Црногорци - Срби или посебан народ

Sto su crnogorci

• Zaseban narod

glasova: 1 20,0%
  • Srpska regija

glasova: 2 40,0%
  • Crvena Hrvatska

glasova: 2 40,0%
  • Ostalo

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    5
Pogledajte prilog 1564667
Najviši Kolašinci i Šavničani. Cetinjani niži od stanovnika Srbije.
Moguce da je tacno, al to su gluposti i proizvoljne internet mape. Niko nije isao pa merio od reda. Ljudi na ovim prostorima jesu visoki, al su i u Skandinaviji i Holandiji, jaka stvar.
Ima svakakvih.
Al iskreno ne sunnjam stara Hercegovina da prednjaci, secam se deug 194cm mi u CG neki djed nam prica price iz mladosti sisa ga za glavu.

Moguce da je tacno, al to su gluposti i proizvoljne internet mape. Niko nije isao pa merio od reda. Ljudi na ovim prostorima jesu visoki, al su i u Skandinaviji i Holandiji, jaka stvar.
Ima svakakvih.
Al iskreno ne sunnjam stara Hercegovina da prednjaci, secam se deug 194cm mi u CG neki djed nam prica price iz mladosti sisa ga za glavu.
Bukvalno su ljudi išli i mjerili

Ima svakakvih.
Ovo se odnosi na CG.

https://www.acsh.org/news/2017/04/12/move-over-dutch-men-herzegovinians-may-be-tallest-world-11122

Lovac Luka koji je ulovio vuka je rekao da je mapa koju si postavio proizvoljna internet glupost, pa sam linkovao istraživanje českih naučika koje se doduše odnosi samo na Hercegovinu.
Telefonsko istrazivanje :D sta sad mene na zovu ja kazem 2.20 ili 1.30 iz sprdnje 😀 nije bilo nikakvog veceg istrazivanja od onih statistika JNA. Gde su postojale varijacije al ne toliko znacajne.

Bugarštica o Kosovskom boju sa područja današnje Crne Gore, XVII vek.

1000018158.jpg
1000018159.jpg
1000018160.jpg
1000018161.jpg
1000018162.jpg
1000018163.jpg

@RickRoss @ZabranjeniLegenda @Brđanin @Pilgrim

Back