Svevlad
Zainteresovan član
- Poruka
- 473
baja_do_jaja:ocu i ja al nema
u moj kraj samo ove garave ma moze i to kad me bije maler da prodje sad cu bas da pitam
Srećno ti bilo i čuvaj se da ne zaradiš picajzle...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
baja_do_jaja:ocu i ja al nema
u moj kraj samo ove garave ma moze i to kad me bije maler da prodje sad cu bas da pitam
kad je privedem prvo na ginekolski pregledSvevlad:Srećno ti bilo i čuvaj se da ne zaradiš picajzle...
baja_do_jaja:kad je privedem prvo na ginekolski pregled
baja_do_jaja:ma ja sam dr bre haha haha haha
Liga "krupnih"demona!PLESsitnihDEMONA:exuze muaaaaa?
Koji Kol,koji zacarani?
Ja znam za Dzoa Kola iz Celzija i za Ashlija Kola iz Arsenala...za ostale Kolove ne znam...nisam cuo.
A taj Kol igra za Zacrane?...Koja je to liga?![]()

A sta ti volis i zene?Svevlad:Jeste li videli na TV onu crnkinju što predstavlja Srbiju kao neka mis (ne znam čega)...? Uh, kako bih joj se prošetao po unutrašnjosti stomaka i nazad... joooj...
Svevlad:Dosta mi je avlijanerki... oću nešto divlje kao Afrika... vrućopičku, što bi rekao Vuk Karadžić... ili moj deda Živadin... 8-)

Jel se racuna sestra od tetke,strica,ujaka...bla bla bla?alexb:Liga "krupnih"demona!
Mada nije tako loše imati sestru... Kažu da su ti tipovi pažljiviji... bla bla bla....

Svevlad:Imao sam priliku da spavam više puta s jednom Kineskinjom i mogu kazati da je bilo ludo. Žestoko me napalila ta "razlika". Želja mi je da probam i nešto "crno", posebno ako je originalno afričko, ali to je teško da se pronađe ovde. Pre, kada smo bili u bloku nesvrstanih, za vreme SFRJ, verovatno je bilo to lako da se ubode, jer su dolazili studenti iz zemalja u razvoju.
Ima li neko slična iskustva ili maštarije?
:shock: .............................topmodelsica:Nemam takva slicna iskustva i mastarijeosim sto Miso lici na crnca i na afrikanca i na cigana.
snowflower:Covece,tebi stvarno treba nesto zensko u tvom zivotu.Malo da se izivis,i nastavis dalje....
![]()
Svevlad:Jeste li videli na TV onu crnkinju što predstavlja Srbiju kao neka mis (ne znam čega)...? Uh, kako bih joj se prošetao po unutrašnjosti stomaka i nazad... joooj...
Svevlad:A b'ate, pa ja imam defojku, šta ti je... imao sam ih mnogo i imaću ih još više, što vreme bude promicalo... mogu da imam devojku, ženu ili babu, koju god poželim... nemaš pojma s kim razgovaraš, čoveče, nemaš pojma...
Svevlad:Dosta mi je avlijanerki... oću nešto divlje kao Afrika... vrućopičku, što bi rekao Vuk Karadžić... ili moj deda Živadin... 8-)
Svevlad:A b'ate, pa ja imam defojku, šta ti je... imao sam ih mnogo i imaću ih još više, što vreme bude promicalo... mogu da imam devojku, ženu ili babubukvu, tikvu, ljubicicu, ananas, ciklamu, fikus, koju god poželim... nemaš pojma s kim razgovaraš, čoveče, nemaš pojma...

Nina_20:pa kako od silnog karanja sa devojkama,zenama i babama uopste stizes da ovde provedes ceo dan i da smisljas ovakve gluposti,keve ti?!
neznanje,neznanje,ja dok sam sa caletom ziveo u parizu druzio sam se sa svim mogucim rasama i veroispovestima,najbolji ortak mi je bio crnac,imao sam devojku crnkinju,druzio sam se i sa arapima,belcima....nebitno,samo da ti kazem demone znam belce koje smrde kao da se svaki dan kupaju u septickoj jami.....u svakom slucaju mislim da bar imam iskustva mnogo vise od svih vas sto se tice poznanstva sa ``drugacijima``i dan danas mogu potvrdim tvrdnju da ljude treba samo razlikovati po postupcima i osobinama.....sve ostalo bi bilo previse plitko i jadno......PLESsitnihDEMONA:Ako te je kinskinja palila onda ja mislim da si ti (bez uvrede) buddala! Kineskinje smrde,nemaju dupe,nemaju sise,odaju kao da su jahale bure,kolena im propadaju,pikljave,nikakve,odvratne...
Ne volim da ih vidim.
A za te crnkinje si buddala! Da si odabrao neke...nego one chamuge najcrnje iz afrike...koje takodje smrde.
Zao mi te...![]()