Cupcakes, minicakes, muffins

• Začetnik teme Začetnik teme unchi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Olgice, secas li se bar priblizno gde na buvljaku? Da ne obilazim bas sve po ovoj hladnoci.

Мислим да је било негде на потезу између 2. и 4. реда. У ствари, једна тезга на крају реда са стране према путу (баш га објасних), тј. уз оне радњице које продају чоколаде, бомбоне и сл. Тражи на тезгама које продају стакло и посуђе. Пошто су ми код Правног рекли да те калупе добијају редовно, мислим да вреди сачекати, јер је разлика између 250 (код Правног) и 450 (на бувљаку) била само у боји. То сам видела кад сам дошла кући. Ја сам купила и тај зелени у форми руже, али га још нисам користила. Код Миње у блогу сам сазнала за ту радњу, а и жене размењују рецепте за мафине (уз своје слике, коментаре и искуства).

sad sam ih detaljno pogledala - i mnogo mnogo su lepi..posebno mi se svidja ono crveno srce u belom....zao mi je sto ti nisu uspeli..tj sto ti se ne dopadaju posto tu nema sta da ne uspe, muffins ko muffins:D
licno - nisam ljubitelj muffinsa..ali ljudi traze, po mom misljenju vise zbog izgleda.
napisala sam ti na profilu, polednji put sam ih punila ferrero nutelom - i pojela sam jedan i bas mi se dopao...bili su socni..mislim meni su uvek takvi...ovi inace ne narastu puno pa ih punim do vrha..smesu ne mutim mixerom vec samo blago sjedinim zicom za mucenje.

Мислим да је било негде на потезу између 2. и 4. реда. У ствари, једна тезга на крају реда са стране према путу (баш га објасних), тј. уз оне радњице које продају чоколаде, бомбоне и сл. Тражи на тезгама које продају стакло и посуђе. Пошто су ми код Правног рекли да те калупе добијају редовно, мислим да вреди сачекати, јер је разлика између 250 (код Правног) и 450 (на бувљаку) била само у боји. То сам видела кад сам дошла кући. Ја сам купила и тај зелени у форми руже, али га још нисам користила. Код Миње у блогу сам сазнала за ту радњу, а и жене размењују рецепте за мафине (уз своје слике, коментаре и искуства).

Olgice, hvala puno. Tacno je da ni cena nije zanemarljiva. Za ta dva komada to je 500 dinara vidse. Plus sto na buvljak moram kolima, a da se parkiram i platim parking. I tamo ne mogu dete da vodim da je smaram. Ovako izadjemo u setnju do Tasa i usput skoknemo do ove radnjice.

E pa onda je u zici caka posto sam ja mutila mikserom, pa me dete zvalo na sekund(citaj 5 min najmanje)... Da znam za ubuduce...

e bezveze..ja napisala ispod recepta :D
kod muffinsa je bitno da ih ne mutite dugo, nego da uvek sastojke blago sjedinite zicom za mucenje.takodje smesu mozete ostaviti da odstoji pola h. tako ce muffinsi kada se ispeku biti vazdusastiji.
a imas i ispod savete koje tasha88 pokupila sa neta...

Evo rodjendanskih, uspeliiiiii su:
picture.php

picture.php

Jao, žene, pa vi ste fenomenalne... kako to sve predivno izgleda, a sigurna sam da je i ukus fantastičan. Mimice, jel i tu macu na vrhu praviš sama ili se to negde kupuje gotovo?
I mnogo sam radoznala po pitanju tih silikonskih kalupa. Vidjam ih po radnjama, gledala sam i na prezentaciji Tuperwera... ali meni to i dalje ne uliva poverenje da neće da se istopi i zalepi po rerni :zper:

Jao, žene, pa vi ste fenomenalne... kako to sve predivno izgleda, a sigurna sam da je i ukus fantastičan. Mimice, jel i tu macu na vrhu praviš sama ili se to negde kupuje gotovo?
I mnogo sam radoznala po pitanju tih silikonskih kalupa. Vidjam ih po radnjama, gledala sam i na prezentaciji Tuperwera... ali meni to i dalje ne uliva poverenje da neće da se istopi i zalepi po rerni :zper:

Mrs.Bi ne brini nece da se istope kalupi u rerni. Fantasticni su. Cak ne moras ni da ih mazes. Samo sipas testo u njih i u rernu.

Back