam kafe dok je na poslu , sta ima ja tu da tražim
Takođe, ni sama nisam volela da mi dolazi na posao , dovoljno ako je usput da se javi i šiba dalje..nekako mi je neumesno bilo kakvo preterano ukrštanje poslovnog i privatnog u radno vreme. A seminari i sl takodje se računaju u radno vreme, pa čak i nakon dana na predavanjima, uglavnom su poslovni razgovori i strateska planiranja
Ne govorim o tome.Ja i, sta je tu nenormalno? Odrasli ljudi se dogovaraju i savjetuju...pa sta trebas onako da odes, a ona bas tada planirala nesto s tobom?
pa ako ona mene pusti na moj seminar, pusticu i ja nju.Seminar negde na zgodnom mestu, tipa Kopaonik, banja ili čak more, jedno 5-7 dana. Sa njom rade nekoliko dobrih frajera.
Da li bi je "pustio" da ide bez tebe?
Ne mogu ja to, nema teorije izletio bi ja iz kuce, ja bi np kad gledam tv da kazem daj pivo i piva dodje.Само не пуштај жену нигде без пратње. И недај јој нигде да ради.
И решен проблем .
На крају крајева, свако нека ради како мисли да треба.Ne mogu ja to, nema teorije izletio bi ja iz kuce, ja bi np kad gledam tv da kazem daj pivo i piva dodje.
Tacno ali ti mozes i kod kuce da kazes sta mislis a mi koji ne mozemo odemo na forum muskarci i tu nas opet nekakve zenturace ganjaju.Dokle to ide nevjerovatno?На крају крајева, свако нека ради како мисли да треба.
Ја рекох шта сам имао,а ви видите.
Kakvi li su to siromasi moja žena na svojoj ladi radi veliki servis jednom u 5-6 godina za 120 evra.Zato što ste vi nesposobni to ide ovako:
On-treba raditi veliki servis na našem autu..
Ona-pa radili smo kad sam ga kupila, zar je već vrijeme
On-vrijeme leti, draga moja
Ona-pa dobro, zakaži termin
On-ali to je skupo, ne znam uklapa li nam se sad to u budžet
Ona-ma ne brini, imam seminar ovaj mjesec, pokriće dnevnice?
On-joj srećo, pa najbolja si, bez tebe bi bili uvijek švorc <3
Pa salimo se zajebKako ovakve teme nepogresivo ilustruju stanje mentaliteta u drustvu.
To je staro auto.Kakvi li su to siromasi moja žena na svojoj ladi radi veliki servis jednom u 5-6 godina za 120 evra.
"U svakoj ženi ima đavo koga treba ubiti ili poslom ili rađanjem ili i jednim i drugim, a ako se žena otme i jednom i drugom, onda treba ubiti ženu."
Ivo Andrić.
Sad bez sale ,ako bi se nametao da ides sa njom ili branio pokvario bi mnogo stvari u vezi tj poverenje,zatim je nekulturno tj kolege bi je posmatrale drugacije da joj ne das prostora u vezi i bilo bi je sramota i na kraju bi izgledao ocajan u njenim ocima tj ne bi te gledala kao na istog frajera kao prije .Seminar negde na zgodnom mestu, tipa Kopaonik, banja ili čak more, jedno 5-7 dana. Sa njom rade nekoliko dobrih frajera.
Da li bi je "pustio" da ide bez tebe?
Eto različite perspektive. Neko bi rekao vidi ide sama, ko zna šta će tamo da radi itd, a neko bi trljao ruke i rekao odlično što ide - konačno sam saaaam !
Za svaki auto je toliko, 2 kaiša i par zatezača + pumpa za vodu.To je staro auto.
A jasno jeMa pusti ga, on je žena sa pišom.
A neko se ne bi ni najmanje trznuo oko neke takve trivijalnosti, sto je i jedina, immo, normalna reakcija