nebanesc
Domaćin
- Poruka
- 3.717
Pogresno pitanje. Pravo pitanje je koliko dugo jos Rusija moze da izdrzi sankcije.Još koliko dugo Ukrajina može da izdrži Mercovo simuliranje dizanja uloga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogresno pitanje. Pravo pitanje je koliko dugo jos Rusija moze da izdrzi sankcije.Još koliko dugo Ukrajina može da izdrži Mercovo simuliranje dizanja uloga?
Da li je to prava namera Trumpa, da sto pre zavrsi rat? Ja se bas ne bih kladio na to...Tramp već previše dugo pokušava okončati rat al nekako uvek EU i Ukrajina to sabotiraju. Ispada da se ipak nešto pitaju i da ne zavisi sve od Amerike.
Dan duže od EU.Pogresno pitanje. Pravo pitanje je koliko dugo jos Rusija moze da izdrzi sankcije.
Zemlja koja je jaka ne treba dovoziti afriku i koreju da ratuje za njih.
Trump ne odlucuje ni priblizno o svemu cak i u Americi, a kamoli u na celom svetu. To je naivna predstava onih koji na sve primenjuju ruski model... Pa misle kako u Rusiji i Srbiji tako i u Americi...Ova mantra živi isključivo na Balkanu, gdje se geopolitička realnost tumači kao da je riječ o nedjeljnoj sapunici.
EU i Ukrajina ništa ne odlučuju, ali zato ti znaš sve modalitete, sve planove svih vlada, i sve moguće scenarije? Bome impresivno.. da si s tim darom živio 1918., objasnio bi i Smodlaki što stvarno stoji u pozadini.
Ja od malena slusam kako ce propasti Amerika, propasti kapitalizam, a ono propade SSSR, propade komunizam. Necete valjda sad da me davite o propasti EU? Pa niste valjda toliko surovi?Dan duže od EU.
Točno, teško je nekome tko živi u diktaturama poput Srbije, Bjelorusije i sličnih država to poimati.Trump ne odlucuje ni priblizno o svemu cak i u Americi, a kamoli u na celom svetu. To je naivna predstava onih koji na sve primenjuju ruski model... Pa misle kako u Rusiji i Srbiji tako i u Americi...
Blago tvojoj glavi.Zemlja koja je jaka ne treba dovoziti afriku i koreju da ratuje za njih.
Nećemo.Nismo.Ja od malena slusam kako ce propasti Amerika, propasti kapitalizam, a ono propade SSSR, propade komunizam. Necete valjda sad da me davite o propasti EU? Pa niste valjda toliko surovi?
Ma ne, blago tvojoj.. ti da si pametan si mogao već 10 filmskih scenarija napisati koliko ti se nebuloza vrti po glavi, a tu lupaš i trošiš vrijeme i živceBlago tvojoj glavi.

Takve procene su veoma nerealne. Trampova lupetanja na stranu.Koliko su realne procene o kraju rata u Ukrajini u skorije vreme?
Индија умрла, Кина у самртном ропцу, Слава Правом Сектору!
paralelno je u toku i unistenje zapadne civilizacije, njihovog finansijskog sistema, kontrole svih dosadasnjih medjunarodnih institucija, sigurnosne arhitekture..............................tako da slobodnom svetu ne ide na ruku da se rat u ukrajini brzo zavrsi. Rusi ratuju sa tehnikom i sa minimalnim zrtvama sa neogranicenim resursima, tako da mogu na ovaj nacin ratovati 1000 godina.
Ne cele.rusi su zamislili
1. osvajanje ukrajine
Nije obavezno, a zavisi koliko će da im ostave od Ukrajine na samovladu2. postavljanje svoje vlasti na čelo ukrajine
Da3. sprečavanje širenja nato pakta na svojim granicama
4.demilitarizaciju ukrajine
gde mogu da se procitaju zvanicni ciljevi Moskve u ratu protiv ukrajine?Ne cele.
Nije obavezno, a zavisi koliko će da im ostave od Ukrajine na samovladu
Da
Jesi li pratio konflikt od samog početka? Mislim, od 2013. pa na ovamogde mogu da se procitaju zvanicni ciljevi Moskve u ratu protiv ukrajine?
ja sam pratio konflikt od 1767meJesi li pratio konflikt od samog početka? Mislim, od 2013. pa na ovamo
Nemaja sam pratio konflikt od 1767me
ima li negde zvanicno objavljeni ciljevi moskve u ratu protiv ukrajine?
Šta bi sa EUropskom koalicijom voljnih,zna li se šta?Hahahhaha
Da li se Rusija išta pita?
Šta te zanima konkretnoŠta bi sa EUropskom koalicijom voljnih,zna li se šta?![]()