- Poruka
- 77.216
Često smo sebični a da toga nismo ni svesni. Da li ste vi svesni svoje sebičnosti?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesamČesto smo sebični a da toga nismo ni svesni. Da li ste vi svesni svoje sebičnosti?
Pogledajte prilog 1619024
nedaš krv?
nedamnedaš krv?
a tvoje organe da koriste nakon smrti?
akoa tvoje organe da koriste nakon smrti?
A da li bi bio tako velikodusan i da ti nije zapela za oko, hm.od sebičnosti, letos ostadoh bez novog horoskopskog kristala, zapeo koleginici za oko , a Boga mi i ona meni na oko , i tako ode kristal
bas mi ih je zao, evo moze losos ili tunaČesto smo sebični a da toga nismo ni svesni. Da li ste vi svesni svoje sebičnosti?
Pogledajte prilog 1619024
ma ne može da ne zapadne za oko , to bre ko karavela jeA da li bi bio tako velikodusan i da ti nije zapela za oko, hm.
Umesto sramezljiv bio si darezljiv.ma ne može da ne zapadne za oko , to bre ko karavela je
ma darežljiv i poUmesto sramezljiv bio si darezljiv.
A mozda si bio darezljiv jer si ocekivao na primer mozda nesto...Umesto sramezljiv bio si darezljiv.
ahm , ne odbija se karta za ulazak u karavelu tako lakoA mozda si bio darezljiv jer si ocekivao na primer mozda nesto...
Znaci ipak si bio malo i sebican, ajde, ajde, priznaj.
Eto, mogli bismo u duhu teme da zakljucimo da nekada sebicnost ume da se prerusi u velikodusnost i obrnuto.ahm , ne odbija se karta za ulazak u karavelu tako lako
tačnoEto, mogli bismo u duhu teme da zakljucimo da nekada sebicnost ume da se prerusi u velikodusnost i obrnuto.