Da li belce u Nju Jorku čeka ista sudbina kao i Srbe u Krajini?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rusija dobija u Ukrajini, Usa uništava samu sebe.
Ne znam šta mi ima da se sekiramo oko toga. Rezultat će biti takav da će uslovi za novu prekompoziciju Balkana biti baš ubavi. :heart::heart::heart:
Slava Rusiji! Živela Srbija! ❤️❤️❤️
Živeo drug @aleksije radicevic

1763139248623.jpeg

To nije novinski članak, nego komentar prenesen sa nečijeg Linkedin profila.

Bio bi zacudjen da su reputabilne novine (osim naravno MAGA glasila) napisale tako bombastičan naslov.
Elem, ništa tebi da zamenim, ti si preneo prevod zaista napisanog…ali veruj mi, obican spin u ova čudna svetska vremena..
Bilo je priče da će "bogataši" da se isele iz Njujorka zbog Mamdanija, i ova vest je takvima legla ko kec na deset.

A to da svi spiniju stoji.

Tebi i dalje ništa nije jasno kako u Americi drustvo funkcioniše.
Nije ovo South Africa pa da su belci bogati a crnci siromašni.
Problem je sto citirate samo ono sto vam se servira u lokalnim novinama, a to je gomila gluposti namenjena da se klikne i poveća citanost stranica.
Amerika je puna senatora, vlasnika kompanija, sudija, gradonacelnika i drugih ljudi razlicitih navca na visokim položajima u obe partijske opcije. I svi izmešani i žive u teškom surovom kapitalistickom sistemu.

Rasizam ovde jednostavno ne prolazi.
:rotf:Na kojem najvišem mestu liste najbogatijih amera je neki nebelčuga??? :rotf:

Srbi su toliko pametni da su, pazi sad, izgradili sebi podanicko udbasko blato od drustva, gde lizu cizme svojim diktatorima i udbaskim mafijasima .
Ti samo udba, udba, udba...
Pa ta udba koja traje skoro 100 godina je onda nešto neverovatno moćno, snažno, neuništivo, bre.
Živela udba, dole antiudbaši !!!

Pa ta udba koja traje skoro 100 godina je onda nešto neverovatno moćno, snažno, neuništivo, bre.
dobro jutro! 45-e je obavljena DEMONARHIZACIJA, a nakon raspada trule šugoslavije NIJE obavljena DEKOMUNIZACIJA.....
Npr. U Hrvatskoj se DEKOMUNIZACIJA svela na proterivanje, tj. odlazak VEĆINE Srba iz Krajine!! kao da su oni bili vlast u doba Šugoslavije!!! :rotf: :rotf:

:rotf:Na kojem najvišem mestu liste najbogatijih amera je neki nebelčuga??? :rotf:
  • David Steward: As of September 1, 2025, his net worth was listed at $12.4 billion.
  • Source of wealth: Steward's fortune comes from World Wide Technology, a company he co-founded in 1990.
  • Company: World Wide Technology is a major IT provider with significant clients and has grown into one of the largest African-American-owned businesses in the country.
1763143459050.jpeg

Pa onda Magic Johnson, Tiger Woods, Rihanna... @mario80...

Bilo je priče da će "bogataši" da se isele iz Njujorka zbog Mamdanija, i ova vest je takvima legla ko kec na deset.

A to da svi spiniju stoji.

Jeste, ali na Fox News..
NY je specijalna zverka sama za sebe, stanovnici tamo sebe smatraju NY-canima i vrlo su ponosni na to.
Količina novca i bogatsva tamo je neizmerna, ne bi pogrešio mnogo ako ji rekao da samo prvi red zgrada oko Central Park vredi više nego cela Srbija.
Jbs njima ko je gradonacelnik, oni su tamo her je to zaista centar dešavanja na ovoj planeti..drugim recima, ako nešto negde postoji, naći ćeš u NY.
Nije bas za odgajanje dece, bar ne u centralnim delovima, ali zaista fascinantni grad za posetiti

CNN, MSNBC ista stvar samo na drugu stranu.

To da Njujork nije Amerika je poznata stvar. Kako će da ispadne sa novim gradonačelnikom ćemo tek da vidimo.

Naravno, svi vuku na svoju stranu.
Važna razlika je sto gde god da živiš u USA, ti imas prilike da gledaš obe strane i sam doneses svoje mišljenje…

NY je u silaznoj fazi, strukturno gledano i zato ima puno nezadovoljstva…vrlo verovatno će u narednim decenijama sve morati da se obnovi, a to je nezavisno od toga ko je gradonacelnik,

NY je u silaznoj fazi, strukturno gledano i zato ima puno nezadovoljstva…vrlo verovatno će u narednim decenijama sve morati da se obnovi, a to je nezavisno od toga ko je gradonacelnik,
To jeste, ali gradonačelnik može da isforsira stvari koje će kasnije da se obiju o glavu neutralnim ljudima (srednjoj klasi).

A sa druge strane, Njujork je uvek bio stecište liberalaca, kao recimo i San Francisco. Oni su uništivači srednje klase.

Jeste.

Srbija je tuzna drzava tuznog podanickog naroda, i diktatorsko-mafijaske vlasti najgorih lopurdi i ubica.

Mi smo najnize dno i potpuno blato Evrope.

Bruka i sramota Evrope.

Albanija i Bugarska su za nas Singapur.

Pri tome ne mislim toliko ekonomski, koliko moralno, kulturno, vrednosno.

Mi smo blato i udbasko dno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back