Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 21.377
Исто као код амера. Желиш рећи да су амери животиње?kod zivotinja je prirodan i incest i silovanje mladuncadi i drzanje harema....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Исто као код амера. Желиш рећи да су амери животиње?kod zivotinja je prirodan i incest i silovanje mladuncadi i drzanje harema....
eee... dobra tema! Zato možda životinje i prežive milione godina. a civilizacije svako malo NESTAJU.... Banalni primer: U islamu možeš da imaš onoliko žena koliko možeš da hraniš!kod zivotinja je prirodan i incest i silovanje mladuncadi i drzanje harema....
A mnogo žena će i da TI rodi više dece!! A u ostaklim religijama.. jedna žena možda NEĆE da rodi ni JEDNO dete.... a treba 2,2 po ženi za opstanak civilizacije.. itd....
)
držanje harema kod amera?? može objašnjenje??Исто као код амера. Желиш рећи да су амери животиње?
prase koje sam jeo nekidan nije prezivelo punoeee... dobra tema! Zato možda životinje i prežive milione godina.
Šta Škotska??? A gradonačelnik Londona!!??? A Princeza Diana je spavala sa onim muslimanom... Eee... teme za knjigu napisati!!Pa šta je tu novo i čudno kao prvo?
Humza Jusuf bivši premijer Škotske (i to kao član nacionalističke Škotske narodne partije)
![]()
Kao da se Ana Brnabić upusti u vezu sa nekom šiptarkom!!!

Neka im je sa srećom: Što manje Srba, a što više muslimana, crnaca, latinosa, kineza, japanaca, nepalaca, filipinaca.... Bratstvo i jedinstvo,, i Tito bi to zlatom (Kraljevine Jugoslavije) platio!!!![]()
pacovi će sigurno da prežive tvoje apetite!!prase koje sam jeo nekidan nije prezivelo puno

BRAVO! Ni u bravarevoj Šugoslaviji religija nije bila izražena!! Pa svejedno danas imamo 'Kosova Republjik' i BiH Pederaciju....Ne razumem šta je problem sto je musliman? Ili sto ima puno nacija?
Amerika je zemlja imigranata, podele na nacionalnoj osnovi se ne potenciraju na način kao sto se to radi u Evropi. A ni religija nije toliko izražena.
Све остаје у породици. Син кара маму, сестру и тетку, тата ћерку, сестру а неретко и сина. Дивота.držanje harema kod amera?? može objašnjenje??
Pa kaže: Novi gradonačelnik obećava i jeftine stanove u svom gradu!!!Neverovatno! Uz sva iskustva iz historije bravareve Šugoslavije, u USA postoje DEBILČINE koje slave 'pobedu' jer je musliman postao prvi gradonačelnik Nju Jorka!!??? Pa kaže: Ja milsim da su ameri u proseku, barem DVA puta debilniji od Srba!!!
https://www.dw.com/hr/sad-demokrati...-virginiji-new-jerseyu-i-new-yorku/a-74622133
A kako to izvesti, a da se ne NEUTRALIZIRAJU svi oni koji mlate silne milijarde dolara na najmu i izgradnji SKUPIH stanova!!??? A to sigurno nisu NEBELCI!!
Npr. Tito i Kastro su to izveli NACIONALIZACIJOM!!

Amerika je procvetala zahvaljujući Hitleru!!! Setimo se krize pre DSR-a i Onda su debilni Hitler i japanski KAJZER počeli rat! I tako su ameri postali ekonomska velesila ratnom industrijom..... i prodajom ratne tehnike saveznicima... Eee.... Šta će sada da ih spasi??? Rat sa Kinezima!!??Шугавци се теше уз мању флашицу вињака.
"Пропаде Амер'ка!"

Prosečni ŠKOT: Neprijatelj mojih neprijatelja je moj saveznik!!Pa šta je tu novo i čudno kao prvo?
Humza Jusuf bivši premijer Škotske (i to kao član nacionalističke Škotske narodne partije)
![]()
Neka se moji neprijatelji natežu sa mojim saveznicima!
A čekaj malo kada to i zatucanim IRCIMA padne na pamet!!! 

Amerika je procvetala zahvaljujući Hitleru!!! Setimo se krize pre DSR-a i Onda su debilni Hitler i japanski KAJZER počeli rat! I tako su ameri postali ekonomska velesila ratnom industrijom..... i prodajom ratne tehnike saveznicima... Eee.... Šta će sada da ih spasi??? Rat sa Kinezima!!??![]()
BRAVO! Ni u bravarevoj Šugoslaviji religija nije bila izražena!! Pa svejedno danas imamo 'Kosova Republjik' i BiH Pederaciju....

Kada krenu sa balvanima.. biće im KASNO..... Kao i Srbima u Krajini.....Da li belce u Nju Jorku čeka ista sudbina kao i Srbe u Krajini?
Upss....znači bijelci počeli da postavljaju barikade i balvane i da se deru...ovo je Hrvatska![]()
Amazon se povlači iz Mamdanijevog Njujorka - stotine otpuštenih samo na Menhetnu
Masovni talas otpuštanja u Amazonu pogodio je Njujork poput udarnog talasa. U iznenađujućem potezu, 660 korporativnih zaposlenih u devet kancelarija dobilo je naređenje da se spakuju kao deo šireg smanjenja broja zaposlenih od 14.000. Otpuštanja, koja su stupila na snagu ubrzo nakon objave, deo su Amazonovih napora za smanjenje broja zaposlenih.
Pogledajte prilog 1816957
OPET: I kod Tita je veroispovest bila službeno NEBITNA,,,Svi smo bili ravnopravni!!
A šta misliš, koliko dugo će razne NEBELČUGE da trpe grupicu pohlepnih kapitalisitičkih BELČUGA, i njihovo izrabljivanje!!??? Pogotovo jer će ih svakim danom biti sve više????
Vest je iz američkih izvora, uključujući i naslovOvo je idealan primer toga, običnog novinskog spina u kome neki srpski novinar video priliku da napise nešto van konteksta, i da pacijenti vide u tome neku konspiraciju ili ne znam šta…
Vest je iz američkih izvora, ujključujući i naslov