Da li se EU i Ukrajina uopšte išta pitaju u vezi sa eventualnim okončanjem rata u Ukrajini?

Nisam znao da su Koreja i Bantu Afrika pokrajine u Uralu.
1764242352554.png

1764242393874.png

Ova mantra živi isključivo na Balkanu, gdje se geopolitička realnost tumači kao da je riječ o nedjeljnoj sapunici.

EU i Ukrajina ništa ne odlučuju, ali zato ti znaš sve modalitete, sve planove svih vlada, i sve moguće scenarije? Bome impresivno.. da si s tim darom živio 1918., objasnio bi i Smodlaki što stvarno stoji u pozadini.
Trump ne odlucuje ni priblizno o svemu cak i u Americi, a kamoli u na celom svetu. To je naivna predstava onih koji na sve primenjuju ruski model... Pa misle kako u Rusiji i Srbiji tako i u Americi...

Trump ne odlucuje ni priblizno o svemu cak i u Americi, a kamoli u na celom svetu. To je naivna predstava onih koji na sve primenjuju ruski model... Pa misle kako u Rusiji i Srbiji tako i u Americi...
Točno, teško je nekome tko živi u diktaturama poput Srbije, Bjelorusije i sličnih država to poimati.
Zato i je borba sa srpskim rusofilima ko borba s vjetrenjačama.. ali ako ništa, barem je lijepo za gledat kako se pjene.

@SajaBg @kiriku1, @Alter_Ego_? Koliko su realne procene o kraju rata u Ukrajini u skorije vreme?
paralelno je u toku i unistenje zapadne civilizacije, njihovog finansijskog sistema, kontrole svih dosadasnjih medjunarodnih institucija, sigurnosne arhitekture..............................tako da slobodnom svetu ne ide na ruku da se rat u ukrajini brzo zavrsi. Rusi ratuju sa tehnikom i sa minimalnim zrtvama sa neogranicenim resursima, tako da mogu na ovaj nacin ratovati 1000 godina.
Inace, glavni rat se vodi protiv njujorskog Volstrita i londonskog Citija kao centra globalne hegemonije od strane jevrejske elite.

ja sam pratio konflikt od 1767me
ima li negde zvanicno objavljeni ciljevi moskve u ratu protiv ukrajine?
Nema
To ovisi o tome koliko okupatora gine po kvadratnom metru pa se ciljevi mijenaju svako malo.
I naravno, Putin uvijek može proglasiti pobjedu, tipa, povuče se iz cijelog Donbasa i kaže "To smo mi samo da sačuvamo Krim, i uspjeli smo u tome, živjela Rusija!"
I onda mu svi zaplješću

Back