jedna mala
Zainteresovan član
- Poruka
- 150
Kato divni su a soljice vrh vec sam ih merkala na netu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 Vidim da je tema malo zamrla ali nadam se da ce zivnuti
 Vidim da je tema malo zamrla ali nadam se da ce zivnuti  Zao mi je sto ne pisu vise ljudi s pocetka teme (sve sam iscitala za 1dan
 Zao mi je sto ne pisu vise ljudi s pocetka teme (sve sam iscitala za 1dan  ) i pre svega pohvale za sve, stvarno su svi maffini prava umetnicka dela!! Ja bih htela takodje da pocnem da ih prprobam da ih prodajem ali obozavam ida ih jedem
) i pre svega pohvale za sve, stvarno su svi maffini prava umetnicka dela!! Ja bih htela takodje da pocnem da ih prprobam da ih prodajem ali obozavam ida ih jedem  Zavrsila sam fax a od posla ni p pa sam mislila da probam malo sa maffinama jer mi se jako dopadaju i super su i sama ih obozavam! E sad ja za pocetak nemam neki alat (te sablone za slovai i figurice, oklagije sa otiscima itd) ali cu za pocetak da se ucim sa osnovnim, mozda cu bas sutra da spremam svoje prve probne
 Zavrsila sam fax a od posla ni p pa sam mislila da probam malo sa maffinama jer mi se jako dopadaju i super su i sama ih obozavam! E sad ja za pocetak nemam neki alat (te sablone za slovai i figurice, oklagije sa otiscima itd) ali cu za pocetak da se ucim sa osnovnim, mozda cu bas sutra da spremam svoje prve probne  tj duge, skoro sam pravila neke po recceptu sa neta i bili su super ali sda hocu dapravim sa receptima koje sam popisala ovde sa foruma. Interesuje me gde uzimate ove ambalaze za pakovanje i koliko kostaju? Videla sam na stranicama unazad da ima jako lepih, u plasticnim amabalazama i u kartonskim, aposebno me zanima jedna kutija koju sam videla ovde samo na jednoj slici, kartonska koja ima rupe pa se u nju ubace mafine to je super! Ako neko zna neka javi
 tj duge, skoro sam pravila neke po recceptu sa neta i bili su super ali sda hocu dapravim sa receptima koje sam popisala ovde sa foruma. Interesuje me gde uzimate ove ambalaze za pakovanje i koliko kostaju? Videla sam na stranicama unazad da ima jako lepih, u plasticnim amabalazama i u kartonskim, aposebno me zanima jedna kutija koju sam videla ovde samo na jednoj slici, kartonska koja ima rupe pa se u nju ubace mafine to je super! Ako neko zna neka javi  Takodje me zanima i po kojoj ceni prodajete mafine, ako necete javno moze i na pp
 Takodje me zanima i po kojoj ceni prodajete mafine, ako necete javno moze i na pp  Tenessa svaka cast, ko bombone su
 Tenessa svaka cast, ko bombone su 

Avisove ako ti treba vis ekom, onda su 1000kom visine obicnih korpica 2,5cm 800din, a 1000kom visine 3,5cm su 1000din, ja sam uzela i jedne i druge, jer te visočije izgledaju baš moćno,a najviše ih sada po ovoj vrelini koristim kada ne stavljam šlag na mafine@Kata sombor ove prve sto si mi navela za kartonsku ne mogu da nadjem na fb? Ove ostale sam nasla, predivne su, hvala ti puno! Sad sam kupila korpice (kod mene u knjizari ima avisove 20kom 50din, kolko ste vi placale?) pa cu da probam neki recept odavde jos se nisam odlucila koji cu
 Jel vi uglavnom stavljate slag odozgo?
 Jel vi uglavnom stavljate slag odozgo? Posto mi je rerna crkla a ja sam nestrpljiva da probam mafincice sutra cu da idem u potragu za silikonskim modlama ali probacu da nadjem one pojedinacne i nasla sam recept za mikrotalasnu (koji se po sastojcima ne razlikuje od recepta za mafine uopste samo je kolicina mala za jednu solju) pa cu da probam mafin iz mikrotalasne u silikonskim modlama sa razlicitim ukusima ovim sto sam zamislila pa ako sve ispadne kako treba podelicu to sa vama
 Posto mi je rerna crkla a ja sam nestrpljiva da probam mafincice sutra cu da idem u potragu za silikonskim modlama ali probacu da nadjem one pojedinacne i nasla sam recept za mikrotalasnu (koji se po sastojcima ne razlikuje od recepta za mafine uopste samo je kolicina mala za jednu solju) pa cu da probam mafin iz mikrotalasne u silikonskim modlama sa razlicitim ukusima ovim sto sam zamislila pa ako sve ispadne kako treba podelicu to sa vama 
 U kalupe sam stavila papirne korpice za pecenje da bi lepse bilo kada izvadim a i da ne moram da perem, napravila sam duplu meru od one koje sam nasla na netu za kolac iz mikrotalasne a kalup mi je za 6 mafina tako da sam imala za tih 6 i jos mi je ostalo sigurno za 2-3kom... E sad ono gde sam drasticno pogresila je sto sam prepunila korpice pa mi je sve iscurelo tako da je ceo silikonski kalup bio cokoladan
 U kalupe sam stavila papirne korpice za pecenje da bi lepse bilo kada izvadim a i da ne moram da perem, napravila sam duplu meru od one koje sam nasla na netu za kolac iz mikrotalasne a kalup mi je za 6 mafina tako da sam imala za tih 6 i jos mi je ostalo sigurno za 2-3kom... E sad ono gde sam drasticno pogresila je sto sam prepunila korpice pa mi je sve iscurelo tako da je ceo silikonski kalup bio cokoladan  Punila sam 2/3 mada s obzirom da su korpice virile iz kalupa mozda je negde bilo malo vise a negde je bilo do pola pa je opet iski[elo... Sledeci put cu da napunim 1/3 pa cu da vidim, eksperimentisacu sa kolicinomu kalupu jer kad pocne da se dize u mikrotalasnoj vec posle 1-1.5min to ide jakoooo brzo
 Punila sam 2/3 mada s obzirom da su korpice virile iz kalupa mozda je negde bilo malo vise a negde je bilo do pola pa je opet iski[elo... Sledeci put cu da napunim 1/3 pa cu da vidim, eksperimentisacu sa kolicinomu kalupu jer kad pocne da se dize u mikrotalasnoj vec posle 1-1.5min to ide jakoooo brzo  U svakom slucaju su bili jakoooo ukusni. Bas su vazdusasti i mekani, jedino sto su i gore takvi, tj nemaju koricu, e sad mozda za to treba jos malo da se pece, a mozda ce i da se stvori kad se ohladi, ostavila sam jedan da vidim
 U svakom slucaju su bili jakoooo ukusni. Bas su vazdusasti i mekani, jedino sto su i gore takvi, tj nemaju koricu, e sad mozda za to treba jos malo da se pece, a mozda ce i da se stvori kad se ohladi, ostavila sam jedan da vidim 

Prvo gde nabavljas ovu ambalazu sa rupama ja nigde ne mogu da nadjem? I koliko kosta?
 Prvo gde nabavljas ovu ambalazu sa rupama ja nigde ne mogu da nadjem? I koliko kosta?  I koji nastavak koristis za fil hocu da narucim u eurowiltu ali ne znam koji je to broj... Jos jednom sve pohvale za kolacice!!
 I koji nastavak koristis za fil hocu da narucim u eurowiltu ali ne znam koji je to broj... Jos jednom sve pohvale za kolacice!! Drago mi je da ti se svidjaju!
 Drago mi je da ti se svidjaju! Pa ja gledala nemaju taj M1 ali cu zvati da pitam za svaki slucaj
 Pa ja gledala nemaju taj M1 ali cu zvati da pitam za svaki slucaj  Hvala jos jednom!! A koji su ukusi?
 Hvala jos jednom!! A koji su ukusi? 
 Cime vi punite mafine? I koji fil stavljate odozgo sem ganacea i slaga? Ako bi neko mogao da mi napise neke recepte za punjenje i za fil.. Ja sam nasla na netu dosta ali na engleskom i pola ne znam sta im, verovatno pola toga ni nema kod nas a i gugl ne zna bas lepo da prevede sve
 Cime vi punite mafine? I koji fil stavljate odozgo sem ganacea i slaga? Ako bi neko mogao da mi napise neke recepte za punjenje i za fil.. Ja sam nasla na netu dosta ali na engleskom i pola ne znam sta im, verovatno pola toga ni nema kod nas a i gugl ne zna bas lepo da prevede sve