Crno ili žuto?

DjuraMornar:
Obicno se Kineskinje dopadaju muskarcima sa slabim" performansama" da ne kazem malog penisa....Konstitucija jedne Kineskinje je potpuno drugacija nego npr. nasa pa samim tim su kod nje i drugi "delovi tela" nesto uzi npr...Zbog toga ovakvim muskarcima prijaju Azijatkinje...sto je prirodno....( ogradjujem se ,uvek ima izuzetaka...).....
Djuro,namerno sam izbegao da kazem tako nesto da ne bi ovde izazvao bujicu gluposti,ali moram da ti kazem da uopste nisi daleko od istine, UOPSTE!
I naravno nemam nista protiv takvog stava. Svako se snalazi kako moze i kako zna.

Sve treba probati!!!! Kad probaš... možda ti se ne svidi... ali onda više nemaš ni želju za tim! A možda ti se i svidi...!!!
Ps: Čini mi se da PLESsitnihDEMONA nekada piše u muškom a nekada u ženskom rodu????????????????

geisha:
alex najbolje pitaj vragolastu i samanthu one su ga i i sprobale.....
Gejsa...mnogo pricas za jednu gejsu.
:D :D :D
Alex,ne znam gde si ti to procitala da sam pisao u zenskom rodu. Cak se ne secam da sam se ikada i zayebavao pishuci u zenskom rodu.
A moj brat od ujaka kad je bio mali (oko 2 godine) pricao sve u zenskom rodu.
"Igrala sam se,pishkila sam,jela sam..." :lol: Ima stariju sestru,pa je mislio da je to tako normalno. :lol:
Ja nemam stariju sestru. :lol:

PLESsitnihDEMONA:
Gejsa...mnogo pricas za jednu gejsu.
:D :D :D
Alex,ne znam gde si ti to procitala da sam pisao u zenskom rodu. Cak se ne secam da sam se ikada i zayebavao pishuci u zenskom rodu.
A moj brat od ujaka kad je bio mali (oko 2 godine) pricao sve u zenskom rodu.
"Igrala sam se,pishkila sam,jela sam..." :lol: Ima stariju sestru,pa je mislio da je to tako normalno. :lol:
Ja nemam stariju sestru. :lol:

ih pa nemoj da se ljutis druze ja samo branim tvoju musku cast :grin:

hahhha, joj nasmeja me s onom o rodjaku....

DjuraMornar:
Obicno se Kineskinje dopadaju muskarcima sa slabim" performansama" da ne kazem malog penisa....Konstitucija jedne Kineskinje je potpuno drugacija nego npr. nasa pa samim tim su kod nje i drugi "delovi tela" nesto uzi npr...Zbog toga ovakvim muskarcima prijaju Azijatkinje...sto je prirodno....( ogradjujem se ,uvek ima izuzetaka...).....

Kako onda objašnjavaš moju ljubav prema crnkinjama? 8)

Probaj sa ovom,možda se predomisliš....
rcutiehoney.jpg

DjuraMornar:
Pa ti verovatno volis "Wild beauty" .....mozda da dodjes do Crne Gore malo?? :-D

Da, želja mi je oduvek bila (još dok sam kao mali gledao "Šaka Zulu") da kresnem pravu, rasnu, divlju, prirodnu crnkinju iz Afrike... uf... 8)

A što se tiče Crnogorki, to nikako... jeste da se radi o "wild beauty", ali što je previše, previše je... bolje neka iz Zulu plemena... nekako su opuštenije, obrazovanije, druželjubivije... 8)

Svevlad:
Da, želja mi je oduvek bila (još dok sam kao mali gledao "Šaka Zulu") da kresnem pravu, rasnu, divlju, prirodnu crnkinju iz Afrike... uf... 8)

A što se tiče Crnogorki, to nikako... jeste da se radi o "wild beauty", ali što je previše, previše je... bolje neka iz Zulu plemena... nekako su opuštenije, obrazovanije, druželjubivije... 8)
Mudro zboris....

Back