Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Živeo drug @aleksije radicevicRusija dobija u Ukrajini, Usa uništava samu sebe.
Ne znam šta mi ima da se sekiramo oko toga. Rezultat će biti takav da će uslovi za novu prekompoziciju Balkana biti baš ubavi.
Slava Rusiji! Živela Srbija!![]()
Nisam ja "drug", gosn Stojane!Živeo drug @aleksije radicevic

Nisam ja "gosn", druže...Nisam ja "drug", gosn Stojane!![]()

Bilo je priče da će "bogataši" da se isele iz Njujorka zbog Mamdanija, i ova vest je takvima legla ko kec na deset.To nije novinski članak, nego komentar prenesen sa nečijeg Linkedin profila.
Bio bi zacudjen da su reputabilne novine (osim naravno MAGA glasila) napisale tako bombastičan naslov.
Elem, ništa tebi da zamenim, ti si preneo prevod zaista napisanog…ali veruj mi, obican spin u ova čudna svetska vremena..
Tebi i dalje ništa nije jasno kako u Americi drustvo funkcioniše.
Nije ovo South Africa pa da su belci bogati a crnci siromašni.
Problem je sto citirate samo ono sto vam se servira u lokalnim novinama, a to je gomila gluposti namenjena da se klikne i poveća citanost stranica.
Amerika je puna senatora, vlasnika kompanija, sudija, gradonacelnika i drugih ljudi razlicitih navca na visokim položajima u obe partijske opcije. I svi izmešani i žive u teškom surovom kapitalistickom sistemu.
Rasizam ovde jednostavno ne prolazi.
Na kojem najvišem mestu liste najbogatijih amera je neki nebelčuga??? 
Ti samo udba, udba, udba...Srbi su toliko pametni da su, pazi sad, izgradili sebi podanicko udbasko blato od drustva, gde lizu cizme svojim diktatorima i udbaskim mafijasima .
dobro jutro! 45-e je obavljena DEMONARHIZACIJA, a nakon raspada trule šugoslavije NIJE obavljena DEKOMUNIZACIJA.....Ti samo udba, udba, udba...
Pa ta udba koja traje skoro 100 godina je onda nešto neverovatno moćno, snažno, neuništivo, bre.
Živela udba, dole antiudbaši !!!

Si video, hoce da uvede besplatni prevoz, kopira bosanca u Srbiji.Neverovatno! Uz sva iskustva iz historije bravareve Šugoslavije, u USA postoje DEBILČINE koje slave 'pobedu' jer je musliman postao prvi gradonačelnik Nju Jorka!!??? Pa kaže: Ja milsim da su ameri u proseku, barem DVA puta debilniji od Srba!!!
https://www.dw.com/hr/sad-demokrati...-virginiji-new-jerseyu-i-new-yorku/a-74622133
![]()
Bilo je priče da će "bogataši" da se isele iz Njujorka zbog Mamdanija, i ova vest je takvima legla ko kec na deset.
A to da svi spiniju stoji.
![]()
Jeste, ali na Fox News..
Jeste. Samo umereno.Ti nisi normalan.
CNN, MSNBC ista stvar samo na drugu stranu.
To da Njujork nije Amerika je poznata stvar. Kako će da ispadne sa novim gradonačelnikom ćemo tek da vidimo.
To jeste, ali gradonačelnik može da isforsira stvari koje će kasnije da se obiju o glavu neutralnim ljudima (srednjoj klasi).NY je u silaznoj fazi, strukturno gledano i zato ima puno nezadovoljstva…vrlo verovatno će u narednim decenijama sve morati da se obnovi, a to je nezavisno od toga ko je gradonacelnik,
Jeste.Ti samo udba, udba, udba...
Pa ta udba koja traje skoro 100 godina je onda nešto neverovatno moćno, snažno, neuništivo, bre.
Živela udba, dole antiudbaši !!!
To jeste, ali gradonačelnik može da isforsira stvari koje će kasnije da se obiju o glavu neutralnim ljudima (srednjoj klasi).
A sa druge strane, Njujork je uvek bio stecište liberalaca, kao recimo i San Francisco. Oni su uništivači srednje klase.
Kao i većina onih koji nisu imali partijsku knjižicu! Znači, crnčuge koje su crnčile za komesare!!!Koliko ti imas para?