Crno ili žuto?

PLESsitnihDEMONA:
exuze muaaaaa? :D
Koji Kol,koji zacarani? :lol:
Ja znam za Dzoa Kola iz Celzija i za Ashlija Kola iz Arsenala...za ostale Kolove ne znam...nisam cuo.
A taj Kol igra za Zacrane?...Koja je to liga? :lol:
Liga "krupnih"demona! :lol:
Mada nije tako loše imati sestru... Kažu da su ti tipovi pažljiviji... bla bla bla....

Svevlad:
Imao sam priliku da spavam više puta s jednom Kineskinjom i mogu kazati da je bilo ludo. Žestoko me napalila ta "razlika". Želja mi je da probam i nešto "crno", posebno ako je originalno afričko, ali to je teško da se pronađe ovde. Pre, kada smo bili u bloku nesvrstanih, za vreme SFRJ, verovatno je bilo to lako da se ubode, jer su dolazili studenti iz zemalja u razvoju.
Ima li neko slična iskustva ili maštarije?

Nemam takva slicna iskustva i mastarije :D osim sto Miso lici na crnca i na afrikanca i na cigana.

snowflower:
Covece,tebi stvarno treba nesto zensko u tvom zivotu.Malo da se izivis,i nastavis dalje....
:lol:

A b'ate, pa ja imam defojku, šta ti je... imao sam ih mnogo i imaću ih još više, što vreme bude promicalo... mogu da imam devojku, ženu ili babu, koju god poželim... nemaš pojma s kim razgovaraš, čoveče, nemaš pojma...

Svevlad:
A b'ate, pa ja imam defojku, šta ti je... imao sam ih mnogo i imaću ih još više, što vreme bude promicalo... mogu da imam devojku, ženu ili babu, koju god poželim... nemaš pojma s kim razgovaraš, čoveče, nemaš pojma...

pa kako od silnog karanja sa devojkama,zenama i babama uopste stizes da ovde provedes ceo dan i da smisljas ovakve gluposti,keve ti?!

Svevlad:
A b'ate, pa ja imam defojku, šta ti je... imao sam ih mnogo i imaću ih još više, što vreme bude promicalo... mogu da imam devojku, ženu ili babubukvu, tikvu, ljubicicu, ananas, ciklamu, fikus, koju god poželim... nemaš pojma s kim razgovaraš, čoveče, nemaš pojma...

A jel zna ona da ti je devojka?:o:o:o:o:o:o

Nina_20:
pa kako od silnog karanja sa devojkama,zenama i babama uopste stizes da ovde provedes ceo dan i da smisljas ovakve gluposti,keve ti?!

Ko je ovde ceo dan? Ja? Svašta... povremeno se uključujem s posla, jer imam vremena na pretek, a vrlo retko od kuće... a da karam kao lud, karam, šta se tu može... naravno, ponekada me ponese mašta, ali takav sam... sem toga ja tebe nisam vređao i ne bi trebalo ni ti mene da vređaš... ako ti smeta ono što napišem, jednostavno preskoči baby, doviđenja... i šta ćeš ti uopšte ovde?

PLESsitnihDEMONA:
Ako te je kinskinja palila onda ja mislim da si ti (bez uvrede) buddala! Kineskinje smrde,nemaju dupe,nemaju sise,odaju kao da su jahale bure,kolena im propadaju,pikljave,nikakve,odvratne...
Ne volim da ih vidim.
A za te crnkinje si buddala! Da si odabrao neke...nego one chamuge najcrnje iz afrike...koje takodje smrde.
Zao mi te...:lol:
neznanje,neznanje,ja dok sam sa caletom ziveo u parizu druzio sam se sa svim mogucim rasama i veroispovestima,najbolji ortak mi je bio crnac,imao sam devojku crnkinju,druzio sam se i sa arapima,belcima....nebitno,samo da ti kazem demone znam belce koje smrde kao da se svaki dan kupaju u septickoj jami.....u svakom slucaju mislim da bar imam iskustva mnogo vise od svih vas sto se tice poznanstva sa ``drugacijima``i dan danas mogu potvrdim tvrdnju da ljude treba samo razlikovati po postupcima i osobinama.....sve ostalo bi bilo previse plitko i jadno......

Back