Da li belce u Nju Jorku čeka ista sudbina kao i Srbe u Krajini?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kod zivotinja je prirodan i incest i silovanje mladuncadi i drzanje harema....
eee... dobra tema! Zato možda životinje i prežive milione godina. a civilizacije svako malo NESTAJU.... Banalni primer: U islamu možeš da imaš onoliko žena koliko možeš da hraniš! :super: A mnogo žena će i da TI rodi više dece!! A u ostaklim religijama.. jedna žena možda NEĆE da rodi ni JEDNO dete.... a treba 2,2 po ženi za opstanak civilizacije.. itd....

Pa šta je tu novo i čudno kao prvo?

Humza Jusuf bivši premijer Škotske (i to kao član nacionalističke Škotske narodne partije :mrgreen: )

GettyImages-1249858685-1.jpg

Neka im je sa srećom: Što manje Srba, a što više muslimana, crnaca, latinosa, kineza, japanaca, nepalaca, filipinaca.... Bratstvo i jedinstvo,, i Tito bi to zlatom (Kraljevine Jugoslavije) platio!!! :rotf::rotf:

Ne razumem šta je problem sto je musliman? Ili sto ima puno nacija?

Amerika je zemlja imigranata, podele na nacionalnoj osnovi se ne potenciraju na način kao sto se to radi u Evropi. A ni religija nije toliko izražena.

Ne razumem šta je problem sto je musliman? Ili sto ima puno nacija?

Amerika je zemlja imigranata, podele na nacionalnoj osnovi se ne potenciraju na način kao sto se to radi u Evropi. A ni religija nije toliko izražena.
BRAVO! Ni u bravarevoj Šugoslaviji religija nije bila izražena!! Pa svejedno danas imamo 'Kosova Republjik' i BiH Pederaciju....

Neverovatno! Uz sva iskustva iz historije bravareve Šugoslavije, u USA postoje DEBILČINE koje slave 'pobedu' jer je musliman postao prvi gradonačelnik Nju Jorka!!??? Pa kaže: Ja milsim da su ameri u proseku, barem DVA puta debilniji od Srba!!! :rotf:
https://www.dw.com/hr/sad-demokrati...-virginiji-new-jerseyu-i-new-yorku/a-74622133
Pa kaže: Novi gradonačelnik obećava i jeftine stanove u svom gradu!!! :rotf: A kako to izvesti, a da se ne NEUTRALIZIRAJU svi oni koji mlate silne milijarde dolara na najmu i izgradnji SKUPIH stanova!!??? A to sigurno nisu NEBELCI!! :rotf:Npr. Tito i Kastro su to izveli NACIONALIZACIJOM!!
Bravo demokratima na pobedi!!! :rotf::rotf:

Шугавци се теше уз мању флашицу вињака.

"Пропаде Амер'ка!"
Amerika je procvetala zahvaljujući Hitleru!!! Setimo se krize pre DSR-a i Onda su debilni Hitler i japanski KAJZER počeli rat! I tako su ameri postali ekonomska velesila ratnom industrijom..... i prodajom ratne tehnike saveznicima... Eee.... Šta će sada da ih spasi??? Rat sa Kinezima!!??:rotf::rotf:

Pa šta je tu novo i čudno kao prvo?

Humza Jusuf bivši premijer Škotske (i to kao član nacionalističke Škotske narodne partije :mrgreen: )

GettyImages-1249858685-1.jpg
Prosečni ŠKOT: Neprijatelj mojih neprijatelja je moj saveznik!! :super:Neka se moji neprijatelji natežu sa mojim saveznicima! :rotf: :rotf: A čekaj malo kada to i zatucanim IRCIMA padne na pamet!!! :super::super:

Amerika je procvetala zahvaljujući Hitleru!!! Setimo se krize pre DSR-a i Onda su debilni Hitler i japanski KAJZER počeli rat! I tako su ameri postali ekonomska velesila ratnom industrijom..... i prodajom ratne tehnike saveznicima... Eee.... Šta će sada da ih spasi??? Rat sa Kinezima!!??:rotf::rotf:

Америка је велесила од краја деветнаестог века и земља чија интервенција је добила први светски рат за Антанту, у којој је била и Србија. Суперсила од краја другог светског рата, хиперсила од пада Совјета у блато и пијанство '91.

Твоје познавање историје није неко, али зато вероватно бар добро знаш... нешто, тешко је на прву лопту рећи шта.

Amazon se povlači iz Mamdanijevog Njujorka - stotine otpuštenih samo na Menhetnu
Masovni talas otpuštanja u Amazonu pogodio je Njujork poput udarnog talasa. U iznenađujućem potezu, 660 korporativnih zaposlenih u devet kancelarija dobilo je naređenje da se spakuju kao deo šireg smanjenja broja zaposlenih od 14.000. Otpuštanja, koja su stupila na snagu ubrzo nakon objave, deo su Amazonovih napora za smanjenje broja zaposlenih.

1763136839318.png

BRAVO! Ni u bravarevoj Šugoslaviji religija nije bila izražena!! Pa svejedno danas imamo 'Kosova Republjik' i BiH Pederaciju....

Ne razumeš američki mentalitet, pa samim tim ne mozes ni da razumeš šta se tamo dešava.
Može tamo da te neko pita da li si iz Engleske, Ugande ili Filipina, ali te nikad neće pitati koje si veroispovesti, jer ih jednostavno ne zanima.
Jedini koji to rade su ostaci juznjackog robovlasničkog establismenta, koji potenciraju hrišćanstvo, ali ne u obliku u kojem je poznato nama.

…poredjenje NY sa Kosovom i BiH je totalno degute, nema nikakvih dodirnih tacaka.

Amazon se povlači iz Mamdanijevog Njujorka - stotine otpuštenih samo na Menhetnu
Masovni talas otpuštanja u Amazonu pogodio je Njujork poput udarnog talasa. U iznenađujućem potezu, 660 korporativnih zaposlenih u devet kancelarija dobilo je naređenje da se spakuju kao deo šireg smanjenja broja zaposlenih od 14.000. Otpuštanja, koja su stupila na snagu ubrzo nakon objave, deo su Amazonovih napora za smanjenje broja zaposlenih.

Pogledajte prilog 1816957

Ja ne znam više da li smo mi Srbi oduvek bili naivni ili je to posledica višegodišnje represije i zaglupljivanje mozga.

Ovo je idealan primer toga, običnog novinskog spina u kome neki srpski novinar video priliku da napise nešto van konteksta, i da pacijenti vide u tome neku konspiraciju ili ne znam šta…
Amazon je trenutno firma sa najviše najavljenih otkaza, preko 30.000 u celoj USA, pa samim tim i u NY.
Da neko bolduje da se to dešava jer je musliman pobedio. na izborima…više je nego žalosno.
Nije ni cudo sto smo na začelju Evrope kad imamo populaciju koja je zaboravila kako mozak da koristi.

:rotf::rotf: OPET: I kod Tita je veroispovest bila službeno NEBITNA,,,Svi smo bili ravnopravni!! :rotf::rotf: A šta misliš, koliko dugo će razne NEBELČUGE da trpe grupicu pohlepnih kapitalisitičkih BELČUGA, i njihovo izrabljivanje!!??? Pogotovo jer će ih svakim danom biti sve više????

Tebi i dalje ništa nije jasno kako u Americi drustvo funkcioniše.
Nije ovo South Africa pa da su belci bogati a crnci siromašni.
Problem je sto citirate samo ono sto vam se servira u lokalnim novinama, a to je gomila gluposti namenjena da se klikne i poveća citanost stranica.
Amerika je puna senatora, vlasnika kompanija, sudija, gradonacelnika i drugih ljudi razlicitih navca na visokim položajima u obe partijske opcije. I svi izmešani i žive u teškom surovom kapitalistickom sistemu.

Rasizam ovde jednostavno ne prolazi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back