- Poruka
- 79.921
Da li gasite svetlo iza sebe kad izlazite iz sobe da uštedite struju?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не гасим само због штедње, просто ми смета сувише светла, осим када радим нешто, типа шијем, кувам волим јако светло.Da li gasite svetlo iza sebe kad izlazite iz sobe da uštedite struju?
Dakle, nije ti na pameti ušteda struje već neki drugi razlog?Гасим ако ми не треба. Али лампу и радио остављам укључене и кад нисам кући
A ja taman pitao dok si ti kucala. Sad ispada da sam malo "spor"Не гааим само због штедње, просто ми смета сувише светла, осим када радим нешто, типа шијем, кувам волим јако светло.
Не. Укључујем га ноћу и имам довољно топле воде и у кухињи и у купатилу. Када нас је више, не гасим га никако.Palite li bojler samo kad ste baš planirali da se kupate?
Не тренирашSad ispada da sam malo "spor"
Da, ispao sam iz formeНе тренираш
Штедиш сеDa, ispao sam iz forme
Nemoj sad da me nateraš da idem da se potrošimШтедиш се
Немој, требаш нам још дугоNemoj sad da me nateraš da idem da se potrošim
Sreća da je ta potrošnja kratke razorne moći a oporavak trenutanНемој, требаш нам још дуго
Опа, имамо неке алузије овдеSreća da je ta potrošnja kratke razorne moći a oporavak trenutan
Ko me ne zna skupo bi me platioОпа, имамо неке алузије овде
Мислим и ко зна.Ko me ne zna skupo bi me platio
Jesi li od onih što zavežu pertlu i slučajnom prolazniku ako primete da je obuća odšnirana?Hajde što gasim kod kuće nego i u gostima
Ne, samo im skrenem pažnju.Jesi li od onih što zavežu pertlu i slučajnom prolazniku ako primete da je obuća odšnirana?
Јао што мене то нервира! Само пре подвикнем него што би везала!Jesi li od onih što zavežu pertlu i slučajnom prolazniku ako primete da je obuća odšnirana?
Šta te nervira? Što je odvezana ili što neko hoće da veže tvoju?Јао што мене то нервира! Само пре подвикнем него што би везала!
Што је одвезана. И ако неког опоменем па каже, нема везе а ја гледам како ће да се поврља негде!Šta te nervira? Što je odvezana ili što neko hoće da veže tvoju?
Ima ljudi koji se sagnu i zavežu je umesto tebeSkrećem pažnju svakome na odvezane pertle. Pre neki dan mi je devojka na ulici skrenula pažnju da mi se odvezala pertla. Šta je tu čudno?
Da li gasite svetlo iza sebe kad izlazite iz sobe da uštedite struju?
Palite li bojler samo kad ste baš planirali da se kupate?