Gledam ovo,koliko nam rizikuju zdravlje sa previse industrijskog secera te eto,kako se kontrolisete da ne preterate,kako stanete,sta vas to zaustavlja na vreme?
Ako se ne zaustavite na vreme koje su posledice,kako dolazite sebi?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako se kontrolisete da ne preterate,kako stanete,sta vas to zaustavlja na vreme?
,sta vas to zaustavlja na vreme?
Избацио сам већину, сад гутам алгу коју наса даје астронаутима.Мене скоро ништа не може зауставити.
Највише ме ебу акције чоколаде.
Претпрошле недеље у Крашу кило чоколаде 650 динара.
Купим и поједем за два три дана.
Свратим опет следеће недеље, кад оно кило 450 динара !
Ту им ја ебем мајку и купим за освету још кило.
Поједем за два три дана.
Ишао сам јуче опет дигли опет на 650 !!!
Е то ме зауставило !
Чекам да падне на 450 !
Избацио сам већину, сад гутам алгу коју наса даје астронаутима.
Ne izbegavam, već prosto nemam potrebu za šećerom svakodnevno. Čajeve i kafu pijem bez šećera još od srednje škole, a "sokove" vrlo retko kupujem. Voće iz blendera mi je sasvim ok.Gledam ovo,koliko nam rizikuju zdravlje sa previse industrijskog secera te eto,kako se kontrolisete da ne preterate,kako stanete,sta vas to zaustavlja na vreme?
Ako se ne zaustavite na vreme koje su posledice,kako dolazite sebi?
Претпрошле недеље у Крашу кило чоколаде 650 динара.
Videla sam i lajkovala pre izmene, ali sam definitivno pomislila da je moglo i bez to malo reči koje sad nedostaju.Модератору који ми је изменио поруку: или је не мењај уопште или је обриши целу.
Videla sam i lajkovala pre izmene, ali sam definitivno pomislila da je moglo i bez to malo reči koje sad nedostaju.
Mast slobodno precrtaj sa tog spiska.Već 7 meseci pijem kafu bez šečera. U početku mi je bilo neobično, ali navikao sam i više nemam potrebu za šećerenjem kafe. Mislim da bi mi kafa sa šećerom sad bila odvratna i da je ne bih mogao piti. Prestao sam šećeriti kafu da bih smanjio unošenje dodatnog rafinisanog šećera. Postoje 4 'bele smrti': belo brašno, šećer, so i mast, a šećer je naopasniji (rafinisani šećer uzrokuje mnoge bolesti). Kad vam se jede slatko uzmite voće ili med, a ne kolače ili čokoladu. Što se tiče koka kole ona ne samo da je puna šećera nego u njoj ima gomila drugih štetnih stvari. Koka kola i čips su definitivno najštetniji proizdovi koji se mogu kupiti, nažalost i jedno i drugo je popularno među decom.
kola zero je okVeć 7 meseci pijem kafu bez šečera. U početku mi je bilo neobično, ali navikao sam i više nemam potrebu za šećerenjem kafe. Mislim da bi mi kafa sa šećerom sad bila odvratna i da je ne bih mogao piti. Prestao sam šećeriti kafu da bih smanjio unošenje dodatnog rafinisanog šećera. Postoje 4 'bele smrti': belo brašno, šećer, so i mast, a šećer je naopasniji (rafinisani šećer uzrokuje mnoge bolesti). Kad vam se jede slatko uzmite voće ili med, a ne kolače ili čokoladu. Što se tiče koka kole ona ne samo da je puna šećera nego u njoj ima gomila drugih štetnih stvari. Koka kola i čips su definitivno najštetniji proizdovi koji se mogu kupiti, nažalost i jedno i drugo je popularno među decom.
msm da je ulje štetnijeMast slobodno precrtaj sa tog spiska.
Sad svi to govore.msm da je ulje štetnije
Samo umereno zbog aspartama.kola zero je ok
znam.. i do 3 je ok al jedna je meni dovoljnaSamo umereno zbog aspartama.
Jedna limenka dnevno je ok.
Lično radije uzmem koktu bez šećera.
Problem sa koka kolom nije samo šećer. U njoj ima svakakvih nezdravih stvari. Onima koji često piju koka kolu u većim količinama može za par godina propasti jetra, znam iz života za jedan takav slučaj. Ljudima koji konzumiraju puno i često koka kolu pre propadne jetra nego alkoholičarima. Prema jednoj danskoj studiji koka kola smanjuje procenat aktivnih spermatozoida kod muškaraca.kola zero je ok
Kafa se i pije bez secera, ko pije sa secerom taj ne zna sta je ukus kafe.Već 7 meseci pijem kafu bez šečera. U početku mi je bilo neobično, ali navikao sam i više nemam potrebu za šećerenjem kafe.
Mit. Sve je to zdravo u umerenim kolicinama pa cak i seceru rafinisanom nista ne fali ako ga unosis umereno.Postoje 4 'bele smrti': belo brašno, šećer, so i mast, a šećer je najopasniji (rafinisani šećer uzrokuje mnoge bolesti).
Kad vam se jede slatko uzmite voće ili med, a ne kolače ili čokoladu. Što se tiče koka kole ona ne samo da je puna šećera nego u njoj ima gomila drugih štetnih stvari. Koka kola i čips su definitivno najštetniji proizdovi koji se mogu kupiti, nažalost i jedno i drugo je popularno među decom.
Углавном се слажем, осим овога с Крашом. Кад сам пре неког времена након много година пробао њихову бајадеру, била ми је "никаква" - преслатка, лепљива, шећер с аромама. Уопште, иако се квалитет тих производа променио и додају се неки други састојци веорватно, све је то више-мање исто, без обзира на то ко је произвођач.Ne izbegavam, već prosto nemam potrebu za šećerom svakodnevno. Čajeve i kafu pijem bez šećera još od srednje škole, a "sokove" vrlo retko kupujem. Voće iz blendera mi je sasvim ok.
U jednoj fioci skladištim slatkiše za sestričinu... mada, i to nerado jer imam osećaj da saučestvujem u razvijanju zavisnosti od šećera kod nje.
Kao dete sam volela posebno Kinder čokoladu, ali evo, nekad sam uzela u prodavnici kao kusur jednu onu štanglicu i mislim da se ili kvalitet te čokolade promenio, ili sam stvarno i definitivno izašla iz te faze života. I stari Euroblok je bio genijalan dok je ambalaža bila belo-braonkasto-žuta, mogli su se odvajati slojevi jedan od drugog, dok je ovo sad sprdnja od proizvoda. Preovladava neki sintetički i prezašećeren ukus, konzistencija osiromašena-ma, prosto bacanje novca premda spada u jeftinije zanimacije. Imam staž uživanja u slatkišima u detinjstvu , otuda ove primedbe...
Kraš i dalje drži standard, a kupujem samo Ledene kocke godinama-za neke baš specijalne trenutke. Kraš Ekspres je bio piće mog detinjstva! Nisam ga kupila bar deceniju, ali setim se divnoće i bez skorijeg iskustva. To sam umela i kašičicom da zahvatim... bez ikakve pripreme! Nažalost, nemamo specijalizovanu prodavnicu za samo njihove proizvode u mom gradu.
Postoje 4 'bele smrti': belo brašno, šećer, so i mast, a šećer je najopasniji (rafinisani šećer uzrokuje mnoge bolesti).