Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguce da je tacno, al to su gluposti i proizvoljne internet mape. Niko nije isao pa merio od reda. Ljudi na ovim prostorima jesu visoki, al su i u Skandinaviji i Holandiji, jaka stvar.Pogledajte prilog 1564667
Najviši Kolašinci i Šavničani. Cetinjani niži od stanovnika Srbije.
Bukvalno su ljudi išli i mjeriliMoguce da je tacno, al to su gluposti i proizvoljne internet mape. Niko nije isao pa merio od reda. Ljudi na ovim prostorima jesu visoki, al su i u Skandinaviji i Holandiji, jaka stvar.
Ima svakakvih.
Al iskreno ne sunnjam stara Hercegovina da prednjaci, secam se deug 194cm mi u CG neki djed nam prica price iz mladosti sisa ga za glavu.
U Srb nisuBukvalno su ljudi išli i mjerili
Ovo se odnosi na CG.U Srb nisu
Moguce da je tacno, al to su gluposti i proizvoljne internet mape. Niko nije isao pa merio od reda. Ljudi na ovim prostorima jesu visoki, al su i u Skandinaviji i Holandiji, jaka stvar.
Ima svakakvih.
Al iskreno ne sunnjam stara Hercegovina da prednjaci, secam se deug 194cm mi u CG neki djed nam prica price iz mladosti sisa ga za glavu.
Ovo se odnosi na CG.
Lovac Luka koji je ulovio vuka je rekao da je mapa koju si postavio proizvoljna internet glupost, pa sam linkovao istraživanje českih naučika koje se doduše odnosi samo na Hercegovinu.To je odavno već poznato.
https://www.ucg.ac.me/Lovac Luka koji je ulovio vuka je rekao da je mapa koju si postavio proizvoljna internet glupost, pa sam linkovao istraživanje českih naučika koje se doduše odnosi samo na Hercegovinu.
Telefonsko istrazivanjeLovac Luka koji je ulovio vuka je rekao da je mapa koju si postavio proizvoljna internet glupost, pa sam linkovao istraživanje českih naučika koje se doduše odnosi samo na Hercegovinu.
Premijera Opere?
https://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/163859/kolasinci-i-savnicani-najvisi-na-svijetu.htmlPremijera Opere?
Ja ne znam da je iko vrsio istrazivanje u Srbiji
Dobro, ako je uzorak solidan i to, moze se uzeti neki okolisni prosek. Al bar po Srb nikomnije radio istrazivanje. Zlatiborski kraj ima mnogo visokih ljudi ono sto sam ja primetiohttps://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/163859/kolasinci-i-savnicani-najvisi-na-svijetu.html
Neće da se pošalje link sa sajta Univerziteta, ali ako pretražiš, možeš ga naći lako.
HahahaTo je odavno već poznato.
Da li si ikada bio u Hercegovini u životu?Hahaha
Holandjani su uvek bili poznati kao visoki ljudi i lepi.otkud Hercegovina hahahaha smesno
Naravno.da li si bio u Holandiji?ja jesam.Da li si ikada bio u Hercegovini u životu?
Ne trolujNaravno.da li si bio u Holandiji?ja jesam.
Ja ti ozbiljno kazem.ti nisi video nista dalje od Beograda i Banja LukeNe troluj
Nisu zapravo, pre 100 godina su bili medju najnizima u EvropiHahaha
Holandjani su uvek bili poznati kao visoki ljudi i lepi.otkud Hercegovina hahahaha smesno
Ijekavica je uvek bila izvorni jezik i ekavica i ikavica su novotarije.Bugarštica o Kosovskom boju sa područja današnje Crne Gore, XVII vek.
Pogledajte prilog 1618820Pogledajte prilog 1618821Pogledajte prilog 1618822Pogledajte prilog 1618823Pogledajte prilog 1618824Pogledajte prilog 1618825
@RickRoss @ZabranjeniLegenda @Brđanin @Pilgrim